Kalori sayarak zayıflıyoruz

Roka35 canım nerelerdesin keyfin yerinde mi artık ptesiden ptesiye mi yazacaksın yoksa
yok yok tatlım pazartesi den pazartesiye yazar mıyim hiçyoğumluğum pazartesiye bitmiş olur ve daha sık yaninizdayim tatlım.Yorgunluk haricinde keyfim yerinde .fakat son 3 gundür telaşeden ne yediğimi ne içtiğimi bilemedim.Bakalım pazartesi neler olucak.Buraya birlikte başladık sizi bırakmaya niyetim yokburayı ve sizi seviyorum

Lahmacun daha mantıklı olabilir
Pizzayı söyledim Utanmadım yanına patates de söyledim
Bekliyorum.
Kendime üzüldüm, canım kendim nasıl da yiyemiyorsun dedim, ben kimim ki seni üzüyorum dedim. Kendimi ikna etmek için ne varsa söyledim. Olsun o kadar canım.

@kavun kokusu afiyet olsunne kadar benziyoruz bu haftayı kendi adıma heder ettim sen umarım benim kadar kötü durumda değilsindir
Bugünkü kalorim 2000 şöyle ki henüz 1500lerde ama ben onu 2000 e tamamlıycam sanki kalori hedefim 2000 gibi davranıyorum 1 haftadır nedense neyin peşindeysem

Biz de seni
Sensiz olmaz

Ya söyledim ama nasıl pişmanım Başka yerden söyledim, bildiğimiz ev pizzası geldi, kaşarlı Onu yiyeceğime doya doya kebap, kana kana hamburger yeseydim de kalorimi öyle harcasaydım. Zaten köpük paketle geldi, onu gördüğüm an anlamıştım.

O pizzaya rağmen sanırım 1500-1600 arasındayımdır çünkü sabah 350 civarı kalori aldım.

İşin gücün yoksa şimdi bir diğer fast food gününü bekle sevgili kavun
Farkındaysanız aklım yiyemediklerimde

İskender mi özellikle? Yani tereyağlı döner olmaz mı? İkisinin arasında kalori farkı çok ve döner yenebiliyor kilo verirken, ondan.
İskenderi seviyorum.Ben zaten bu yaşıma kadar çok nadir fast fod yemisimdir.Disardan yemekte yemem mesela yada çok temiz iyi bir yer olmalı .Biraz bu konuda sorunluyum .Oğluma da mesela dışardan yemeye çok alistirmiyorum ama yine de ayda iki defa izin veriyorum.Benim sadece kilo sebebim tatlıları aslında çok yerdim .Ama şükür artık unuttum hamilelik ile beraber alışmıştım tatlılara artık bıraktım çok şükür.Yoksa ekmek yemem mesela ama makarna ,mantı,bulgur,börek bunları severim.İste bunlara ara verince kiloda yavaş yavaş gidiyor.

Ne güzel, gerçekten özeniyorum dışarı yemeği çok yemeyen, sevmeyen insanlara. Beni bıraksalar her gün yerim, ki bu sene 1 ay kadar mecburi yedik dışarıdan, ben hiiiiiiiç şikayetçi değildim ama eşim pek memnun değildi. Bıkmamıştım ve bıkmam da maalesef.

Alışlanlıktan olamaz bu çünkü çocukken ayda bile değil belki yılda bir dışarı yemeği yemişimdir.
Mantıyı da kim sevmez

Neyse, aaaa n'apıyoruz biz, neredeyse ye diye gaza getireceğiz birbirimizi.
Mantı, börek, hamur işi, pizza tü kaka.
Ev yemeği cicik.

Ohh kaloriler yemekler havada ucuyor..arada kacamak lazim tabi....benim bugunku kalorim 1150 ama su anda cok cekirdek yiyesim geldi ..zaten bu hafta 2 kere aksamlari 1 er kase yedim bu saatte yemesem iyi dimi

Kase kase bir de... Avuç içi falan da değil. Oy. Yemeyin artık, can çekmiş, yemiş, tamam artık.

Ohh kaloriler yemekler havada ucuyor..arada kacamak lazim tabi....benim bugunku kalorim 1150 ama su anda cok cekirdek yiyesim geldi ..zaten bu hafta 2 kere aksamlari 1 er kase yedim bu saatte yemesem iyi dimi
Sen çok iyi gidiyorsunçekirdeğe hiç başlama istersen başladın mı bırakılmıyor hele bir de tuzluysa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…