Bir dönem benim de oldu.1 ay 65.5 te takılı kalmıştım.O kadar spor ve diyet yapıp gr bile verememistim 1 ay boyuncaHiç kaçamak yapmadım. Kalori alımıma dikkat ettim. Spor yaptım. Sadece cumartesi pazar spor yapamadım ama çok hareketliydim. Ona rağmen tartıda 82.2 çıktım. Geçen hafta 81.6 görmüştüm dün 81.8 gördüm. Bugün ise 82.2 anlayamıyorum yorumlayamıyorum bu durumu. Neyi yanlış yapıyorum neyi eksik yapıyorum. Mezura ile ölçüm de yaptım bir iki cm oynama var bazı yerlerde bazı yerlerde hiç değişim yok. Nasıl moralim bozulmasın yani... 15 temmuza kadar 7’li rakamları görmeyi hedefliyordum ama umudum kalmadı açıkçası
Evet sakin pes etme şimdi artık yağlar yumuşamaya geçiyor .Dayan inan bana çok daha çabuk gidicek .Bende takilmaktan korkuyorum .Ama takilsam bile pes etmiycem.Biraz şaşırt vücudunu değişik şeyler ye .Yada biraz spor yapma kendi haline bırak bakalım nasıl olucak.Gecen hafta ben istediğim sonucu anlamamıştım bu hafta günlük yediğinden sadece 100 gram düştüm bu hafta güzel sonuç aldım .Sende böyle bir denesen belki haftaya daha farklı olur.Bir de regli dönemleri şişkinlik vardır.Hiç kaçamak yapmadım. Kalori alımıma dikkat ettim. Spor yaptım. Sadece cumartesi pazar spor yapamadım ama çok hareketliydim. Ona rağmen tartıda 82.2 çıktım. Geçen hafta 81.6 görmüştüm dün 81.8 gördüm. Bugün ise 82.2 anlayamıyorum yorumlayamıyorum bu durumu. Neyi yanlış yapıyorum neyi eksik yapıyorum. Mezura ile ölçüm de yaptım bir iki cm oynama var bazı yerlerde bazı yerlerde hiç değişim yok. Nasıl moralim bozulmasın yani... 15 temmuza kadar 7’li rakamları görmeyi hedefliyordum ama umudum kalmadı açıkçası
Bende yemek yaptım. yeni kahvaltı yapıyorum. Tebrikler canimHala kahvalti yapmadım kahve falan içtim ,sonra banyoda yolluk yikadim duş aldım giyinmeden bir daha tartıldım 64.75 geldim
Tebrikler canimGünaydın kızlar sabah eczaneye gittim.Kendi tartim değil ama yine de 58.8 geldim.400 gr vermişim.Bu süreçte iyi bence
Börek bir dilimmiydi canım akşamı hafif tutunca kiloya yansımıyor bende dün Spagetti yedin akşamı hafif tuttum bol su kiloya yansımadı hatta dune göre gitmiş biraz dün sabittimKızlar nerelerdesinizbu sabah ki kalorim kıymalı borekten dolayı 379 kalori .Akşam sadece yoğurt ve çorba yanında galeta yiycem yani hafif geciricem .☺ Malum yarın tartı günümüz.Sabah dolu mide olsun istemiyorum.Ayrica bu hafta ki günlük düşen kalorimin 1000 kaloriyi geçmesini istemiyorum.Haftanin sonuna geldik inşallah yarın sabah çok güzel bir rakamla karşılarım .
Börek evet küçük bir dilimdi.Aksam da sadece iki kase yayla çorbası yedim galeta ile birlikte.Az önce iki dilim kıymalı börek yedimBörek bir dilimmiydi canım akşamı hafif tutunca kiloya yansımıyor bende dün Spagetti yedin akşamı hafif tuttum bol su kiloya yansımadı hatta dune göre gitmiş biraz dün sabittim
Günaydın kızlar sabah eczaneye gittim.Kendi tartim değil ama yine de 58.8 geldim.400 gr vermişim.Bu süreçte iyi bence
Dus aldiktan sonra dusuk cikmak normal..sicak su odem atiyor..bende de boyle oluyorHala kahvalti yapmadım kahve falan içtim ,sonra banyoda yolluk yikadim duş aldım giyinmeden bir daha tartıldım 64.75 geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?