- 17 Haziran 2016
- 730
- 1.264
- 113
- 33
Birbirimize destek olmak icin buradayiz tatlim.Bir kaç ay sonra hepimiz ayni olucaz zaten.Sonra birlikte korumaya geçicez..Biz oyle karar aldik.Herkes hedefine ulasana kadar buradayız.Biz hakettiğimiz bedene kavuşucaz1200 kalori ile günü bitirdim kızlar. Ayrıca aranızda en şüşko benim ☹
GünaaaydııınGünaydın kızlar kahvaltı yapamadım leblebi atıştırıyorum bi bardak kahve içtim bi de
Maşallah valla sen baya iyi veriyosunGünaydın kızlarr10 gibi tartıldım dayanamadım.
Dünden önceki gün: 60.5 (60.1 çıkarken yükseldi)
Bugün: 59.8
:)))
Farkı: -700 gr
Canımm teşekkür ederim sen ne zamanları tartılıyosun?:)Maşallah valla sen baya iyi veriyosun
Canımm teşekkür ederim sen ne zamanları tartılıyosun?:)
Sende yine iyiymis ben 2-3 kilo almıs gözüküyorum regl dönemimde heryerim şiş oluyor göğüsler özellikle. Sen 1-2 hafta tartılma. Regl geçince daha çok vermiş gözükceksinRegl dönemindeyim ben canım şuan. Sabah tartıldım 200 gram fazla bile çıktım akşam yemek yememiştim halbuki. Bu hafta pek gideceğini sanmıyorum
Dikkat etcem işte biraz da akşamları yürüyüşe gidebilirsem çok iyi olcak işte. Evde ip de atlıycam umarım veririm. Bebekte aldıklarımı verdim ama öncesi bir türlü gitmiyo yapıştı. En azından 59 u ucundan bi görseydim. Öğlen ve akşam süt veya yoğurtla yulaf ezmesi yesem işe yarar mı sizceSende yine iyiymis ben 2-3 kilo almıs gözüküyorum regl dönemimde heryerim şiş oluyor göğüsler özellikle. Sen 1-2 hafta tartılma. Regl geçince daha çok vermiş gözükceksin
Canım öyle şeylere bulaşma. Sen düzenli ye ara öğünlerde kayısı ye. Yulaf yedim bende bir dönem hicbir ise yaramadi. Yine sen bilirsin ama bence düzenli ye ama ölçülü ye :) tatlı, tuz, ekmek, gazlı icecekleri cikar hepten gidecek:)Dikkat etcem işte biraz da akşamları yürüyüşe gidebilirsem çok iyi olcak işte. Evde ip de atlıycam umarım veririm. Bebekte aldıklarımı verdim ama öncesi bir türlü gitmiyo yapıştı. En azından 59 u ucundan bi görseydim. Öğlen ve akşam süt veya yoğurtla yulaf ezmesi yesem işe yarar mı sizce
Günü çok güzel bitirmişsin böyle devam edersen çorap söküğü gibi gidecek kilolar1200 kalori ile günü bitirdim kızlar. Ayrıca aranızda en şüşko benim ☹
kesinlikle deniycem ..lifalif yulaf acil durumlar için bulunduruyorum bende..tesekkurler canimKızlar eti lifalif vişneli cıtır yulaf diye bi ürün çıkarmış. Şekersiz bir ürün. Denemek için aldık normal yulaftan daha çok beğendim. Acil kahvaltı icin ideal. Pişirme derdi yok. Sütü ekleyip gevrek gibi yiyorsun. Aklınızda bulunsun
sabah kalktım 30 dk Leslie yaptım. 40 gram cıtır yulaf Yedim yarım su bardağı süt ile. Ara öğün olarak Altınbaşak bisküvi 2 tane arasına yağsız karper peynir yedim. Ögle yemeği olarak da yoğurtlu semizotu yemeği ve haşlanmış iki yumurta yedim. Arada bir meyve yerim. Akşam yemeğinde de etli bezelye yicem büyük ihtimal.
desteğiniz için teşekkür ederim bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?