Eliptik yapmak bende istiyorum.Bir türlü üşengeç davranıp yapmıyorum şu anda.Selam bugunku kalorim 1340... 30 dakika eliptik...
Ben sadece aksamlari spor yapabildigimden biraz mecburen oluyor ama evet ben memnunum...inceldim ama kilo vermekten mi spordan mi bilmiyorum...bence yuruyuse gore daha etkili 1 saat yurumek 30 dak eliptik gibi oluyor hatta daha cok terletiyorEliptik yapmak bende istiyorum.Bir türlü üşengeç davranıp yapmıyorum şu anda.Nasıl çok faydası oluyor mu en azından incelme gibi
Canım sanada iyi tatiller.Sakin oralarda bırakma kendini çok güzel gidiyorsun çünküGünaydın canlar
şu anda yoldayim.Arkadaşlarima bir motivasyon resmi yollayım dedim
Eki Görüntüle 2656944
Çok haklısın benim koşu bandimda var eliptik bisiklet te ama koşu bandında biraz sıkılıyorum.Eliptik daha zevkli geliyor umarım bende bir an önce başlarım .Çünkü yumuşamaya başladı vücudum .Ben sadece aksamlari spor yapabildigimden biraz mecburen oluyor ama evet ben memnunum...inceldim ama kilo vermekten mi spordan mi bilmiyorum...bence yuruyuse gore daha etkili 1 saat yurumek 30 dak eliptik gibi oluyor hatta daha cok terletiyor
Birakır miyim hiç canim.Bırakmıycaz tam gaz devam.Canım sanada iyi tatiller.Sakin oralarda bırakma kendini çok güzel gidiyorsun çünkü
Sağlıkla git canım, iyi eğlenceler.Birakır miyim hiç canim.Bırakmıycaz tam gaz devam.
Valla bende haftasonu yapmıştım pizzayı.. bir güzel yedim... afiyet olsun sana da.. bu yürüyüş performansıyla birşey yapmaz sanaKahvaltım 307 kalori. Akşam ablama gideceğim, pizza yapacak. O yüzden gündüzü hafif geçireceğim. Fazladan da spor yapacağım
sarkma vs olmasın diye sanki şart canım. Benim kol ve bacaklarım gayet iyi durumda görünüyor. bugün bir arkadaşıma resim attım. kolların ne güzel hem zayıflamış hem de sarkmamış dedi.Valla kizlar şunu anladım bugün kendime aynada baktım beğenmedimevet zayıflama var ama istediğim bu degildi.Tarti sadece giden rakamları gösteriyor.Ayna ise gerçekleri.Kesinlikle sporsuz zayıflama vücudu sadece gevşek bırakmaktan ibaret.Mutlaka spora başlamalıyım yoksa sönmüş bir balona donucem tamam o kadar kotu değilim ama yinede spor olmak zorunda
ne kadar yedin canım :) destek arıyorum galiba. Öyle bir dilim falan kesmez beni :)Valla bende haftasonu yapmıştım pizzayı.. bir güzel yedim... afiyet olsun sana da.. bu yürüyüş performansıyla birşey yapmaz sana
Sadece eliptik yaparak mi oldu peki.Simdi günde 10x30 sguat yapiyorum.Bakalim belki biraz iç bacakta fayda sağlarsarkma vs olmasın diye sanki şart canım. Benim kol ve bacaklarım gayet iyi durumda görünüyor. bugün bir arkadaşıma resim attım. kolların ne güzel hem zayıflamış hem de sarkmamış dedi.
ben yürürken de kollarımı çalıştırıyorum canım.Sadece eliptik yaparak mi oldu peki.Simdi günde 10x30 sguat yapiyorum.Bakalim belki biraz iç bacakta fayda sağlar
Anladım .Benimki de ayakta kollu bende öyle yapıyordum diğer türlü zor oluyor zatenben yürürken de kollarımı çalıştırıyorum canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?