Kalori sayarak zayıflıyoruz

Ben bir şeyler daha yedim 1200 oldu bugün. Zaten hiç diyetisyen görmedim 1000 kalori yazan çok mantıklı hiç saçma değil canim düşüncen. Hatta bir tanidigim diyetisyen yakından takip ediyordum en az 1200 kalorilik liste yazdığını onu da hızlandırma diyetinde sadece böyle olduğunu söylemişti. Ben de önceden denemiştim ne zaman az alsam veremiyorum. 1200 ideal bana göre. 1000 az geldi şimdi dusununce

Aksam yememek kesin fayda eder.

Akşam erken yatıyorsanız yememek ya da 5-6'dan sonra yememek fayda sağlar ama geç yatıyorsanız işe yaramıyormuş, diyetisyen söylemişti bunu.

Ben 970 kalori almışım bugün, 1000 diyelim düz hesap. Dün yemediğim kuru fasulyeyi yedim, 2 yerde farklı kalori gösteriyor. 325 gramı 379 diyor diyet kolik, ben 300 gram yedim.

Yaptığın çok doğru doktorlara göre ayda 1 kilolan fazlası hiç sağlıklı değil ona göre ölçüp biçmek ve acele etmemek lazım

Bugün toplam kalorim 690 .Belki biraz meyve yerim 800 gibi kapatırım .Bu haftam nasıl olucak bakalım.
Çok az değil mi
Yaptığın çok doğru doktorlara göre ayda 1 kilolan fazlası hiç sağlıklı değil ona göre ölçüp biçmek ve acele etmemek lazım
Acele etmek değil de kıyafetim yok Eski kıyafetlerim olmuyor, yeni almak istemiyorum sonrasında hem giymeyeceğim hem de salgın zamanı mağaza mağaza gezmem. Eskiden düşük belli giymek için aldığım bir kotum vardı, iyi ki o varmış, şu an yüksek belli şekilde onu giyiyorum Gören de acıyordur bana sanırım, yazık hiç kıyafeti yok hep aynı şeyleri giyiyor diyordur Halbuki imkan vardı, yedik

Az valla hemde çok az .Ama gerçekten doyuyorum her seferinde tabağıma fazla koyuyorum çok açım yiycem diyorum sonra yiyemiyorum tekrardan gramından düşüyorum.Acaba bu ay Reglim tersine mi döndü anlamadim.Normalde regliye yakın çok acaip acikir doymak bilmezdim .Hele tatlı gün boyu tatlı yiyesim gelirdi.Bu ay bir degisik oldum.Ne çok yemek istiyorum ne de tatlı canım istiyor.3 gün kaldı belki düzelir.

Kızlar onternette fitekran diye bir site var .Kalori heplamada bana kilo vermek için 860 kalori .Kilo korumak için ise 1500 kalori gösteriyor.Sizce orası doğrumu çünkü ben geçen hafta 900 kalori ile daha iyi kilo verdim .Bu hafta sanırım günlük kalorim 850 lerde kalıcak gibi çünkü şu anda 820 gösteriyor raporlarda

Benim boyum kısa olduğu için.1000 ya da 1200 kalori ile çok geç zamanda kilo veriyorum.Evet az ama artık en fazla 900 kalori almam gerek yani 800 ve 900 arası .Biliyorum size az görünüyor arkadaşlar ama gerçekten bunun en fazla boyla alakası var .Sistemler sadece 1000 kalori altına dusulmemesi için herkese hitap etmek açısından 1000 veya 1200 olarak değerlendiriyor.Ama kısa boylu bir insan için bu malesef biraz yüksek kalori.Belki 55 ten sonra 1200 veya 1300 gkalori gibi ilerleyebilirim.Aclik bitkinlik hissetmiyorum hissettiğim an zaten yiyorum.Cunku çok fazla açlığa gelemem migrenim olduğu için.Bakalim nasıl gidicek

Kendi bilgilerim üzerinden yapmadım canım sıkılmasın diye Eşimin değerlerini girdim ama az geldi bana Kazık kadar adama 1400 civarı çıkardı, ona 1400 veren site bana ne verir? Ya da verir mi

Kızlar ben bu yeşil çay olayına bir turlu alışamadımmidemi bulandırıyor.Bir de yasemenli almışım hiç sevmedim .Daha iyi icebilecegim bir yeşil çay varmı .Bana bir tavsiye etseniz ☺
kiz ben sana tavsiye etmistim ya..açaili- ananaslı yeşil çay inanılmaz lezzetli bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…