Haftaya gider ödemdir belki canım oruç tuttuysan vücut kıtlık sinyali alıp ödem tutuyormuş bol su içKızlar kilo almışım
Kilom 51.2
600 g almışım
Oruçlu olduğum için bugünkü kalorim 1055 daha fazla yiyemedim.
Ay sansliymışsın iyi olmuş senin için bugünde ben baya yoğundum yarına bi isim yok çok şüküray çok kısa sürdü ben de şaşirdim.Müdürümüz gündem maddelerini kısa tuttu.Zaten zoom dan olduğu için kopup kopup bağlandık
Sagol canım aslında daha fazla vermem gerekiyordu ilk zamanlar ödem gittiği için 2 kiloya kadar gidiyor ama dikkat edemedim haftaya daha iyi olur inşallahDikkat etmemene rağmen kilo vermen çok güzel tatlım.Tebrikler
Waaaaav ozaman 1 kilodan fazla gitmiş maşallah canimGünaydıın canlar..Sabah 59.2 geldim.Sonunda 5 'i gördüm.çook muluyum çoookGeçen hafta 60.4 tüm.
Spor gerçekten çok etkiliymiş arkadaşlar kesinlikle ihmal etmeyelim.
Güzel haberlerinizi bekliyorum.
teşekkür ederim canımWaaaaav ozaman 1 kilodan fazla gitmiş maşallah canim
Merhaba tebrik ederim. Güzel bir kilo kaybı olmuş.Herkese günaydııııın 1.olmusum sanırım bu beni baya mutlu etti.Darısı sizlerin basına kızlar, vericez kiloları.
Ben 10.30 gibi kalktım kahvaltı yaptım. (Az yiyebildim)
Şimdi pilates yaptım
Allah herkese sağlıklı, huzurlu kilo vermek nasip etsinn
Merhaba dün yazacaktım ama fırsat olmadı.
boy:1.60
27 Mayıs 2020 86 kilo ile diyete başladım.
22 Haziran 2020 itibari ile 82.6 gram çıktım.
15 Haziran 2020 : 83.200
22 Haziran 2029: 82.600
Son bir haftada bir kilo bile gitmemiş. Ama adet dönemindeyim belki o yüzdendir.
Günlük 1000-1300 kalori civarı alıyorum.
MyFitnessPal uygulamasını kullanıyorum. Kendi yaptığım yemekleri de tarif oluşturarak giriyorum. Mutfak terazisi kullanıyorum o yüzden aldığım kaloriyi hesaplarken hata payı baya düşük oluyor.
Her gün Leslie 30 dk ve kol hareketleri yapıyorum.
Akıllı saat kullandığım icin gün sonu aktif harcadığım kalorimi görebiliyorum. Gün içindeki spor ve günlük hareketlerimle 500-800 arası kalori harcıyorum.
İlk hedefim 7’li rakamları görmek sonra da 6’lı rakamları.
Tebrik ederim tatlimHerkese günaydııııın 1.olmusum sanırım bu beni baya mutlu etti.Darısı sizlerin basına kızlar, vericez kiloları.
Ben 10.30 gibi kalktım kahvaltı yaptım. (Az yiyebildim)
Şimdi pilates yaptım
Allah herkese sağlıklı, huzurlu kilo vermek nasip etsinn
adet dönemi tartıda en tehlikeli dönem...Bu gayretle harika sonuçlar alacağına eminim canimMerhaba dün yazacaktım ama fırsat olmadı.
boy:1.60
27 Mayıs 2020 86 kilo ile diyete başladım.
22 Haziran 2020 itibari ile 82.6 gram çıktım.
15 Haziran 2020 : 83.200
22 Haziran 2029: 82.600
Son bir haftada bir kilo bile gitmemiş. Ama adet dönemindeyim belki o yüzdendir.
Günlük 1000-1300 kalori civarı alıyorum.
MyFitnessPal uygulamasını kullanıyorum. Kendi yaptığım yemekleri de tarif oluşturarak giriyorum. Mutfak terazisi kullanıyorum o yüzden aldığım kaloriyi hesaplarken hata payı baya düşük oluyor.
Her gün Leslie 30 dk ve kol hareketleri yapıyorum.
Akıllı saat kullandığım icin gün sonu aktif harcadığım kalorimi görebiliyorum. Gün içindeki spor ve günlük hareketlerimle 500-800 arası kalori harcıyorum.
İlk hedefim 7’li rakamları görmek sonra da 6’lı rakamları.
Tebrik ederim tatlim
Haftaya seni geçicem
işin espirisi aslinda tatlim benim dediğim..kız korktum ben sendenCanımmmmm insallah gecersinnopuyorum senii kızlar size ne dicem bence rakibe secsek ya aramızda? Ben mesajları henuz okumadım belki yapmıssınızdır Mesela herkes kendine secsin ve onunla yarıssın nasıl olur?
Boylarımız var tabloda herkes kendi boyundaki arkadaşla karşılaştırma yapabilirCanımmmmm insallah gecersinnopuyorum senii kızlar size ne dicem bence rakibe secsek ya aramızda? Ben mesajları henuz okumadım belki yapmıssınızdır Mesela herkes kendine secsin ve onunla yarıssın nasıl olur?
Dimii bencede.. güzel olabilir rekabetişin espirisi aslinda tatlim benim dediğim..kız korktum ben senden
aslında olabilir ...rekabet iyidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?