900 iyi bir hedef değil zaten en az 1000 iyidirKızlar bugün kalorim 1505 kalori .Fakat haftalık raporlarimda günlük düşen kalori miktarim 1064bu da beni sevindirdi .1100 kaloriyi gecmemisim.Ama 900 kalori yapamamisim yani
Az aldım canım patatesi en çok tavuk salataya yüklendim.Zaten ekmek hiç tuketmiyorumPatatesi az al...
Olmadı zaten900 iyi bir hedef değil zaten en az 1000 iyidir
Bu yogurt kuru ile ilgili detay bilgi isterim..sonuc hakkinda bilgilendir lutfenHerkese selam kizlar.Bugun aldığım kalori 798 barbunya yedim ama sormayın bir acı yapmışım içimde volkanlar patlıyorzaten benden başka acı yiyende yok (çok severim)belki pazartesi iyi bir sonuç görürüm .Bu hafta bir yoğurt kürü yiyorum pazartesi gününden beri zerdeçal zencefil karışımlı .Bunlar belki biraz olsun metabolizmami hızlandırır.
Borek az di galiba kalori cok artmamis..sikinti olmaz...hadi bakalim yarin guzel haberlerini bekliyoruzKızlar nerelerdesinizbu sabah ki kalorim kıymalı borekten dolayı 379 kalori .Akşam sadece yoğurt ve çorba yanında galeta yiycem yani hafif geciricem .☺ Malum yarın tartı günümüz.Sabah dolu mide olsun istemiyorum.Ayrica bu hafta ki günlük düşen kalorimin 1000 kaloriyi geçmesini istemiyorum.Haftanin sonuna geldik inşallah yarın sabah çok güzel bir rakamla karşılarım .
Bu dogru gecen sene giyemedigim herseyi giyorum artik duzgun duruyor..bu com guzel ama omur boyu dikkatli olmak lazim...ben acikinca 1,5 kusbasili pideyi yerdim ..simdi azaltmaya dikkat ediyorum hevesimi koreltecek kadar yeyip birakiyorum ve bence hep boyle devam etmeliYa hakkaten hayallerimizdeki gibi değilmiş di mi
Ama yine de hedefe yakın olmak iyi hissettiriyor
İki ince dilim zaten şu baklavalık yufkadan yaptım .Ondan biraz kalorisi düşük geldiBorek az di galiba kalori cok artmamis..sikinti olmaz...hadi bakalim yarin guzel haberlerini bekliyoruz
Insallah canimKızlar bende 5 li rakamları çok görmek istiyorum çok heyecanlıyım.Boyle zayıflayınca yaklaşınca insan daha çok heycanlaniyor☺Yarın umarım tam 65 lerde falan yada 64.95 lerde falan olurum.
Canım kolay gelsin.Cok yorma kendini.Ayrica eczanedeki tartidan tartilma eve gelince tartil.Farkli çıkabilir.Bu hafta tartilmadan da olur .Kızlar kızlaar çok yogunum cok.her gittiğim yerde temizlik yapiyorum..Ne yiyiyorum ne iciyorum hesaplayamiyorum bile..Ama fazla kalori aldigımı da düşünmüyorum.Çünkü yogunluktan 1-2 lokma atiyorum ağzıma işe devam ediyorum.Yarın tartilabilirsem tartılıcam.Burdaki Evde tartim yok ..Tartilmak için Eczaneye giderim belki vaktim olursa ..
Gidemezsem beni 1 hafta idare edin fıstıklar.Dönüsüm muhteşem olucak.
Yarin icin bol eksiler diliyorum sizeBen kaçar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?