Kalori sayarak zayıflıyoruz

Zaten yüksek değil canım kalorisi.

Evet canım düşük zaten eklerim artık. Bide bişey daha cahilligime verin mesela kalori hesaplayan programlarda bazen farklı farklı değerler oluyo ya onu nasıl ayarlıyoruz tartarak hesapliyorum mesela bı kaç tane aynı gram farklı kalori çıkıyor.

Benim tartım yok canım. Ben fatsecret indirmişim. Emin olamadığım ya da orada olmayan yiyecekleri de internetten bir kaç siteye bakıyorum. Ona göre hesaplıyorum.

Benim akşam kalorim hatta tabağında 4 kaşık makarna kaldı bile .Salata ve makarna 582 kalori ben yoğurt ve kıymayı , makarnayi hepsini ayrı tartiyorum.Bugun şu ana kadar aldığım kalori 769 kalori.
yine makarnaa...ama tebrik ediyorum tatlim fazla kalori de almiyorsun.Harika gidiyorsun.Pazartesi guzel sonuçlar alicaksin eminim.

yine makarnaa...ama tebrik ediyorum tatlim fazla kalori de almiyorsun.Harika gidiyorsun.Pazartesi guzel sonuçlar alicaksin eminim.
Ben makarnayı her gün yiyebilirim.Ama çok az yiyebildim hemen doyuyorum artık.Ayrica günde sadece tek öğün yiyorum.Bir tek akşamları .Bakalım pazartesi nasıl olucak.Aslinda hiç kasmiyorum kendimi kilo vermek için açıkçası yavaş yavaş gidiyor nasıl olsa.

Kızlar hurma yiyomusunuz meyve yerine kilo aldırır mı sizce
Sadelikherseydir kalori hesabıyla kilo veriyorsan buraya boy kilo bildirimi yaparsan seni de takibe alalım her ptesi kilo bildirimi yapıyoruz ve günlük burada paylaşımda bulunuyoruz.Menü yazmak şart değil ama isteyen yazıyor tabii

Ben yiyorum gayet sağlıklı bi meyve bence.Kalorisi 40 civarıydı kalori hesabıyla 5 taneye kadar yiyorum ben

Bende beş tane hurmadan içine azıcık ceviz yarım incir kakao katip çay yabina tatlı niyetine yiyorum ama.kafama takiliyodu şeker oranı yüksek olduğu için o zaman sınırlı sayıda yenebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…