Kalori sayarak zayıflıyoruz

Kızlar mısır kavurga varya sossuz çayın yanında 30 Gr ondan yedim ama kalori programlarında bir sürü değişik rakam yazıyor bide siz bakabilir misiniz çok kafam karıştı ben baktım 100 Gr 86 kalori diye yedim sonradan baktım bı diyor 200 bı diyor 400 anlamadım hiç bide siz bakarmisiniz.

Canım ben hiç yemedim bilmiyorum o yüzden ama paketli gıda değil mi bu
Paketin üzerinde yazmıyor mu

Baktım da senin dediğin gibi 400 yazan da var 86 yazan da
Ben olsam ortasını alır 200 kabul ederdim
Bu arada 100 g mı yedin

Yok canım 30 Gr yedim tartıp dediğin gibi yapıyım bari bazen kafamı karistiriyo bu kalori değişiklikleri. Sağol cevabın için canım

Kızlar merhaba. Kendimi çok iyi hissediyorum. Diyette olduğum icin cidden çok mutluyum. Yedigim her şeyin çok güzel tadı varmış gibi geliyor. Şundan 1 buçuk ay önce pizza yedigimde baklava yediğimde pişmanlık duygusu yüzünden tat alamıyordum. Zevk almadan yiyip pişman olma döngüsüne girmiştim. Ama şimdi yedigim zeytin bile o kadar lezzetli geliyor ki... bir semizotu yemeği bir kabak yemeği ne kadar güzelmiş meğer...

Sabah tartıda 81.6 çıktım. Yag oranım da azalmış çok çok mutluyum. 15 gün sonra Yazlıgımıza gidicez. Orada da devam edicem inşallah.

sporuma da devam ediyorum baya yoğun bir program uyguluyorum evde.

yılmayalım kızlar go go go

Herkese selam kizlar .Bende bu sabah daha iyi uyandım şu anda başım agrimiyor şükürler olsun Biliyorsunuz eşyalarımı topluyorum bu ay sonu taşınma işimiz var .Ben eşyalarımı toplarken 38 bedenlik kıyafetlerimi gördüm açıkçası daha çok hirslandim.Ben 38 beden olmak için mücadele vericem.Sonucta o elbiseler başkasının değil benim bedenimindi ve bende yine eski bedenime kavuşmak istiyorum.Artik uzun sürede kilonun gitmesine pek kafa yormak istemiyorum.Az önce bir kase yoğurt ve biraz kepekli galeta yedim.Bu pazartesi güzel bir sonuç görmek istiyorum tartıda

Ben inanıyorum canım güzel rakamlar görceksin bırakma yeterki

Kızlar 678 kalorilik yemek yeme hakkım var Bugün kadınbudu köfte, patates,mısırlı havuç salatası birde acı biber turşusu.Ama ben patates yemiycem .Açıkçası çokta özledim patatesi Ama daha o kıvama gelmedim kendimi yememek için tutucam inşallah

İyi tatiller canım.Aynı disiplinle devam edeceğine eminim

Ne kadar güzel anlatmışsın diyet sayesinde hem nimetin kıymetini ve lezzetini anlıyoruz hem de sağlıklı beslenmek zorunda kalıyoruz.Çünkü sağlıksız gıdalar çok kalorili bütçe elvermiyor

Kızlar akşam çok açtım dedim istediğim kadar yiycem dedim.Ama olmadı çünkü ben önce bir tabak dolusu havuç mısır marul salatası yedim ardından 135 Gr kadınbudu köfte yedim.Bugun toplam aldığım kalori sabahtan beri 652 kalori çok az biliyorum .Ama fena doydum .Çünkü tabagimdaki iki köfteyi bile yiyemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…