Kalori sayarak zayıflıyoruz

Bence kalorileri günlük aldığımızda ziyade haftalık dengelememiz önemli oluyor.Mesela bazen ben az yiyorum ertesi gün çok yiyorum.Hafta sonu raporlara bir bakıyorum kalorimi gecmemisim.Sende bence sorun yapma o gün çoksa ertesi gün az olur

Haklısın canım aslında ortalamayı tutturmak önemli olan ben bilinç altımda koyverip eskiye geri dönmekten korkuyorum aslında

Haklısın canım aslında ortalamayı tutturmak önemli olan ben bilinç altımda koyverip eskiye geri dönmekten korkuyorum aslında
Sana katılıyorum ama emin ol öyle kolay kolay eski hale dönülmuyor.Ben ilk kilo vermeye 77 ile başlamıştım.Baya 63 u gördüm sonra rehavete düştüm tartilmadim vs.Derken bir yılda o kadar yememe rağmen 7 kilo aldım.70 i görünce hemen geri firen attım ve artık kendime hergun tartilmaya mecbur kıldım.Cunku her sabah düzenli tartildigimda asla kilo almıyorsun tartıda fazlalığı gördüğünde hemen ipi yakaliyorsun.Tartilmayinca malesef ip kaçıyor.Belki kilo verme sürecinde her gün tartilmak iyi bir şey olmayabilir.Ama ideal kiloda kesinlikle her gün tartilmadan yanayım.

Bugunku kalorim 1620...bugun cok yedim 2 dilim baklava 1 kase dondurma..bu toplanti ikramlari beni mahvedecek
Baklava yemiyeydin iyiydi artık yapacak bir şey yok.İki gün biraz düşük kalorili alırsın
Ayrıca sen şu anda zayifsin 50 kilo ye gitsin

Kızlar ne kadar yerim bilmem ama akşam fırında tavuk ve patates yanında mirir marul havuç salatası.Sanirim bugün benim kaloride tavan yapicak Aslında oglende barbunya yedim yemeseydim bu kadar fazla almama gerek kalmiycakti ama bakalım nasıl olucak .

Patatesi az al...

Barbunyadan kurtul dostum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…