- 2 Ocak 2015
- 6.452
- 15.489
- 448
Evet, öyle düşünüyor insan. Mesela bana 5 dilim ekmek yazmıştı, e ben normalde yemiyorum ki ekmek. Her şeyine itiraz edince en sonunda bana birbirinin yerine geçme listesi vermişti. Atıyorum şu an, 2 dilim ekmek yeme, köfteye 1 tane daha ekle, ekmeğin hiçbirini yeme küçük bir tatlı ye gibi (bu yazdıklarım tamamen uydurma şu an, bu tarz değişim vermişti ama) Boy çok önemli sanırım.Ben o kadar yersem sanki alirmışım diye düşünüyorum
Canım benim ama öyle oluyor regli zamanları hatta daha da düşer iştahın.Ay ne dikkatlisiniz yaaaBen de ptesi salı regl modundaydım dediğin gibi ye ye doymadım.2000 leri geçtim 2 gün.Yalnız hiç regle yormadım her zamanki oburluğum sandım Dün bugün iştahım daha normale döndü kaç yaşında insanım hiç dikkat etmiyorum böyle şeylere.Senin mesajınla aydınlandım resmen
O ne güzel mide kazıntısı, benim mide kazınınca döner, kebap öyle şeyler oluyorKızlar akşama doğru başım agridi ilaç ictim oda midemi kazindirdi .Sonra domates,salatalık,maydanoz,yeşil biber ve tereyağlı yumurta yedim toplam 1057 kalori oldu
bilmiyorum ki spor da yapıyorum o sebeple fazla olabilirçok değil mi bu kaloriler kafam karıştı
Tabi ki açıklar .Regli zamanı bütün hormonlar değişiyor tuaf bir şey .Mesela bazen kabız bazen ishal bazen çok aç bazen yok ne bilim bazen şeker bazen tuz gibi değişik istekler olabiliyor.Ptesi salı kalorim 2000
Çarş perş kalorim 1300
Cuma kalorim 2000
Bunu regl açıklar mı sanmam
Hedefim yarın ve pazar 1200 bari onu becerebilsem
Tartı günü pazartesi canım. Açlık beynin bir oyunuNasıl açım, nasıl nasıl nasıl...
Ama bir söz vardır, duymuşsunuzdur: Gece aç yatan, sabah tok kalkar. Leptin çalışması işte. Bu sebeple yemiyorum.
Tartılma günü var mı hanımlar? Liste için tartılacak mıyız?
Doğru bende aç yatıyorum gerçekten sabah küp gibi tok kalkıyorum.Tok yattigim zamanda aç kalkıyorumNasıl açım, nasıl nasıl nasıl...
Ama bir söz vardır, duymuşsunuzdur: Gece aç yatan, sabah tok kalkar. Leptin çalışması işte. Bu sebeple yemiyorum.
Kanmadım.Tartı günü pazartesi canım. Açlık beynin bir oyunukanma sen ona
Aaaa yine aydınlandımNasıl açım, nasıl nasıl nasıl...
Lahmacun daha mantıklı olabilirKanmadım.
Ben şimdi tartılsam, pazartesiye onu yazsakBugün yarınlar yokmuşçasına yemek istiyorum da Sadece pizza yemek istiyorum ama yemem, biliyorum. Her koşulda bugün ev yemeği yok, bakalım.
İlk sayfada tablomuz var sen orada eklisin bakabilirsin oradanNasıl açım, nasıl nasıl nasıl...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?