Biz de keşke biri gelse de bize bunu söylese diyordukkalori sayarak zayıflamanız çok sağlıksız..
Sağlıklı ürün tercihi yapılirsa çok sağlıklı ..fakat sağlıksız ürünlerden tercih yapıp nasıl olsa kalori hesapliyorum diye yaşpasta ,hazir yiyecek ,paketli ürünler tercih edilirse tabiki oldukça sağlıksız olur.kalori sayarak zayıflamanız çok sağlıksız..
tebrikler canım.300 gr cık yağdan ise harika..küçük kaçamak illaki vardir hepimizde.Kızlar 72.7. sadece 300 gramcık. Bugün regl oldum ben de. Küçük kaçamaklar da vardı :)
Gelecek ay muhtemelen tüp bebek tedavisine başlayacağım canım. 72 kilo altında başlasam çok iyi olacak.tebrikler canım.300 gr cık yağdan ise harika..küçük kaçamak illaki vardir hepimizde.
Ay bugün ben de bir olsam rahatlıycam.
inşallah tatlım inşallah.Gönlündeki tüm özlemler gercekleşsinGelecek ay muhtemelen tüp bebek tedavisine başlayacağım canım. 72 kilo altında başlasam çok iyi olacak.
İtiraf etmeseler de bütün diyetisyener diyetleri kalori sayma mantığıyla oluştururlar.kalori sayarak zayıflamanız çok sağlıksız..
çoğunu tüketiyorum nerdeyse.
Dr Nowzaradan da kalori ve protein diyetleri veriyordu yanlış bilmiyorsam.İtiraf etmeseler de bütün diyetisyener diyetleri kalori sayma mantığıyla oluştururlar.
Burada 2 sorun olabilir biri 1200 ün altında kalmak diğeri nasılsa sayıyorum mantığıyla sağlıksız beslenmek.Bunun haricinde kalori saymak sağlıksız değil.
Hatta benim için kalori saymamak daha sağlıksız çünkü saydığım zaman sağlıklı gıdalar tercih ediyorum ama saymadığım zaman Allah ne verdiyse götürüyorum
Tamam canım bekliyoruzfee fi fo canım ben diyete cok dikkat etmesem de 2 öğün dengeli besleniyorum. En son cuma tartıldım 62,6 çıktım yani kilo almamışım demek oluyor buu:))
Ailede nişan düğün koşturmaları var pek düzenli yaşayamıyorum bu aralar 1 hafta sonra falan aktif olarak katılıcam tekrar aranıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?