Kalori sayarak zayıflıyoruz

Bu saate kadar aldığım kalori 453 şekersiz Nescafe,türk kahvesi, leblebi,pastırmalı yumurta,bir dilim ekmek (kepekli galeta bittiği için)kavun ve karpuz.Aksam ne yerim bilmiyorum.Ogluma pizza yapicam eşim dışarda olucak bende belki mısır gevreği yada bir kase yoğurt yerim .Yoksa bir dilim pizza mi yesem

Canım üstteki mesaj sanaydı alıntılamamışım

Kalori dışına çıkmayacasan 1 dilim pizza ye neden dersen vücudu içerik olarak da şaşırtmak gerekiyor bence
Aslında bende öyle düşünüyorum.Program bana 1300 kalori vermişti günlük .Ben ise 1100 kalori aldım.Ama bu defa programı elle 900 kaloriye çektim .Yani 900 kaloriyi gecmiycem.Bu hafta biraz böyle deniyim bakalım nasıl bir sonuç vericek .

sus bakim sen..biz zaten genciz.ideal kiloda bir 10 yaş kıyafetle de bir 5 yaş atıcaz inşallah.

kesinlikle gardrobu yenilemek lazım.Yeni birkaç kıyafeti de daraltılabilirse daraltıcam.Asla bol kiyafet birakmiycam ben de.

öğlen:
z.yağlı kabak yemeği(200 gr)
2 bardak ayran(ev yogurdundan)
20 gr.siyez ekmeği
3 tane vişne yedim.

Akşam:
ıspanak kavurma(yumurtalı)
mor lahana ve havuç salatası
ve karpuz
düşünüyorum
Bu arada hergün 1 sade türk kahvesi ve 1 parça kare bitterim mutlaka var.
Belirtmek istedim.

Valla kizlar 900 kalori çok azmis şimdiden 652 oldum kendimi hiç tok hissetmiyorum geriye kocaman 250 kalori kaldı .Ne yesem acaba bugünü atlatirsam alışırım belki ha gayret diyeyim kendime
en iyisi protein yemek bence 250 kalorilik
yumurtalı piyaz olabilir.tavuk göğsü tavada ızgara yanına bir kaç biber ve soğan (ızgara soğana bayılirım kekikli)olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…