- 26 Mart 2018
- 28.486
- 128.096
- 598
Daha hiç ban yemedim de söylemesi ayıpYa böyle hortum gibiler, zorla çekiyorlar
Takdir ettim gerçekten, otokontrol var demek. Harika.Daha hiç ban yemedim de söylemesi ayıpAllah kurtarsın canım
Çılgın yaBen banlanabilirimŞimdiden yazıyorum 75,2
Şirinler'i görmek istiyorum, bu yüzden akıllı olacağım bundan sonraÇılgın yaDiyet topiğinden daha çok takıldığın yerler var demek Sen bize lazımsın unutma
800 g vermişsinBen banlanabilirimŞimdiden yazıyorum 75,2
Ah o iğrenç pizza olmasaydı, 200 de giderdi.800 g vermişsinharika
Olsun gerçek hayat böyle değil mi her günümüz maalesef aynı olamıyor.Kaldığımız yerden devamAh o iğrenç pizza olmasaydı, 200 de giderdi.
Anneden 1100 kalori ile çıkabiliyorsan sen olmuşsun demektirKızlar ben bugün biraz geç yazıyorum kalorimi bugün annemdeydim .Ama yinede kendime hakim oldum ve günü 1100 kalori ile kapattım .Günlük toplam aldığım kalori ise raporlarda 940 kalori .Henüz regli olmadım yarın tartıda ne kadar cikicam hiç bir bilgim yok .Ama en azından kilo almış oldugumu düşünmüyorum ☺
Aynen valla annem bile şaşırdıAnneden 1100 kalori ile çıkabiliyorsan sen olmuşsun demektir
1.8 kg mı verdinTartıldım az önce 80.45 çıktım. Şöyle bir 7li rakamları görsem artık yaaa
Haftaya daha doğru bi sonuç alırsın canımArtık aylık diyet kontrollerimi her ayın 25 i olarak duzenliycem çünkü Her ayın 12 di regli zamanlarına denk geldiği için gerçek kilimu göremiyorum.Yani 25 Temmuz,25 Ağustos diye gidicem
Haftaya göreceğine eminimTartıldım az önce 80.45 çıktım. Şöyle bir 7li rakamları görsem artık yaaa
Evet 3 gündür kabak detoksu yapıyorum sanırım onun etkisi var. Kabak detoksunun ilk günü 900 gram verdim ama dünden bugüne bir şey gitmemiş. Yazlığa gitmeden hafifleyebileyim istedim. İyi geldi ama acıkmıyorum da hiç1.8 kg mı verdin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?