Kalori sayarak zayıflıyoruz

İnşallah. Günlük kaç kalori alıyosun spor falan yapıyomusun WitcherGirl
Canım ben şöyle söyliyim ; sabah 10 da kahvaltı yapıyorum. Ardından 11'de pilates yapıyorum. 13.30 da öğle yemeği( normal yemek ya da meyve yiyorum) daha sonra 15.00 da skinny jean yapıyorum (bacak inceltmek için 30 dk) 16.00 da türk kahvesi içiyorum ve kayısı yiyorum. 19.00-20.00 arası yemek yiyorum ve ardından 30 dk hit cardio yapıyorum. (500 kalori yakan bir egzersiz)

:)) Umarım tavsiyelerim işe yarar bilemedim ama anlatiyim dedimmm :)

Ben evde değilim akşam da spor falan yapmaya halim olmuyo pek bide bebeğim var evde ablası var onlarla ilgilenirken vakit geçiyo. Yemeklerime de dikkat etmeyince hemen almaya başlıyorum. Bakalım bu hafta ne yapcaz

Ben evde değilim akşam da spor falan yapmaya halim olmuyo pek bide bebeğim var evde ablası var onlarla ilgilenirken vakit geçiyo. Yemeklerime de dikkat etmeyince hemen almaya başlıyorum. Bakalım bu hafta ne yapcaz
Olsun canım benden tavsiye zaman buldukça pilates yapmaya bak ebru şallıyı öneririm Allah bağışlasın kuzum. Çocuklar daha önemli tabii ki Tuzu, şekeri, ekmeği, gazlı içecekleri kesersen halledersin bu işi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…