yok yok tatlım pazartesi den pazartesiye yazar mıyim hiç
Pizzayı söyledimLahmacun daha mantıklı olabilir
@kavun kokusu afiyet olsunPizzayı söyledimUtanmadım yanına patates de söyledim
Bekliyorum.
Kendime üzüldüm, canım kendim nasıl da yiyemiyorsun dedim, ben kimim ki seni üzüyorum dedim. Kendimi ikna etmek için ne varsa söyledim. Olsun o kadar canım.
Biz de seniyok yok tatlım pazartesi den pazartesiye yazar mıyim hiçyoğumluğum pazartesiye bitmiş olur ve daha sık yaninizdayim tatlım.Yorgunluk haricinde keyfim yerinde .fakat son 3 gundür telaşeden ne yediğimi ne içtiğimi bilemedim.Bakalım pazartesi neler olucak.Buraya birlikte başladık sizi bırakmaya niyetim yok burayı ve sizi seviyorum
Ya söyledim ama nasıl pişmanım@kavun kokusu afiyet olsunne kadar benziyoruz bu haftayı kendi adıma heder ettim sen umarım benim kadar kötü durumda değilsindir
Bugünkü kalorim 2000 şöyle ki henüz 1500lerde ama ben onu 2000 e tamamlıycam sanki kalori hedefim 2000 gibi davranıyorum 1 haftadır nedense neyin peşindeysem
İskender mi özellikle? Yani tereyağlı döner olmaz mı? İkisinin arasında kalori farkı çok ve döner yenebiliyor kilo verirken, ondan.Kızlar bugünkü kalorim 807 .59 kilo olduğumda kendime İskender soylucem ☺
İskenderi seviyorum.Ben zaten bu yaşıma kadar çok nadir fast fod yemisimdir.Disardan yemekte yemem mesela yada çok temiz iyi bir yer olmalı .Biraz bu konuda sorunluyum .Oğluma da mesela dışardan yemeye çok alistirmiyorum ama yine de ayda iki defa izin veriyorum.Benim sadece kilo sebebim tatlıları aslında çok yerdim .Ama şükür artık unuttum hamilelik ile beraber alışmıştım tatlılara artık bıraktım çok şükür.Yoksa ekmek yemem mesela ama makarna ,mantı,bulgur,börek bunları severim.İste bunlara ara verince kiloda yavaş yavaş gidiyor.İskender mi özellikle? Yani tereyağlı döner olmaz mı? İkisinin arasında kalori farkı çok ve döner yenebiliyor kilo verirken, ondan.
Ne güzel, gerçekten özeniyorum dışarı yemeği çok yemeyen, sevmeyen insanlara. Beni bıraksalar her gün yerim, ki bu sene 1 ay kadar mecburi yedik dışarıdan, ben hiiiiiiiç şikayetçi değildim ama eşim pek memnun değildi. Bıkmamıştım ve bıkmam da maalesef.İskenderi seviyorum.Ben zaten bu yaşıma kadar çok nadir fast fod yemisimdir.Disardan yemekte yemem mesela yada çok temiz iyi bir yer olmalı .Biraz bu konuda sorunluyum .Oğluma da mesela dışardan yemeye çok alistirmiyorum ama yine de ayda iki defa izin veriyorum.Benim sadece kilo sebebim tatlıları aslında çok yerdim .Ama şükür artık unuttum hamilelik ile beraber alışmıştım tatlılara artık bıraktım çok şükür.Yoksa ekmek yemem mesela ama makarna ,mantı,bulgur,börek bunları severim.İste bunlara ara verince kiloda yavaş yavaş gidiyor.
Ohh kaloriler yemekler havada ucuyor..arada kacamak lazim tabi....benim bugunku kalorim 1150 ama su anda cok cekirdek yiyesim geldi ..zaten bu hafta 2 kere aksamlari 1 er kase yedimbu saatte yemesem iyi dimi
Sen çok iyi gidiyorsunOhh kaloriler yemekler havada ucuyor..arada kacamak lazim tabi....benim bugunku kalorim 1150 ama su anda cok cekirdek yiyesim geldi ..zaten bu hafta 2 kere aksamlari 1 er kase yedimbu saatte yemesem iyi dimi
Zaten bu kilolari aksam yedigim abur cuburla aldim..kesince verdim ama gene yillarin aliskanligi durtuyor iste
Kase kase bir de... Avuç içi falan da değil. Oy. Yemeyin artık, can çekmiş, yemiş, tamam artık.
Aynen dedigin gibi tuzlu seviyorum bir bakiyorum tum kase bitmisSen çok iyi gidiyorsunçekirdeğe hiç başlama istersen başladın mı bırakılmıyor hele bir de tuzluysa
Olaylara mı girdinBen banlanabilirimŞimdiden yazıyorum 75,2
Ya böyle hortum gibiler, zorla çekiyorlarOlaylara mı girdin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?