yani 10.000 adım için 1 saattten fazla yürumek mi gerekiyor ortalama...aslinda gün içerinde markete gidip gelmeler filan derken yaklaşık 10.000 tamamlanmalı o zaman öyle miTempolu olduğu için ortalama 5000-5500 arası olur canım. Benim de genel olarak 8bini tempolu. Geri kalan da markete gitme ya da kısa mesafeli yerler. Ama 8binlik kısmı aralıksız tempolu yürüyorum.
Ben bir yere gitmiyorsam 80 dakikada yürüyorum canım 10 bin adımı. Bilhassa hafta sonları böyle oluyor. Hafta içleri de 1 saat illaki tempolu yürüyorum. Geri kalan kısmı da rutin işlerde tamamlıyorum.yani 10.000 adım için 1 saattten fazla yürumek mi gerekiyor ortalama...aslinda gün içerinde markete gidip gelmeler filan derken yaklaşık 10.000 tamamlanmalı o zaman öyle mi
Valla eşim beğendi bende beğendim.Normal bulgur pilavı gibi yaptım.Onceden yıkayıp pisiriyorsun.Birde çok besleyiciymis.kinoa pilavini ben de merak ediyorum..güzel olursa tarif isterim
Aynen evde istekler hep farklı oluyor .Açıkçası ayrı yemekte yapmıyorum.Ama dediğin gibi kaloriyi geçmiyorum.Bence olcuyu tuttuktan sonra sikinti olmaz...bende tam bir karbonhidratciyim ekmeksiz galetasiz tek gunum gecmez ama miktari azalttim...ev ahaliside et pilav agirlikli besleniyor mecburen bende tabi....ama olcu yarim posiyon oluyor
tahminim doğruymuş..10.000 adim için.fakat bana ağır gelebilir diye korkuyorum.Çünkü 20-30 dk da bölgesel spor mutlaka yapmaya çalışıyorum.Olmazsa haftaya 60 dk ya cıkarabilirim yürüyüşümü.Ben bir yere gitmiyorsam 80 dakikada yürüyorum canım 10 bin adımı. Bilhassa hafta sonları böyle oluyor. Hafta içleri de 1 saat illaki tempolu yürüyorum. Geri kalan kısmı da rutin işlerde tamamlıyorum.
aaa o zaman sebzeli bulgur pilavı gibi yapabilir miyiz yani...accik tarif et bakimValla eşim beğendi bende beğendim.Normal bulgur pilavı gibi yaptım.Onceden yıkayıp pisiriyorsun.Birde çok besleyiciymis.
Tabi ki yapabilirsin.Mesela ben bir dahakine kisirini yapicam normal nasıl kisiri yapıyorsam onunda öyle yapicam.Ben pilavını şöyle tarif edeyim .1 su bardağı kinoa yıkanmış temiz.Bir kaşık sıvı yağ ve bir kaşık tereyağı içine iki kaşık tel şehriye koyup kavurdum.Sonra kinoalari kavurdum.3 su bardağı su koydum pişirdim.Suyu çekince altını kapatıp 15 dakika dinlendirim.aaa o zaman sebzeli bulgur pilavı gibi yapabilir miyiz yani...accik tarif et bakim
1 bardak kinoaya 3 bardak sicak su mu ,soguk su mu tatlım.Yoksa bulgur gibi suyu kaldiriran bir besin mi yani suyu ceken...Tabi ki yapabilirsin.Mesela ben bir dahakine kisirini yapicam normal nasıl kisiri yapıyorsam onunda öyle yapicam.Ben pilavını şöyle tarif edeyim .1 su bardağı kinoa yıkanmış temiz.Bir kaşık sıvı yağ ve bir kaşık tereyağı içine iki kaşık tel şehriye koyup kavurdum.Sonra kinoalari kavurdum.3 su bardağı su koydum pişirdim.Suyu çekince altını kapatıp 15 dakika dinlendirim.☺
Afiyet olsun canim.Bugünkü kalorim 960 civarı.15 dk kol calıştim ve 45 dk tempolu yuruyüsümü yaptım.Kızlar bugün toplam kalorim 959 .Akşam yemeğinde mantar ve kinoa pilavı .
Sen zaten bölgesel hareket yapıyorsun canım. Bence yeterlidir yürüyüşün.tahminim doğruymuş..10.000 adim için.fakat bana ağır gelebilir diye korkuyorum.Çünkü 20-30 dk da bölgesel spor mutlaka yapmaya çalışıyorum.Olmazsa haftaya 60 dk ya cıkarabilirim yürüyüşümü.
