- 22 Mayıs 2020
- 147
- 470
- 18
Boylarımız var tabloda herkes kendi boyundaki arkadaşla karşılaştırma yapabilir
Normal bence vücut alışmaya çalışıyor dengeyi bulursunKızlar kilo almışım
Kilom 51.2
600 g almışım
Oruçlu olduğum için bugünkü kalorim 1055 daha fazla yiyemedim.
Bende sıkıntı yok kuzum olur tabi. Biraz zorlu bir rakipsin sen. Bu haftanın birincisiyle yrışmak kolay olmayacak. 1 hafta sonunda fazla kilo veren kazancak demi o zaman
Evet canımm öyle olacakBende sıkıntı yok kuzum olur tabi. Biraz zorlu bir rakipsin sen. Bu haftanın birincisiyle yrışmak kolay olmayacak. 1 hafta sonunda fazla kilo veren kazancak demi o zaman
Canım ben şöyle söyliyim ; sabah 10 da kahvaltı yapıyorum. Ardından 11'de pilates yapıyorum. 13.30 da öğle yemeği( normal yemek ya da meyve yiyorum) daha sonra 15.00 da skinny jean yapıyorum (bacak inceltmek için 30 dk) 16.00 da türk kahvesi içiyorum ve kayısı yiyorum. 19.00-20.00 arası yemek yiyorum ve ardından 30 dk hit cardio yapıyorum. (500 kalori yakan bir egzersiz)İnşallah. Günlük kaç kalori alıyosun spor falan yapıyomusunWitcherGirl
Ben evde değilim akşam da spor falan yapmaya halim olmuyo pek bide bebeğim var evde ablası var onlarla ilgilenirken vakit geçiyo. Yemeklerime de dikkat etmeyince hemen almaya başlıyorum. Bakalım bu hafta ne yapcazCanım ben şöyle söyliyim ; sabah 10 da kahvaltı yapıyorum. Ardından 11'de pilates yapıyorum. 13.30 da öğle yemeği( normal yemek ya da meyve yiyorum) daha sonra 15.00 da skinny jean yapıyorum (bacak inceltmek için 30 dk) 16.00 da türk kahvesi içiyorum ve kayısı yiyorum. 19.00-20.00 arası yemek yiyorum ve ardından 30 dk hit cardio yapıyorum. (500 kalori yakan bir egzersiz)
:)) Umarım tavsiyelerim işe yarar bilemedim ama anlatiyim dedimmm :)
Olsun canım benden tavsiye zaman buldukça pilates yapmaya bak ebru şallıyı öneririmBen evde değilim akşam da spor falan yapmaya halim olmuyo pek bide bebeğim var evde ablası var onlarla ilgilenirken vakit geçiyo. Yemeklerime de dikkat etmeyince hemen almaya başlıyorum. Bakalım bu hafta ne yapcaz
Kuzucum azimli olduktan sonra emin ol pozitif etkisi olabilir bu durumun. Emin ol güzelce kilo vereceksin1200 kalori ile günü bitirdim kızlar. Ayrıca aranızda en şüşko benim ☹
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?