Kalori sayarak zayıflıyoruz

Biraz uzun sürüyor kilo vermem aslında normal sonuçta spor vs yapamıyorum.İki ayda daha sabırlı olursam inşallah ki sabır edicem.5 kilo daha veririm.Sadece bu hafta reglime doğru yaklastogim için şişkinlik falan olabilir.

Hiç kaçamak yapmadım. Kalori alımıma dikkat ettim. Spor yaptım. Sadece cumartesi pazar spor yapamadım ama çok hareketliydim. Ona rağmen tartıda 82.2 çıktım. Geçen hafta 81.6 görmüştüm dün 81.8 gördüm. Bugün ise 82.2 anlayamıyorum yorumlayamıyorum bu durumu. Neyi yanlış yapıyorum neyi eksik yapıyorum. Mezura ile ölçüm de yaptım bir iki cm oynama var bazı yerlerde bazı yerlerde hiç değişim yok. Nasıl moralim bozulmasın yani... 15 temmuza kadar 7’li rakamları görmeyi hedefliyordum ama umudum kalmadı açıkçası

Bir dönem benim de oldu.1 ay 65.5 te takılı kalmıştım.O kadar spor ve diyet yapıp gr bile verememistim 1 ay boyunca
sinirimden oturup ağladım.Bir arkadaşım asla pesetmemi vücudumun benimle inatlaştığını söyledi.Devam ettim ve daha sonra haftada en az 900 gr -1 kilo vermeye başladim.patir patır gitmeye başladı.
Tatlım güzel sonuçlar almak için asla moralini bozma ve pes etme..Sen vücudundan daha inatçı ol...

Evet sakin pes etme şimdi artık yağlar yumuşamaya geçiyor .Dayan inan bana çok daha çabuk gidicek .Bende takilmaktan korkuyorum .Ama takilsam bile pes etmiycem.Biraz şaşırt vücudunu değişik şeyler ye .Yada biraz spor yapma kendi haline bırak bakalım nasıl olucak.Gecen hafta ben istediğim sonucu anlamamıştım bu hafta günlük yediğinden sadece 100 gram düştüm bu hafta güzel sonuç aldım .Sende böyle bir denesen belki haftaya daha farklı olur.Bir de regli dönemleri şişkinlik vardır.

Hala kahvalti yapmadım kahve falan içtim ,sonra banyoda yolluk yikadim duş aldım giyinmeden bir daha tartıldım 64.75 geldim
Bende yemek yaptım. yeni kahvaltı yapıyorum. Tebrikler canim

Börek bir dilimmiydi canım akşamı hafif tutunca kiloya yansımıyor bende dün Spagetti yedin akşamı hafif tuttum bol su kiloya yansımadı hatta dune göre gitmiş biraz dün sabittim

Börek bir dilimmiydi canım akşamı hafif tutunca kiloya yansımıyor bende dün Spagetti yedin akşamı hafif tuttum bol su kiloya yansımadı hatta dune göre gitmiş biraz dün sabittim
Börek evet küçük bir dilimdi.Aksam da sadece iki kase yayla çorbası yedim galeta ile birlikte.Az önce iki dilim kıymalı börek yedim bugün biraz iş yapicam enerji olsun dedim Ama akşam yine çorba ile gecistiririm artık

Kızlar köyden döndüm sabah. 2 gün ortalama 1200 kalori (1200 cumartesi-1200 pazar) aldım. Yürüyüş yapamadığım için 70-80 dk arası gece müzik çalıp dansla karışık hareketler yaptım :)
73 kilo geldim sabah. Çok şükür bu hafta -800 görmüş oldum. 2 haftadır direnen vücudumun direncini kırdım.

Kızlar günaydın
Bildirimimi geç yapıcam oruçluyum yine.Aynı zamanda bugün uygulamada reglimin 1. günü gözüküyor.Ama yine de tutmak istedim risk aldım belki yarına olurum diye.
Tabii bu hafta batırdığım için muhtemelen kilo almış olucam ama sonuç ne olursa olsun kaldığım yerden devam edicem

MERHABA KIZLAR KİLOMU YAZIYORUM AMA DİYET FALAN YAPMIYORUM DÜZENLİ BESLENMİYORUM BU ARA HEM SINAV HEM İŞ KIZIMINDA DİŞ MACERASINDAN DOLAYI HERŞEYDEN KOPTUM GİBİ
SABAH TARTILDIM YİNEDE 56,8 ÇIKTIM
BAZI GÜNLER ABARTIM BAZI GÜNLER TEK ÖĞÜN OLDU AMA HAFTALIK KALORİ DENGESİNİ TUTTURMUŞUM SANIRIM Kİ KİLO ALMAMIŞIM
ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA HAYATIMA TEKRAR SPORU DAHİL ETMEM GEREKİYOR Kİ KALAN KİLOMU DA VEREYİM
HERKESE SELAMLAR RABBİM İSTEDİĞİNİZ KİLOYA İNMEYİ NASİP ETSİN İNŞALLAH...

Ben bugün bulgur pilavı ve haşlanmış tavuk yedim yanında salata kalorim 900. Kızlar kilo paylaşımı yapamıyorum tartım çok sıkıntılı yanlış tartiyor o sorunu çözünce bildirsem olurmu. Sadece benlik değil evdekileri de bı öyle bı böyle gösteriyor. Ne desem saglikli olmayacak çok üzgünüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…