Kalori sayarak zayıflıyoruz

Bugün benim 805 oldu zorla..ama iyiyim.Güzel şeyler yedim.
sabah:
kayısı
peynir
haşlanmış yumurta(yarım)
1 dilim kepek ekm.
3 zeytin
öğlen:
Kellogs(muslü)
1 elma
15 gr sarı leblebi
Akşam:
salata
ıspanak
iç bakla
yogurt
miktarları azdı ama protein,karbonhidrat ve kalsiyum aldıgımı düşünüyorum.
....

yatana kadar birseyler daha yemeye çalış tatlım...1 porsiyon meyve yanında yeşil çay gibi...

Olması 639 kaloride kaldım. İnşallah vücut kendini korumaya falan almaz pazartesi günü 66 yi ucundan da olsa görmek istiyorum.Bugun lahana başladım sarma için suyunu dokmedim bakalım icebilirsem icicem hiç denemedim.İki gün belki ödem falan atarım.

yatana kadar birseyler daha yemeye çalış tatlım...1 porsiyon meyve yanında yeşil çay gibi...
İnan hiç istemiyor canım.Aslinda açlık hissediyorum ama yiyesim yok.Belki elma olabilir.Ayrica hedefe gidene kadar kararlıyım.Yoksa bir daha 70 ten aşağı inemem Ama devam edersem 60 tan yukarı çıkmak inşallah.

inanırmısın ben de 2 gün ödem atayim diye düsünmüştüm.2 lt suya limon nane ve reyhan yaprağı koydum.Yarina kadar bekleticem.
2 gün hiç ekmek , meyve yemeden gecirmeyi düsünüyorum

Slm kızlar, başlığı görünce dayanamadım yazayım dedim. Ben de kalori hesabıyla diyete yaklaşık 6 ay önce başladım 96.4 kiloyla...Bugun 69.9 kiloyum
13. Takımda yarışıyorum, aslında 75 te mezun olacaktım ama biraz daha devam edeyim kilolar gitmişken dedim..
Bu yöntemle 12 yıl önce de 16 kilo vermiştim ama hamilelik sürecinde tekrar aldım, umarım bu sefer kalıcı olur..
Günlük sınırım 1000 kalori, nadiren geçtiğimde oluyor, sınırın altında kaldığım da.. en az 2.5 litre su içiyorum ve en az haftada 5 günde 1 saat yürüyüş bandında yada dışarda yürüyüş yapıyorum..
Ben diyetkolik adlı uygulama dan hesaplıyordum, şimdilerde çoğunu ezberledim, aklımdan hesaplıyorum bazen..
Siz hangi uygulamayı kullanıyorsunuz?
Umarım hedeflerinize hepimizde ulaşırız..
İyi geceler

muhteşem kilo vermişsin tebrikler...sabrına da hayran kaldım.Zaten kilo vermenin mantığı da bu değil mi?Yediğinden fazlasını yakarsan almazsın, yaktığından fazlasıni yersen alırsın.
Ben Diyetkolik kullanmıyorum canım.Baska bir uygulama kullanıyorum.Sanırım alışma meselesi.Ama az çok yakın sayılır hepsi birbirine..Ben de emin olmadıklarimi icime sinmeyenleri biraz fazla hesaplıyorum.Daha yolun başındayiz ama herşey yolunda şimdilik
Geldigin ve destek oldugun icin sağol.Arada deneyimlerini paylaşırsan cok mutlu oluruz

237 kalorilik lahana sarması yedim ve artik yeme idi bitti.Gunu toplam 876 kalori ile kapattım.Lahana suyunun tadına baktım da pek hoşuma gitmedi Umarım sabah midem bulanmaz içerken limon sikicam belki daha iyi olur.

Gerçekten süper kilo vermişsiniz.Bravo size tebrik ederim.Bende 1000 kaloriyi gecmemeye özen gösteriyorum diycem ama zaten 800 900 lerde kalıyorum.70 ile basladim bugün diyetimin 18.gunu en son pazartesi tartilmistim.67.70 geldim.Bu pazartesi kaç gelirim bende çok merak ediyorum .Bu kalori hesabını çok sevdim.İstedigimi istediğim zaman yiyorum sadece istediğim kadar yemiyorum.Gerci tatlı yada hamur işleri yemiyorum.Bazen kendimi çok yemiş gibi hissediyorum.Ama hepsini tartıp programa giriyorum.Yani sinirimi geçmiyorum.Ben fatsecret diye bir program var onu indirdim onu kullanıyorum.

Onu da geçenlerde indirdim, bana biraz karışık geldi, sanırım öncekine alıştığım için.
Evet bu yöntem tam da bana göre, istediğini sınırlı da olsa yiyebilmek çok güzel

Bazı haftalarda vücut duraklamaya giriyor, sınırımı geçmediğim ve sporda yaptığım halde 5-6 haftada 1 kere, 1 hafta boyunca kilom sabitlendi hatta + ya çıktığım da oldu, önce çok üzüldüm, motivasyonum kırıldı, ama pes etmedim devam etti , 1 hafta -10 gün kadar sonra - ye dönmeye başladı. Araştırdım, vücut bazen kendini korumaya alıp kilo vermemek için direniyormuş. Her vucudun farklı direnç gösterdiği kilolar varmış, aklınızda olsun diye yazdım. Duraklama dönemine girerseniz pes etmeden devam edin, sonunda mutlaka düşecektir kilonuz. Benim şuana kadar 3-4 kere oldu, 92-86-78-ve 72. Kilolarda 1-2 hafta arası sabit kaldım ama gitti hepsi çok şükür..

Arada yoklar bakarım topiğinize, sağlıklı ve keyifli zayıflamalar dilerim

Selam kızlar. Benim telefonda da fatsecret var.
Arada yazsam da unutuyorum. Ben de takipteyim.
Simdi 4.takimda da yarışıyorum. Diyete 66 kilo ile basladim 59u gördüm. Ramazan da tek öğün iftardan iftara beslendim. İftarda da mutlaka hafif seyler yedim, bir nevi kalori hesapladim.
Bazen iftarimi sadece sütlü kahve ile yaptim
Aç kalarak zayıfladım

daha yeni baslamış sayılırım ben..hafızamda benim için en gerekli birkaç yiyecegin kalorisi oturmuş durumda..Mesela calısırken yanıma alacağım 15 gr sarı leblebi benim avucumun içi kadar yaklasık 40-50 kalori ,sade kahvenin yanında yediğim bir parça kare bitter (markaya göre)24-25 kalori ,1 yeşil elmayı buyüklüğüne göre ayarlayabilirim.Gözüm ölçülere alışmaya başladı.Tam tahıl ekm,kepekli ekmek arasında fark oldugunu öğrendim.Her zaman yanımızda tartı olmuycak mesela degil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…