Yok yok öyle düşünme sen çok iyi yapıyorsun beni frenliyorsun kızma kendineay kendimi kötü hissettim kiz.Hep ben sana kızdim di mi cok özur dilerim.Seni tedirgin ettim.
Aslında 1-2 zeytinyağlı yapıp koyabilirsin buzdolabina.Ben tavuk göğsünü soteleyip porsiyon olarak dondurucuya koyuyuyorum.bakliyat haşlayıp yine ayni şekilde yapiyorum.Acil durumlarda cıkarip salataya katip tüketiyorum.
Senin için öneri olabilir diye yazdım.
Söz bir daha birşey demiycem kendime cok kızdim ve cok üzüldum.
Çok güzel kilo vermişsin .Sakin pes etme sakın .Nasıl aldiysak bu kiloları öyle de vericez.Ben 1 ayda 4 kilo verdim.Hatta başlaman önce 3 kiloya bile razıydım.Ama tabi spor falan yok sadece ufak tefek ev işleri sonra paso yatıp ders çalışma.Yani hareket olsa eminim daha çok giderdi.Kızlar yazıyorum başlangıç ve güncel kilomu bende katilayim size
Başlangıç 83
Güncel 79.5
Başlayalı 26 gün oldu az gitmiş ama olsun gitmiş yinede
Çok güzel kilo vermişsin .Sakin pes etme sakın .Nasıl aldiysak bu kiloları öyle de vericez.Ben 1 ayda 4 kilo verdim.Hatta başlaman önce 3 kiloya bile razıydım.Ama tabi spor falan yok sadece ufak tefek ev işleri sonra paso yatıp ders çalışma.Yani hareket olsa eminim daha çok giderdi.
Evet regli dönemleri öyle şişkinlik oluyor.Bende yeşil içmeye alistiricam kendimi sevmiyorumÇok güzel maşallah. Bide benim regl öncesi dönemim inşallah onunda etkisi olduğu için böyledir. Spor da yapıyorum hergun biraz değişiklik yapayim sporda olmazsa. Pes etmicem Allah'ın izniyle☺
Evet regli dönemleri öyle şişkinlik oluyor.Bende yeşil içmeye alistiricam kendimi sevmiyorumama zorluycam
Yok yok öyle düşünme sen çok iyi yapıyorsun beni frenliyorsun kızma kendineayrıca fikirlerin de çok güzel .Derin dondurucuda var bakliyat sebzelerin fasulye,patlıcan,kabak vs işte tek ben yediğim için mesela fasulye yapıyorum .Oğlum hayatta yemiyor.Esim de ertesi gün et yok mu diyor böyle yuvarlanıp gidiyoruz.
İlk sayfadaki tabloya ekledim oradan bakabilirsinBoyum 160 bu arada onu yazmayı unutmuşum
İlk sayfadaki tabloya ekledim oradan bakabilirsin
Geçmiş olsun canım bende migrenim için bir yıl kullanmıştım.Valla beni hiç zayıflatmadiKIZLAR İŞ YOĞUNLUĞUNDAN VE AYNI ZAMANDA HEM EŞ HEM ANNE OLUŞUMUZDAN DOLAYI KENDİME VAKİT AYIRAMIYORUM HALİYLE BURAYA DA ÇOK BAKAMIYORUM KULLANDIĞIM ANTİDEPRESAN İLAÇTAN DOLAYI İŞTAHIM KESİLDİ 57,9 58 CİVARI İKEN 56,5 OLDUM BÖYLE DEVAM EDERSE HİÇBİR ÇABA HARCAMADAN 55 OLURUM İLACIN YAN ETKİSİ KİLO KAYBIYMIŞ DOKTOR İKİ HAFTADA DÜZELİRSİN DEDİ BU HAFTA İKİNCİ HAFTAM OLDU BAKALIM NE OLACAK
BU ARADA KALORİ HESABI YAPMIYORUM AMA DİKKAT EDİYORUM EKMEĞİ KESTİM ÇOK NADİR BİR DİLİM YİYORUM ZATEN CANIM TATLI İSTEMİYOR HAMUR İŞİ DE OLURSA ABARTMADAN YİYORUM
