Kalori sayarak zayıflıyoruz

Kızlar ben bugün biraz geç yazıyorum kalorimi bugün annemdeydim .Ama yinede kendime hakim oldum ve günü 1100 kalori ile kapattım .Günlük toplam aldığım kalori ise raporlarda 940 kalori .Henüz regli olmadım yarın tartıda ne kadar cikicam hiç bir bilgim yok .Ama en azından kilo almış oldugumu düşünmüyorum

Anneden 1100 kalori ile çıkabiliyorsan sen olmuşsun demektir

Kızlar günaydın.Bu sabah regli oldum ve tartıldım.Sonuc 64.80 Hiç bir şekilde kalorimde bir aksama olmadı vücudumda ödem olduğunu ve haftaya bu odemlerin tamamen gidip daha güzel bir rakam göreceğimi düşünüyorum

1.8 kg mı verdin
Evet 3 gündür kabak detoksu yapıyorum sanırım onun etkisi var. Kabak detoksunun ilk günü 900 gram verdim ama dünden bugüne bir şey gitmemiş. Yazlığa gitmeden hafifleyebileyim istedim. İyi geldi ama acıkmıyorum da hiç

Kızlar inanmiycaksiniz belki ama yemek yemek için uğraş veriyorum.Hic canım bir şey istemiyor Şimdi kahvaltı hazırlıyorum kendimi düzenli kahvaltıya alıştırmak için.Kendimi açma ya da poğaça yemek için zorluycam .Evet güzel zayıflıyorum ama sağlıksız zayıflayip yüzüm gözüm çöksün istemiyorum.Cunku ciddi anlamda yüzüm hiç cokmedi aksine güzelleşti.Kalorimin çok düşmesini istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…