Kalori sayarak zayıflıyoruz

Kızlar nerelerdesiniz bu sabah ki kalorim kıymalı borekten dolayı 379 kalori .Akşam sadece yoğurt ve çorba yanında galeta yiycem yani hafif geciricem .☺ Malum yarın tartı günümüz.Sabah dolu mide olsun istemiyorum.Ayrica bu hafta ki günlük düşen kalorimin 1000 kaloriyi geçmesini istemiyorum.Haftanin sonuna geldik inşallah yarın sabah çok güzel bir rakamla karşılarım .

Bu yogurt kuru ile ilgili detay bilgi isterim..sonuc hakkinda bilgilendir lutfen

Borek az di galiba kalori cok artmamis..sikinti olmaz...hadi bakalim yarin guzel haberlerini bekliyoruz

Ya hakkaten hayallerimizdeki gibi değilmiş di mi
Ama yine de hedefe yakın olmak iyi hissettiriyor
Bu dogru gecen sene giyemedigim herseyi giyorum artik duzgun duruyor..bu com guzel ama omur boyu dikkatli olmak lazim...ben acikinca 1,5 kusbasili pideyi yerdim ..simdi azaltmaya dikkat ediyorum hevesimi koreltecek kadar yeyip birakiyorum ve bence hep boyle devam etmeli

Kızlar 12 Temmuz da diyette (tabi diyet dersek her şey yiyorum ) ikinci ayım biticek ve 3 .aya giricem inşallah 3.ayda en azından 60 lari 61 leri görürüm

Bir de benim kilo takip programım var ordan da takip ediyorum kendimi.Artik aylık hedeflerimi 3 er kilo olarak belirledim.Yani 12 Ağustos sonunda 62 kiloda olmam gerekiyor.Ben ilk 70 kiloda başladığımda 12 Ağustos için 55 diye hedef belirlemistim malesef hiç gerçekçi olmadı .Sonra 59 dedim yine malesef gerçekçi olmadı.Simdi planı değiştirip her ayı 3 kilo olarak hedefledim.Tabi fazlası olursa ne ala Ama en azından ayda 3 kilo gidiyor.Bu şekilde daha istekli ve daha kolay olucagini düşünüyorum.

Kızlar kızlaar çok yogunum cok.her gittiğim yerde temizlik yapiyorum..Ne yiyiyorum ne iciyorum hesaplayamiyorum bile..Ama fazla kalori aldigımı da düşünmüyorum.Çünkü yogunluktan 1-2 lokma atiyorum ağzıma işe devam ediyorum.Yarın tartilabilirsem tartılıcam.Burdaki Evde tartim yok ..Tartilmak için Eczaneye giderim belki vaktim olursa ..
Gidemezsem beni 1 hafta idare edin fıstıklar.Dönüsüm muhteşem olucak.
Yarin icin bol eksiler diliyorum size Ben kaçar

Canım kolay gelsin.Cok yorma kendini.Ayrica eczanedeki tartidan tartilma eve gelince tartil.Farkli çıkabilir.Bu hafta tartilmadan da olur .

Kızlar aksami hafif geçirdim kepekli galeta,iki kase yayla çorbası ve iki adet yeşil köy biberi bugün toplam kalorim 761 . Haftalık raporlarimda bir güne denk gelen kalorim 1020.Yarin sabah ilk isim tartilmak.☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…