Geçmiş olsun canım...kendine dikkat et lütfen.KIZLAR İŞ YOĞUNLUĞUNDAN VE AYNI ZAMANDA HEM EŞ HEM ANNE OLUŞUMUZDAN DOLAYI KENDİME VAKİT AYIRAMIYORUM HALİYLE BURAYA DA ÇOK BAKAMIYORUM KULLANDIĞIM ANTİDEPRESAN İLAÇTAN DOLAYI İŞTAHIM KESİLDİ 57,9 58 CİVARI İKEN 56,5 OLDUM BÖYLE DEVAM EDERSE HİÇBİR ÇABA HARCAMADAN 55 OLURUM İLACIN YAN ETKİSİ KİLO KAYBIYMIŞ DOKTOR İKİ HAFTADA DÜZELİRSİN DEDİ BU HAFTA İKİNCİ HAFTAM OLDU BAKALIM NE OLACAK
BU ARADA KALORİ HESABI YAPMIYORUM AMA DİKKAT EDİYORUM EKMEĞİ KESTİM ÇOK NADİR BİR DİLİM YİYORUM ZATEN CANIM TATLI İSTEMİYOR HAMUR İŞİ DE OLURSA ABARTMADAN YİYORUM
afiyet olsun tatlım...Benim şimdiye kadarki kalorim 476. Kahvaltı ve akşam yemeği olrak iki öğün yiyorum,akşam yemegimi beste yiyorum şuan toplam kalorim bu.
Sabah kahvati da yulaf lapası muzlu şeftalili.
Akşam yagsiz tavuk göğsü ızgara, yağsız yeşil salata, bir bardak ayran. Akşam belki çayın yanında hurma kayısı yiyebilirim.
kinoa pilavini ben de merak ediyorum..güzel olursa tarif isterimBir değişiklik yaptım belki kilomda kıpırdama olup düzene girer diye .Bugün oglende eşimle beraber yemek yedim . Sabahtan bu yana toplamda 781 kalori aldım.Tabi işin içine makarna girdibirde mercimek çorbası.Aksam mantar yemeği ve çok önceden kinoa almıştım bir de onun pilavını yapiyorum ilk defa deniycem bakalım nasıl olucak.
Tempolu olduğu için ortalama 5000-5500 arası olur canım. Benim de genel olarak 8bini tempolu. Geri kalan da markete gitme ya da kısa mesafeli yerler. Ama 8binlik kısmı aralıksız tempolu yürüyorum.ortalama adim sayın harika tebrikler tatlım.10.000 adım diyor uzmanlar sanirım..Ben pek adim sayısina bakmiyorum.En az 40-45 dk tempolu yuruyorum.Kaç adima denk gelir acaba
Bence olcuyu tuttuktan sonra sikinti olmaz...bende tam bir karbonhidratciyim ekmeksiz galetasiz tek gunum gecmez ama miktari azalttim...ev ahaliside et pilav agirlikli besleniyor mecburen bende tabi....ama olcu yarim posiyon oluyorKızlar size kısa bir açıklama yapma gereğinde hissettim kendimi.Simdi ben buraya yediklerimi yazdığımda genelde hamur ,pirinç,et ,patates kızartması gibi şeyler oluyor.Fakat bu tür yiycekleri çoğunluk olarak eşim ve oğlum yiyor yani oğlum hiç sebze tuketmez zoraki yedirmeye çalışırım.Bir de zayıf kilo alması için karbonhidrat ve protein ağırlıklı beslemeye çalışıyorum.Esim tam bir etçidir.Yani mutlaka tavuk ,et olmalı yemekte .Ben tam tersleriyim ben sebze çok severim ama işte ne yazık ki sadece ben tukettigim için sebzeleri haftanın en fazla 3 günü olabiliyor.Yani kısacası ben onlara ne yaparsam yapayım kalorimi geçmeden az da olsa yemek zorunda kalıyorum.Kendim için de pek özel bir şey yapmıyorum açıkçası .Kusura bakmayın biraz uzun oldu.Cunku yediklerim karbonhidrat olunca biraz dikkat çekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?