- 26 Mart 2018
- 28.486
- 128.093
- 598
ben hiç yemediğim için bilmiyorum canım.Kızlar kendime yeşil biberli , domatesli bol acılı barbunya yemeği yaptım .Çokta severim ayrıca acıyı sadece ben yiyorum evde yani onu her halükarda bitirmek zorundayım.Fakat bir yemek kaşığı zeytinyağı barbunya 65 kalori olurmu çok şaşırdım.
Burada da böyleKızlar kendime yeşil biberli , domatesli bol acılı barbunya yemeği yaptım .Çokta severim ayrıca acıyı sadece ben yiyorum evde yani onu her halükarda bitirmek zorundayım.Fakat bir yemek kaşığı zeytinyağı barbunya 65 kalori olurmu çok şaşırdım.
Az yemedim tepside yapmistim 10cm 20 cm lik bir dikdortgendine kadar yedin canım :) destek arıyorum galiba. Öyle bir dilim falan kesmez beni :)
Yok sen aynı şekilde devam et regli bitince geriye hiç bir şey kalmıyor.Benim mesela Reglim bittikten bir hafta sonra anca düzene giriyorum .Eee zaten diğer ayda 1 hafta önceden şişlik oluyorBenimde bugün aldığım kalorim 930 kızlar. Şimdi sporumu bitirdim bakalım pazartesi eksileri gorebilcemmi. Bide regl zamanım geldi ama hâlâ olmadım aşırı sis hissediyorum kendimi onun etkisini görmem inşallah
Yok sen aynı şekilde devam et regli bitince geriye hiç bir şey kalmıyor.Benim mesela Reglim bittikten bir hafta sonra anca düzene giriyorum .Eee zaten diğer ayda 1 hafta önceden şişlik oluyorAyın iki haftasında sadece gerçek kilomuzu görebiliyoruz senin anliycagin.
İnan zayifliyoruz.Ama biraz geç oluyor işte.Olsin önemli olan sonuç ☺Mesela iki ayım biticek bakalım ben toplamda kaç kilo vermiş olucam 10 gün sonra .Şu anda 4 kilom zaten garanti.10 günde 1 kilo daha gitse iki ayda 5 kilo vermiş olucam.Simdi düşünüyorum da iki ay önce 70 kiloydum ve su anda bu diyeti yapmasydim Belki de 75 olucaktim .Ama şu anda 65 lere doğru gidiyorum.Aslinda 10 kilo zaten kar etmiş gibiyim.Aynen canım dedigin gibi çok takılmamak lazım rakamlara kendimizi nasıl hissettiğimiz önemli
İnan zayifliyoruz.Ama biraz geç oluyor işte.Olsin önemli olan sonuç ☺Mesela iki ayım biticek bakalım ben toplamda kaç kilo vermiş olucam 10 gün sonra .Şu anda 4 kilom zaten garanti.10 günde 1 kilo daha gitse iki ayda 5 kilo vermiş olucam.Simdi düşünüyorum da iki ay önce 70 kiloydum ve su anda bu diyeti yapmasydim Belki de 75 olucaktim .Ama şu anda 65 lere doğru gidiyorum.Aslinda 10 kilo zaten kar etmiş gibiyim.Ayrıca iki ay sonra bir 5 kilo daha verirsem ciddi anlamda 4 ayda 10 kilo vermiş olucam.Dusunsene biz bırak 4 ayı bu kiloları görmezden gelip yillarımızı geçirmişiz Hiç kafanı takma yavaş yavaş çok güzel gidicek.Bu sene zaten salgın var fazla bir yerlere de gidemiyoruz.Seneye Allah izin verirse zayıf çıkarız disarilara
Gidicek gidicek hiç merak etme.Ben zaten yağ,tuz,şeker, karbonhidrat bunların tamamen birakilmasinada karşıyım.Dusunsene bunları bıraktın kilo verdin eee sonra hiç mi yemiycez.Mecbur yiycez misafir olucak,özel günler olucak, tatiller olucak.Birden ye sonra da tekrar kilo al yani hep başa dön.En iyisi her şeyden yemek ama az yiyerek hem mideyi küçültmek hemde zayıflamak.Yavas olsun yavaş giden kilolar daha kalıcı şekilde gider.Ben böyle düşünüyorum.Aynen canım benim düşüncem de tam olarak böyleydi. İnşallah dediğin gibi olur çok istiyorum artık yiyip yiyip daha çok yemek istemekten,çok kilo aldım yaa diye yakinip yine yemek yemeye devam etmekten kurtulmak istiyorum çünkü hiç bı faydası yok bize. Ama böyle azda olsa çok da olsa gidicek insallah
yok canım. mevcutlar tamamlar, yeni öğrenci alınmaz.Ya kızlar konu dışı ama morelim çok bozuldu.Ben şimdi formasyon alıyorum.Birinci dönem bitti sınavlarını verdim çok şükür.Ama dün formasyon kaldırılmış.Tamam belgesini alanlar için geriye hukuk yürümez ama .Biz ne olucaz yani yarıda kaldık.Bize alın paranızı gidin diyebilirler mi ?Bu saçmalık,haksızlık olmaz mı?Çok fena canım sıkıldı.
İnşallah dediğin gibi olur .Kpss hevesim kaçtı inan banayok canım. mevcutlar tamamlar, yeni öğrenci alınmaz.
Gidicek gidicek hiç merak etme.Ben zaten yağ,tuz,şeker, karbonhidrat bunların tamamen birakilmasinada karşıyım.Dusunsene bunları bıraktın kilo verdin eee sonra hiç mi yemiycez.Mecbur yiycez misafir olucak,özel günler olucak, tatiller olucak.Birden ye sonra da tekrar kilo al yani hep başa dön.En iyisi her şeyden yemek ama az yiyerek hem mideyi küçültmek hemde zayıflamak.Yavas olsun yavaş giden kilolar daha kalıcı şekilde gider.Ben böyle düşünüyorum.
Bende öyle sadece tatlıyı çıkarttım.Meyvelerden almaya çalışıyorum.Yada bazen sütlaç,dondurma,bitter çikolata gibi onlarida belki iki haftada bir en çok regli yaklaşırkenAynen canım ben hayatımdan sadece şekeri çıkarttım diyebilirim bir aydır diğerlerini azda olsa yiyorum ama şekerin cidden hiç bı faydası yok vücuda. Genelde hurma incir falan yiyorum canım tatlı isterse. Eğer istediğim kiloma gelirsemde inşallah kilo korumaya gecicem o dönem azda olsa illaki yerim sanırım tatlı şeyler ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?