Kalori sayarak zayıflıyoruz

Kızlar kilo almışım
Kilom 51.2
600 g almışım
Oruçlu olduğum için bugünkü kalorim 1055 daha fazla yiyemedim.
Haftaya gider ödemdir belki canım oruç tuttuysan vücut kıtlık sinyali alıp ödem tutuyormuş bol su iç

ay çok kısa sürdü ben de şaşirdim.Müdürümüz gündem maddelerini kısa tuttu.Zaten zoom dan olduğu için kopup kopup bağlandık
Ay sansliymışsın iyi olmuş senin için bugünde ben baya yoğundum yarına bi isim yok çok şükür

Dikkat etmemene rağmen kilo vermen çok güzel tatlım.Tebrikler
Sagol canım aslında daha fazla vermem gerekiyordu ilk zamanlar ödem gittiği için 2 kiloya kadar gidiyor ama dikkat edemedim haftaya daha iyi olur inşallah

Günaydıın canlar..Sabah 59.2 geldim.Sonunda 5 'i gördüm.çook muluyum çoook Geçen hafta 60.4 tüm.
Spor gerçekten çok etkiliymiş arkadaşlar kesinlikle ihmal etmeyelim.
Güzel haberlerinizi bekliyorum.
Waaaaav ozaman 1 kilodan fazla gitmiş maşallah canim

Merhaba dün yazacaktım ama fırsat olmadı.
boy:1.60
27 Mayıs 2020 86 kilo ile diyete başladım.
22 Haziran 2020 itibari ile 82.6 gram çıktım.
15 Haziran 2020 : 83.200
22 Haziran 2029: 82.600
Son bir haftada bir kilo bile gitmemiş. Ama adet dönemindeyim belki o yüzdendir.

Günlük 1000-1300 kalori civarı alıyorum.

MyFitnessPal uygulamasını kullanıyorum. Kendi yaptığım yemekleri de tarif oluşturarak giriyorum. Mutfak terazisi kullanıyorum o yüzden aldığım kaloriyi hesaplarken hata payı baya düşük oluyor.

Her gün Leslie 30 dk ve kol hareketleri yapıyorum.

Akıllı saat kullandığım icin gün sonu aktif harcadığım kalorimi görebiliyorum. Gün içindeki spor ve günlük hareketlerimle 500-800 arası kalori harcıyorum.

İlk hedefim 7’li rakamları görmek sonra da 6’lı rakamları.

Merhaba tebrik ederim. Güzel bir kilo kaybı olmuş. Darısı basımıza

Canım merhaba ne güzel sonuçlar almışsın.. çok mutlu oldum. Baya da güzel kalori harcıyorsun. Başarılarının devamını dilerim. İstediğin kiloya düşesin tez zamanda

Tebrik ederim tatlim
Haftaya seni geçicem

adet dönemi tartıda en tehlikeli dönem...Bu gayretle harika sonuçlar alacağına eminim canim

Canımmmmm insallah gecersinn opuyorum senii kızlar size ne dicem bence rakibe secsek ya aramızda? Ben mesajları henuz okumadım belki yapmıssınızdır Mesela herkes kendine secsin ve onunla yarıssın nasıl olur?
işin espirisi aslinda tatlim benim dediğim..kız korktum ben senden
aslında olabilir ...rekabet iyidir.

Canımmmmm insallah gecersinn opuyorum senii kızlar size ne dicem bence rakibe secsek ya aramızda? Ben mesajları henuz okumadım belki yapmıssınızdır Mesela herkes kendine secsin ve onunla yarıssın nasıl olur?
Boylarımız var tabloda herkes kendi boyundaki arkadaşla karşılaştırma yapabilir

işin espirisi aslinda tatlim benim dediğim..kız korktum ben senden
aslında olabilir ...rekabet iyidir.
Dimii bencede.. güzel olabilir rekabet ya ben böyle şeylerde kendimden çok karşımdakini düşünürüm. İnsanlara olan saygımdan ötürü sanırım. Her zaman hangi konumdaysam herkes oraya gelsin istiyorum hayırlsıyla.. hepimiz mutlu olalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…