Kalori sayarak zayıflıyoruz

En güzelini yapıyorsun canim düşme 1000 altına

Ya valla tatildevde insan gerçekten dayanamıyor.Kilo almadan dönmek imkansız gibi çok büyük irade gerek.Ama kalori diyetinde aslında insan yeme düzenine alışıyor.Sonra zaten kilosunu da koruyor .Tabi şimdi o zamanı yaşamadan konuşuyorum

Çok zor canim inan bide bende yeme hastalığı vardi o süre patlayana kadar yedim diyebilirim inanması zor geliyor ama her gece 10 paket dondurma yedim hatta baya borç yaptik o sene düşün boğaza para yetmedi tatile gittiğin kişi de önemli böyle benim gibi pis boğazın biriyle gidersen işin zor giderken giydiğim pantolon dönünce olmamıştı. Ben o.yuzden son kiloları verip sizlerle korumaya geçmek istiyorum artık

Ay ne dikkatlisiniz yaaa Ben de ptesi salı regl modundaydım dediğin gibi ye ye doymadım.2000 leri geçtim 2 gün.Yalnız hiç regle yormadım her zamanki oburluğum sandım Dün bugün iştahım daha normale döndü kaç yaşında insanım hiç dikkat etmiyorum böyle şeylere.Senin mesajınla aydınlandım resmen

Tavuk çok iyi bende aksam yedim
Kalorisi çok değil lavaş yiyebilirsin yanina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…