Kalori sayarak zayıflıyoruz

56,8 kilom haftasonu önce benim memlekete sonra eşimin memleketine gideğiz uzun bir tatil beni bekliyor ve çok fazla kaçamak olacak kilo alarak döneceğime inanıyorum çünkü eşim de bende yemeği çok seviyoruz yemeyi özlediğimiz ve planını yaptığımız çok yiyecek var inşallah 60 olmam tekrar çok üzülürüm yoksa

kalori sayarak zayıflamanız çok sağlıksız..
Sağlıklı ürün tercihi yapılirsa çok sağlıklı ..fakat sağlıksız ürünlerden tercih yapıp nasıl olsa kalori hesapliyorum diye yaşpasta ,hazir yiyecek ,paketli ürünler tercih edilirse tabiki oldukça sağlıksız olur.
Arkadaşlarim da kendileri açıklama yapacaktır lakin kendi adima konuşacak olursam asla sağlıksız ürün seçmiyorum sebze,protein,bakliyat ve aşırı kaçmamak şartiyla meyve tüketiyorum.

kalori sayarak zayıflamanız çok sağlıksız..
İtiraf etmeseler de bütün diyetisyener diyetleri kalori sayma mantığıyla oluştururlar.
Burada 2 sorun olabilir biri 1200 ün altında kalmak diğeri nasılsa sayıyorum mantığıyla sağlıksız beslenmek.Bunun haricinde kalori saymak sağlıksız değil.
Hatta benim için kalori saymamak daha sağlıksız çünkü saydığım zaman sağlıklı gıdalar tercih ediyorum ama saymadığım zaman Allah ne verdiyse götürüyorum

Dr Nowzaradan da kalori ve protein diyetleri veriyordu yanlış bilmiyorsam.

Arkadaşlar herkesin tabiki ayrı fikir ve düşünceleri vardır .Ben kalori diyetini sağlık açısından düşünürsem çok sağlıklı çünkü her şey yiyorum kalorimi geçmeden ve zayıflıyorum.Bugun ilk defa 1435 kalori aldım bunun sadece 400 kalori bitter çikolata reglimin birinci günü tatlı patlamasi yaşadım. Zaten iki güne dengelerim 1000 kaloriyi.Onun için kendimi hiç diyet yapiyormusum gibi hissetmiyorum hatta kendime diyet yapmalıyım diyorum. Herkese kalori diyetini öneririm mükemmel bir beslenme ben yiyerek zayıflama diye buna derim .

Tamam canım bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…