EvtGeçmiş olsun canım...kendine dikkat et lütfen.
Bu arada özel değilse birsey sorucaktim.Ikimizinde isminin sonu 35dikkatimi cekti de..Ben İzmir 'liyim sen de mi?
Yok tabiki sorabilirsin.Ben soğuk su koydum sen nasıl arzu edersen koyabilirsin.Bulgur gibi suyu çekiyor.Ayrica bennbir daha yaparsam önceden et veya tavuk kaynatıp soğuduktan sonra plastik bardaklar oluyor ya onlara doldurup difrize atıyorum .Bir bardakta ya et suyu yada tavuk suyu koymayı duş1 bardak kinoaya 3 bardak sicak su mu ,soguk su mu tatlım.Yoksa bulgur gibi suyu kaldiriran bir besin mi yani suyu ceken...
ay amma sordum ya..kusura bakma tatlim
Cipralex mi o ilaçKIZLAR İŞ YOĞUNLUĞUNDAN VE AYNI ZAMANDA HEM EŞ HEM ANNE OLUŞUMUZDAN DOLAYI KENDİME VAKİT AYIRAMIYORUM HALİYLE BURAYA DA ÇOK BAKAMIYORUM KULLANDIĞIM ANTİDEPRESAN İLAÇTAN DOLAYI İŞTAHIM KESİLDİ 57,9 58 CİVARI İKEN 56,5 OLDUM BÖYLE DEVAM EDERSE HİÇBİR ÇABA HARCAMADAN 55 OLURUM İLACIN YAN ETKİSİ KİLO KAYBIYMIŞ DOKTOR İKİ HAFTADA DÜZELİRSİN DEDİ BU HAFTA İKİNCİ HAFTAM OLDU BAKALIM NE OLACAK
BU ARADA KALORİ HESABI YAPMIYORUM AMA DİKKAT EDİYORUM EKMEĞİ KESTİM ÇOK NADİR BİR DİLİM YİYORUM ZATEN CANIM TATLI İSTEMİYOR HAMUR İŞİ DE OLURSA ABARTMADAN YİYORUM
40 -45 dk 4000-4500 adıma denk geliyorortalama adim sayın harika tebrikler tatlım.10.000 adım diyor uzmanlar sanirım..Ben pek adim sayısina bakmiyorum.En az 40-45 dk tempolu yuruyorum.Kaç adima denk gelir acaba
oooh oooh iyi olmuş tatlım..sen bunu çoktan hakettinKızlar ben bugün diyete başladım başlayalı ilk defa iyi dağıttım ama nedense kötü hissetmiyorum belki de bi ödül gibi düşünüyorum.2000 kaloriyi bulmuşumdur.Güzel bir gün geçirdim çok şükür.Yarın kaldığım yerden devam
Teşekkür ederim canım buradaki sinerji sayesinde hayatımda ilk defa bu kadar uzun soluklu bir diyet yaptım.Tabii kalori hesabını diyetten sayarsakoooh oooh iyi olmuş tatlım..sen bunu çoktan hakettin
Benim de birakmaya niyetim yok..şimdi göz kararına iyice alişmaya çalisiyorum.Çunkü yakın zamanda 2 farklı şehire aile ziyaretine gidicez .Dikkatli olmam lazım.Bugun hatta yemeklerimi göz kararı koyup başka tabakta tarttım..sadece 5-10 gr sapma oldu.yediğim meyvelerin bile miktarını tutturdum.Zaten mide de alişmaya başladı.Fazla yiyince alarm veriyorTeşekkür ederim canım buradaki sinerji sayesinde hayatımda ilk defa bu kadar uzun soluklu bir diyet yaptım.Tabii kalori hesabını diyetten sayarsak
Bundan sonra da bırakmaya niyetim yok tabii ki
Gruptaki arkadaşlar olarak bir gün tek derdimiz kilo korumak olacak inşBenim de birakmaya niyetim yok..şimdi göz kararına iyice alişmaya çalisiyorum.Çunkü yakın zamanda 2 farklı şehire aile ziyaretine gidicez .Dikkatli olmam lazım.Bugun hatta yemeklerimi göz kararı koyup başka tabakta tarttım..sadece 5-10 gr sapma oldu.yediğim meyvelerin bile miktarını tutturdum.Zaten mide de alişmaya başladı.Fazla yiyince alarm veriyormutluyum açıkçası.Dedigin gibi buradaki sinerji harika..iyiki yoldaşız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?