- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
En güzelini yapıyorsun canim düşme 1000 altınadün 1200 kalori aldım kızlar. Yediklerime dikkat ediyorum ama 1000 kalori altına düşmemeye özen gösteriyorum kızlar. Zaten yürüyüş de yaptığım için çok az da yersem takatsiz kalmaktan endişe ediyorum.
Çok az değil mi
Acele etmek değil de kıyafetim yokEski kıyafetlerim olmuyor, yeni almak istemiyorum sonrasında hem giymeyeceğim hem de salgın zamanı mağaza mağaza gezmem. Eskiden düşük belli giymek için aldığım bir kotum vardı, iyi ki o varmış, şu an yüksek belli şekilde onu giyiyorum Gören de acıyordur bana sanırım, yazık hiç kıyafeti yok hep aynı şeyleri giyiyor diyordur Halbuki imkan vardı, yedik
Canım inan ben unuttum , hatırlamıyorum bile tamamdır markette bulabilirmiyim.Migrosta falankiz ben sana tavsiye etmistim ya..açaili- ananaslı yeşil çay inanılmaz lezzetli bence
dün 1200 kalori aldım kızlar. Yediklerime dikkat ediyorum ama 1000 kalori altına düşmemeye özen gösteriyorum kızlar. Zaten yürüyüş de yaptığım için çok az da yersem takatsiz kalmaktan endişe ediyorum.
[/QUOT Ben bugün hepten koptum 600 kalori aldımNeyse ki hareket yok .Ama niye böyle oldum anlamıyorum.Kendime atıştırmak için fındık,kuru üzüm ,bitter çikolata yok canım istemiyor.Sonra bende diyorum madem açlık hissetmiyorum canım da istemiyor boşver zorlama diyorum.Sadece ben kızken boyleydim şu anda çok şaşkınım
Git burdanBenim de kilo vermek için almam gereken 1343, kilo korumak için 2100 civarı çıktı
Niye kızGit burdan
Ya valla tatildevde insan gerçekten dayanamıyor.Kilo almadan dönmek imkansız gibibiraz hareket ederek vermem lazım genetik olarak kiloyu alttan aldım hep
Bir de ben cok çabuk kilo alıyorum tam 15kg verdim tatile çıktım,45 günde 9 kilo alıp geri döndüm ,sonra saldım derken verdigim tüm kiloları geri aldım. Aslında en büyük olay korumak
Çok zor canim inan bide bende yeme hastalığı vardi o süre patlayana kadar yedim diyebilirim inanması zor geliyor ama her gece 10 paket dondurma yedim hatta baya borç yaptik o sene düşün boğaza para yetmediYa valla tatildevde insan gerçekten dayanamıyor.Kilo almadan dönmek imkansız gibiçok büyük irade gerek.Ama kalori diyetinde aslında insan yeme düzenine alışıyor.Sonra zaten kilosunu da koruyor .Tabi şimdi o zamanı yaşamadan konuşuyorum
Ay ne dikkatlisiniz yaaaAz valla hemde çok az .Ama gerçekten doyuyorum her seferinde tabağıma fazla koyuyorum çok açım yiycem diyorum sonra yiyemiyorumtekrardan gramından düşüyorum.Acaba bu ay Reglim tersine mi döndü anlamadim. Normalde regliye yakın çok acaip acikir doymak bilmezdim .Hele tatlı gün boyu tatlı yiyesim gelirdi.Bu ay bir degisik oldum.Ne çok yemek istiyorum ne de tatlı canım istiyor.3 gün kaldı belki düzelir.
Tavuk çok iyi bende aksam yedimYürüyüşümü yaptım annemlerin bahçeye geçiyorum kızlar. Akşama tavuk ızgara var diye gündüzü bayağı hafif geçirdim. Çünkü yanında lavaş da yemeyi düşünüyorumTavuğun kalorisi çok mu sizce? Fatsecret da gram olarak çok belirgin değil. İnternette de çok yüksek göstermemiş.
ŞOK da da vardı.Muhtemelen Migrosta da vardır.Bilinen bir markanın zaten.internete yaz açaili-ananaslı diye görürsün tatlım.Canım inan ben unuttum , hatırlamıyorum bile tamamdır markette bulabilirmiyim.Migrosta falan
çok değil mi bu kaloriler kafam karıştıBenim de kilo vermek için almam gereken 1343, kilo korumak için 2100 civarı çıktı
Yok, çok değil. Sıradışı bir durum yoksa zaten diyetisyenler de 1500 kalori civarı verir genelde, ama işte şeker olmayacak, ne bileyim başka bir rahatsızlık olmayacak.çok değil mi bu kaloriler kafam karıştı
Ben o kadar yersem sanki alirmışım diye düşünüyorumYok, çok değil. Sıradışı bir durum yoksa zaten diyetisyenler de 1500 kalori civarı verir genelde, ama işte şeker olmayacak, ne bileyim başka bir rahatsızlık olmayacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?