Kalori sayarak zayıflıyoruz

Bende kalori sayarak zayıflıyorum ama ölçüm yapıyorum tartilmaya cesaret edemedim veremedigimi görüp motivem düşer diye. Ama burası benim için güzel olabilir katılabilirim size kilom yavaş gidiyo olsada burda motivem düşmez belki.

Bende beş tane hurmadan içine azıcık ceviz yarım incir kakao katip çay yabina tatlı niyetine yiyorum ama.kafama takiliyodu şeker oranı yüksek olduğu için o zaman sınırlı sayıda yenebilir
Yani bilmiyorum ama en az yediğiniz 400 kalori .Günde benim gibi tek öğün ve az yiyorsanız bir şey diyemem ama günde 3 öğün ve bir de bu olursa kilo vermeniz zora girer bence .Haftada bir yerseniz en azından daha iyi . Yinede siz bilirsiniz

Kızlar size kısa bir açıklama yapma gereğinde hissettim kendimi.Simdi ben buraya yediklerimi yazdığımda genelde hamur ,pirinç,et ,patates kızartması gibi şeyler oluyor.Fakat bu tür yiycekleri çoğunluk olarak eşim ve oğlum yiyor yani oğlum hiç sebze tuketmez zoraki yedirmeye çalışırım.Bir de zayıf kilo alması için karbonhidrat ve protein ağırlıklı beslemeye çalışıyorum.Esim tam bir etçidir.Yani mutlaka tavuk ,et olmalı yemekte .Ben tam tersleriyim ben sebze çok severim ama işte ne yazık ki sadece ben tukettigim için sebzeleri haftanın en fazla 3 günü olabiliyor.Yani kısacası ben onlara ne yaparsam yapayım kalorimi geçmeden az da olsa yemek zorunda kalıyorum.Kendim için de pek özel bir şey yapmıyorum açıkçası .Kusura bakmayın biraz uzun oldu.Cunku yediklerim karbonhidrat olunca biraz dikkat çekiyor

Tedirgin oluyorsan sadece toplam kalorini yaz canım Ben de zaman zaman karbonhidrat tüketiyorum. Başka günler kendime göre dengeliyorum.eminim senin de öyledir.

Tedirgin oluyorsan sadece toplam kalorini yaz canım Ben de zaman zaman karbonhidrat tüketiyorum. Başka günler kendime göre dengeliyorum.eminim senin de öyledir.
Aynen öyle.Mesela dün kaçırdım zaten fena midem ağrıdı .Bugün makarnayı çok sevdiğim için fazla yerim dedim ama yiyemedim .Aslında spor yapmayı çok seviyorum ama şu anda çok duzensizim her yer her yerde tasinicagim için . İnşallah 1 ay sonra düzene girerim.

Yok üç öğün yemiyorum ☺ günde iki öğün yiyorum iki öğün genelde toplam 550 kalori civarı oluyor. Yaptığım seyide içine ne katiyosam tartıp hesaplayıp hazırlıyorum 144 kalori civarı oluyor☺bide emziriyorum sütüm içinde yiyorum açıkçası inşallah kiloya dönmez

Sana bak işte işin içinde bebiş var .Ona kıyamam sen yine de güzel beslen hurma ,incir,süt bunlardan ye ama şekerden uzak dur hiç bir faydası yok inan.

Sana bak işte işin içinde bebiş var .Ona kıyamam sen yine de güzel beslen hurma ,incir,süt bunlardan ye ama şekerden uzak dur hiç bir faydası yok inan.

Şekersiz 21 günümü tamamladım canım 26.gunumdeyim maşallah hiç tüketmiyorum

Herkese günaydın.Kizlar benim kafam çok karıştı valla bu ay değisik bir şey oldum ben Çarşamba günü ne güzel 65.35 gelmiştim.Hele bir de bugün bakayım dedim ne goreyim 66.25 çözemedim bu işi zaten çok yemiyorum.Artik WC işi falanda düzenli (az da olsa ) anlamadım gitti.Tarti benle eğleniyyy

Süper olur ya bence hiç kasmaya gerek yok . Gidiyor yavaş yavaş.

Ben ilk doğumumdan sonra birden çok güzel kilo.vermistim sporla dengeli beslenmeyle falan ama sonra geri aldım şimdi ikinci doğumum bayaa aldım gene ilk zamanki gibi kilo vermeyi bekledim galiba vermeyince üzülüp birakiyodum bu sefer o yüzden tartilmadim birakmayim üzülüp diye

Yok sakın bırakma .Ben çok pişmanım doğum yapalı 11 yıl olmuş ben bir veriyorum bir alıyorum.Sene de 1 kilo verseydim şu anda 11 kilo eksik olurdum ama şu da var benim gebelik şekerim vardı bir de bilinçsiz yedim .65 ile hamile kaldım .87 ile doğuma girdim.En azından hamile kaldığım kiloya döndüm Eşimle tanıştığında 53 kiloydum . İnşallah yine o kilolarda olurum .Onun için uğraşıyorum .

Oluruz inşallah bende çok istiyorum hiç 53 kilo olmadım hayatımda ama çok kilo verdiğim dönem 59 a düşmüştüm. Yine vermeyi çok istiyorum sabirli olmam lazım. Ayda kaç kilo veriyosun şuan mesela

ay kendimi kötü hissettim kiz.Hep ben sana kızdim di mi cok özur dilerim.Seni tedirgin ettim.
Aslında 1-2 zeytinyağlı yapıp koyabilirsin buzdolabina.Ben tavuk göğsünü soteleyip porsiyon olarak dondurucuya koyuyuyorum.bakliyat haşlayıp yine ayni şekilde yapiyorum.Acil durumlarda cıkarip salataya katip tüketiyorum.
Senin için öneri olabilir diye yazdım.
Söz bir daha birşey demiycem kendime cok kızdim ve cok üzüldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…