- 10 Nisan 2017
- 2.424
- 13.597
- 208
- 30
diğer arkadaşları bilmiyorum canım ama ben ekliyorum. sadece çayı eklemiyorum ben :)
Zaten yüksek değil canım kalorisi.Öylemi canım ben eklemiyodum çiğ sebze diyeekleyim bende o zaman.
Zaten yüksek değil canım kalorisi.
Benim tartım yok canım. Ben fatsecret indirmişim. Emin olamadığım ya da orada olmayan yiyecekleri de internetten bir kaç siteye bakıyorum. Ona göre hesaplıyorum.Evet canım düşük zaten eklerim artık. Bide bişey daha cahilligime verinmesela kalori hesaplayan programlarda bazen farklı farklı değerler oluyo ya onu nasıl ayarlıyoruz tartarak hesapliyorum mesela bı kaç tane aynı gram farklı kalori çıkıyor.
Benim tartım yok canım. Ben fatsecret indirmişim. Emin olamadığım ya da orada olmayan yiyecekleri de internetten bir kaç siteye bakıyorum. Ona göre hesaplıyorum.
yine makarnaa.Benim akşam kalorim hatta tabağında 4 kaşık makarna kaldı bile .Salata ve makarna 582 kalori ben yoğurt ve kıymayı , makarnayi hepsini ayrı tartiyorum.Bugun şu ana kadar aldığım kalori 769 kalori.
Ben makarnayı her gün yiyebilirim.Ama çok az yiyebildimyine makarnaa...ama tebrik ediyorum tatlim fazla kalori de almiyorsun.Harika gidiyorsun.Pazartesi guzel sonuçlar alicaksin eminim.
yiyebilirim aslında çok da severim..Abartmadan ara öğunde çok iyi bir alternatif..coktandır almadım alayim bariKızlar hurma yiyomusunuz meyve yerine kilo aldırır mı sizce
Ben yiyorum gayet sağlıklı bi meyve bence.Kalorisi 40 civarıydı kalori hesabıyla 5 taneye kadar yiyorum benKızlar hurma yiyomusunuz meyve yerine kilo aldırır mı sizce
Kızlar hurma yiyomusunuz meyve yerine kilo aldırır mı sizce
Boy 155 kilo şuan 56.9
Ben yiyorum gayet sağlıklı bi meyve bence.Kalorisi 40 civarıydı kalori hesabıyla 5 taneye kadar yiyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?