- 26 Mart 2018
- 28.486
- 128.089
- 598
canım kalori olarak ne kadar ediyor yaklaşık olarak.Kahvaltim:
5 tane yesil zeytin
2 tane ceviz
1 tane gün kurusu
1 parca peynir(25 gr)
kiymali yumurta(50 gr)
Teşekkür ederim.Ama çokta genç sayılmam 40 yaşÇok güzel olur gençsin zaten
Canım üstteki mesaj sanaydı alıntılamamışımBu saate kadar aldığım kalori 453 şekersiz Nescafe,türk kahvesi, leblebi,pastırmalı yumurta,bir dilim ekmek (kepekli galeta bittiği için)kavun ve karpuz.Aksam ne yerim bilmiyorum.Ogluma pizza yapicam eşim dışarda olucak bende belki mısır gevreği yada bir kase yoğurt yerim .Yoksa bir dilim pizza mi yesem
Aslında bende öyle düşünüyorum.Program bana 1300 kalori vermişti günlük .Ben ise 1100 kalori aldım.Ama bu defa programı elle 900 kaloriye çektim .Yani 900 kaloriyi gecmiycem.Bu hafta biraz böyle deniyim bakalım nasıl bir sonuç vericek .Kalori dışına çıkmayacasan 1 dilim pizza ye neden dersen vücudu içerik olarak da şaşırtmak gerekiyor bence
sus bakim sen..biz zaten genciz.ideal kiloda bir 10 yaş kıyafetle de bir 5 yaş atıcaz inşallah.Ben eski kıyafetlerime rahat olmak istiyorumBir de ne kadar bol gelen şeyler varsa dolaptan cikaricam.Cunku o bol şeyler bizim kilo almamiza neden oluyor Ayrıca tam 55 te dolabi tamamen yeniliycem inşallah ☺En başta kendime çok güzel bir deri ceket ve deri pantolon alicam nasıl olur acaba çok mu genç davranıyorum yoksa
inşallah canim.Kendimizi öyle hayal edip bu motivasyonla devam edersek neler neler giyerizBen yüksek bel bı etek giymek istiyorum belten oturtmali
kesinlikle gardrobu yenilemek lazım.Yeni birkaç kıyafeti de daraltılabilirse daraltıcam.Asla bol kiyafet birakmiycam ben de.Ben 52 ye insem yeter diyordum ama 50 imiş en güzeli.Etek çok seviyorum ve etek giyince göbek çıkmıyor.Bir de yıllarca asla salaş bol giysiler almadım 36-38 den şaşmadım kızlar yoksa kıyafetlere güvenip rahat rahat kilo alırdım biliyorum.
Kıyafetlerime sığabilmek için hep kontrollü olmak zorunda kaldım.
Sudem_mmm bu konuda kesinlikle doğru yoldasın gardrobu yenileyip artık eski kilolara geri dönememek en mantıklısı
canım benim programa göre 286 kalori yapıyorcanım kalori olarak ne kadar ediyor yaklaşık olarak.
en iyisi protein yemek bence 250 kalorilikValla kizlar 900 kalori çok azmis şimdiden 652 oldum kendimi hiç tok hissetmiyorumgeriye kocaman 250 kalori kaldı .Ne yesem acaba bugünü atlatirsam alışırım belki ha gayret diyeyim kendime
Harika gidiyoruz bence..bugün sadece 45 dk yürudüm.Daha bölgesel sporumu yapmadim.yürüyüşümü yaptım eve geçiyorum arkadaşlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?