- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
Kalori az olunca vücut kendini yani metabolizmasını yavaşlatıyor. Bazal metabolizma hızı kaç ona bakmalı (hiçbir şey yapmadan vücudun yaktığı kalori tutarı)
Bir de haftada bir bozma gününe müsaade eder diyetisyenler, ona rağmen 1500 kalori.
Benim vermem gereken kilo çok olduğu için ilk başta güzel verdim, ama artık yavaşlamasını engellemem lazım. Bu yüzden şaşırtma kısmına geçtim, fast food yedim ama döner gibi, lahmacun gibi şeyler yedim, yiyecek geliyor algısı yaratmak için. 2-3 gün sonra tartıldığımda 700 gram vermiştim. Şimdi yine sağlıklı ve sınırlı yiyeceğim, 10 günde bir böyle yapmayı planlıyorum. Saçma mı bilmiyorum.
Ben bir şeyler daha yedim 1200 oldu bugün. Zaten hiç diyetisyen görmedim 1000 kalori yazan çok mantıklı hiç saçma değil canim düşüncen. Hatta bir tanidigim diyetisyen yakından takip ediyordum en az 1200 kalorilik liste yazdığını onu da hızlandırma diyetinde sadece böyle olduğunu söylemişti. Ben de önceden denemiştim ne zaman az alsam veremiyorum. 1200 ideal bana göre. 1000 az geldi şimdi dusununceBenim de kilo koruma için ihtiyacım 1500.Haftada 1 ya da 2 gün 1200 yapıp diğer günler 1500de kalmak hedefim bir de toplantı davet tarzı yerlerde kalori sayımını bırakmak gibi.
Ama şu var bunları dört dörtlük uygulamak kolay değil bu hafta 2 gün 2000i geçtim dün de hedefim 1200dü ama 1300ü geçtim.Yani kısacası uygulamak zor vesselam
Aksam yememek kesin fayda eder.Merhaba kizlar yemeği artık şu sıralar biraz daha öne çektim .Akşamları sadece acikirsam sebze ,meyve ,kahve gibi geçiştirmeyi düşünüyorum.İki aydır aynı düzende gidiyorum ve sadece 5 kilo verebildim.Evet en azından kilo verdim o ayrı ama biraz daha fazla olmasını bekliyordum.Belki vucudun yeme düzenini degistirirsem aksamlari yemezsem sanki daha fazla kilo veririm diye düşünüyorum.
Ben bugün kol çalışmaya başladım ne kadar istikrarlı olabilirim bilmiyorum ama sımsıkı kollarımın olmasını çok isterdimBenim bugun 1310 kalori almisim 2 gundur spor yapamadim...
Yaptığın çok doğru doktorlara göre ayda 1 kilolan fazlası hiç sağlıklı değil ona göre ölçüp biçmek ve acele etmemek lazımKalori az olunca vücut kendini yani metabolizmasını yavaşlatıyor. Bazal metabolizma hızı kaç ona bakmalı (hiçbir şey yapmadan vücudun yaktığı kalori tutarı)
Bir de haftada bir bozma gününe müsaade eder diyetisyenler, ona rağmen 1500 kalori.
Benim vermem gereken kilo çok olduğu için ilk başta güzel verdim, ama artık yavaşlamasını engellemem lazım. Bu yüzden şaşırtma kısmına geçtim, fast food yedim ama döner gibi, lahmacun gibi şeyler yedim, yiyecek geliyor algısı yaratmak için. 2-3 gün sonra tartıldığımda 700 gram vermiştim. Şimdi yine sağlıklı ve sınırlı yiyeceğim, 10 günde bir böyle yapmayı planlıyorum. Saçma mı bilmiyorum.
Çok az değil miBugün toplam kalorim 690 .Belki biraz meyve yerim 800 gibi kapatırım .Bu haftam nasıl olucak bakalım.
Acele etmek değil de kıyafetim yokYaptığın çok doğru doktorlara göre ayda 1 kilolan fazlası hiç sağlıklı değil ona göre ölçüp biçmek ve acele etmemek lazım
Az valla hemde çok az .Ama gerçekten doyuyorum her seferinde tabağıma fazla koyuyorum çok açım yiycem diyorum sonra yiyemiyorumÇok az değil mi
Acele etmek değil de kıyafetim yokEski kıyafetlerim olmuyor, yeni almak istemiyorum sonrasında hem giymeyeceğim hem de salgın zamanı mağaza mağaza gezmem. Eskiden düşük belli giymek için aldığım bir kotum vardı, iyi ki o varmış, şu an yüksek belli şekilde onu giyiyorum Gören de acıyordur bana sanırım, yazık hiç kıyafeti yok hep aynı şeyleri giyiyor diyordur Halbuki imkan vardı, yedik
Evet canimGünaydın kızlar. 13unde hepimizin tartı günü mü :)
Kendi bilgilerim üzerinden yapmadım canım sıkılmasın diyeKızlar onternette fitekran diye bir site var .Kalori heplamada bana kilo vermek için 860 kalori .Kilo korumak için ise 1500 kalori gösteriyor.Sizce orası doğrumu çünkü ben geçen hafta 900 kalori ile daha iyi kilo verdim .Bu hafta sanırım günlük kalorim 850 lerde kalıcak gibi çünkü şu anda 820 gösteriyor raporlarda
kiz ben sana tavsiye etmistim ya..açaili- ananaslı yeşil çay inanılmaz lezzetli benceKızlar ben bu yeşil çay olayına bir turlu alışamadımmidemi bulandırıyor.Bir de yasemenli almışım hiç sevmedim .Daha iyi icebilecegim bir yeşil çay varmı .Bana bir tavsiye etseniz ☺
Ay öyle bi' yeşil çay mı vaaaaar, bayılırım ananasaaaa şapırt şupurt ağız sulanmasıkiz ben sana tavsiye etmistim ya..açaili- ananaslı yeşil çay inanılmaz lezzetli bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?