- 26 Mart 2018
- 28.486
- 128.089
- 598
Aynen canım. Varsın tartıda gitmesin. Spora devam. Ben de bölgesel hareketi yatmadan önce yapacağım.Harika gidiyoruz bence..bugün sadece 45 dk yürudüm.Daha bölgesel sporumu yapmadim.
Canım ben hiç yemedim bilmiyorum o yüzden ama paketli gıda değil mi buKızlar mısır kavurga varya sossuz çayın yanında 30 Gr ondan yedim ama kalori programlarında bir sürü değişik rakam yazıyor bide siz bakabilir misiniz çok kafam karıştı ben baktım 100 Gr 86 kalori diye yedim sonradan baktım bı diyor 200 bı diyor 400anlamadım hiç bide siz bakarmisiniz.
Canım ben hiç yemedim bilmiyorum o yüzden ama paketli gıda değil mi bu
Paketin üzerinde yazmıyor mu
Baktım da senin dediğin gibi 400 yazan da var 86 yazan daKuruyemiş canım yazmıyor üstünde yazsaydi keşke pişman oldum yedigime
Baktım da senin dediğin gibi 400 yazan da var 86 yazan da
Ben olsam ortasını alır 200 kabul ederdim
Bu arada 100 g mı yedin
Herkese selam kizlar .Bende bu sabah daha iyi uyandım şu anda başım agrimiyor şükürler olsun Biliyorsunuz eşyalarımı topluyorum bu ay sonu taşınma işimiz var .Ben eşyalarımı toplarken 38 bedenlik kıyafetlerimi gördüm açıkçası daha çok hirslandim.Ben 38 beden olmak için mücadele vericem.Sonucta o elbiseler başkasının değil benim bedenimindi ve bende yine eski bedenime kavuşmak istiyorum.Artik uzun sürede kilonun gitmesine pek kafa yormak istemiyorum.Az önce bir kase yoğurt ve biraz kepekli galeta yedim.Bu pazartesi güzel bir sonuç görmek istiyorum tartıda
Teşekkür ederim yok birakmiycam inşallah.Zaten neden bu zamana kadar yapmadım diye çok kızıyorum kendimeBen inanıyorum canım güzel rakamlar görceksin bırakma yeterki
İyi tatiller canım.Aynı disiplinle devam edeceğine eminimGünaydın fıstıklarYarın il dışına çıkıyoruz..Tüm gün hazırlık yapıcam sanırım.en az 1 ay dışaridayım.mutlaka gelmeye çalışırim buraya. Tartimı da götürücem diger 2 evimizde dijital tarti yok fakat bir şekilde tartilirim ben.
Ne kadar güzel anlatmışsın diyet sayesinde hem nimetin kıymetini ve lezzetini anlıyoruz hem de sağlıklı beslenmek zorunda kalıyoruz.Çünkü sağlıksız gıdalar çok kalorili bütçe elvermiyorKızlar merhaba. Kendimi çok iyi hissediyorum. Diyette olduğum icin cidden çok mutluyum. Yedigim her şeyin çok güzel tadı varmış gibi geliyor. Şundan 1 buçuk ay önce pizza yedigimde baklava yediğimde pişmanlık duygusu yüzünden tat alamıyordum. Zevk almadan yiyip pişman olma döngüsüne girmiştim. Ama şimdi yedigim zeytin bile o kadar lezzetli geliyor ki... bir semizotu yemeği bir kabak yemeği ne kadar güzelmiş meğer...
Sabah tartıda 81.6 çıktım. Yag oranım da azalmış çok çok mutluyum. 15 gün sonra Yazlıgımıza gidicez. Orada da devam edicem inşallah.
sporuma da devam ediyorum baya yoğun bir program uyguluyorum evde.
yılmayalım kızlar go go go
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?