Kalori sayarak zayıflıyoruz

afiyet olsun canim benim...fakat dikkatimi çekti de borek,pirinç,patates ve tatlıdan vazgeçemiyorsun
Aynen geçmiyorum.Aslinda bana kalsa çok bu tür şeyler yemeye pek ihtiyaç duymam ama eşim ve oğlum zayıflar onlar için yapıyorum.Ben de az da olsa yiyorum.Mesela yarın da yortlu kıymalı makarna istediler benden hadi gelde yeme En azından böyle bile kilo gidiyor.Her şey yediğim için hiç bir şey canım çekmiyor.Bir tek patates kızartması ve abur cubur dan uzağım.Ama böreği çok uzun zamandır yapmamıştım.1 ay olmuştur.Tatli zaten sütlaç bizimkiler yemiyor ben kendime yaptım.

Kızlar bugünkü yemeklerim;

Sabah:
peynir
zeytin
yumurta
çay

Öğlen:
sarma
yoğurt
sade soda

Ara öğün;
Türk kahvesi
Meyve (2 porsiyon)

Akşam yemeği;
Döner(yağsız pişti)
Bamya yemeği

:) Bilmiyorum kalorisi ne kadar ama..
Pilates yaptım bugün.
skinny jean yapmadım şuan hit cardio ile yapıcam
:)

Günaydın kizlar ben dün fazla kaçırmışım 1400 lere çıktım.Sonra bir mide ağrısı çok kötü oldum.Sanirim mide iyice küçülüyor.Artik öyle fazla yemiycem .Çok kötü oldum gece
Gecen ben de öyle oldum.Midemiz cidden küçülüyor.Hatta benim çok küçülmüş tatlim.Hemen doyuyorum.
Geçmiş olsun..
Bu arada dün dışarida vakit gecirdim.Arkadaşlarim vucudumdaki degişiklige çığlik attılar.çok incesin dediler.59 olduğumu söyledim inanmadilar.En fazla 53-54 sündur dediler.Belimi tutup tutup ne kadar ince dediler.Çok mutlu oldum çok.
Spordan vücudum bayağı sıkilaşmaya başladı demekki.Nazara gelicem diye çok korktum valla.Eve gelince totomu kaşıyıp durdum.
Bu sefer olucak inşallah başaricaz ..bir kez daha inandim

Çok teşekkür ederim.Ayrica sen gerçekten çok güzel ilerliyorsun maşallah .Spor tabi ki olduğundan daha ince gösterir.Sakin pes etme . Bende inşallah düzene girdigimde basliycam sporuma hem spor zihni bile çok güzel temizliyor.Kendimizi çok daha iyi ve rahatlamış hissediyoruz.Bir daha o kadar yemiycem çok fena oldum

tesekkur ederim tatlım iyi dileklerin için...hep beraber süper olucaz insallah

Evet midemiz küçülmüş gerçekten. Ben de 1300 olur dedim. ama akşam sadece çorba içebildim. 1100 de kaldım :) İncecik kızlar olacağız hepimiz

Geçmiş olsun canım. Ben de düzenli sporculardanım. Gerçekten zihne çok iyi geliyor. Tartıda gidene göre bana da daha zayıf görünüyorsun diyorlar. Bulutların üzerinde geziyorum öyle :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…