yatana kadar birseyler daha yemeye çalış tatlım...1 porsiyon meyve yanında yeşil çay gibi...Kizlar bugün çok az kalori almışım.Toplam 580 kalori yatana kadar umarım en azından 700 kalori falan olur.Bugun akşam kıymalı lahana sarması yedim.Dun ki menum ise zeytinyağli taze fasulye ve çok az mantı mercimek çorbası idi.
İnan hiç istemiyor canım.Aslinda açlık hissediyorum ama yiyesim yok.Belki elma olabilir.Ayrica hedefe gidene kadar kararlıyım.Yoksa bir daha 70 ten aşağı inememyatana kadar birseyler daha yemeye çalış tatlım...1 porsiyon meyve yanında yeşil çay gibi...
inanırmısın ben de 2 gün ödem atayim diye düsünmüştüm.2 lt suya limon nane ve reyhan yaprağı koydum.Yarina kadar bekleticem.Olması 639 kaloride kaldım.İnşallah vücut kendini korumaya falan almaz pazartesi günü 66 yi ucundan da olsa görmek istiyorum.Bugun lahana başladım sarma için suyunu dokmedim bakalım icebilirsem icicem hiç denemedim.İki gün belki ödem falan atarım.
pazartesi çok güzel sonuçlar alıcaz merak etmeİnan hiç istemiyor canım.Aslinda açlık hissediyorum ama yiyesim yok.Belki elma olabilir.Ayrica hedefe gidene kadar kararlıyım.Yoksa bir daha 70 ten aşağı inememAma devam edersem 60 tan yukarı çıkmak inşallah.
Geçmiş olsun canım.Bende yapıyorum ama 15 dk .Bakalım pazartesi günü tartı beni motive ederse biraz daha yükselticemnkalorim 1450 kızlar hiç halim yok spor yapamıcan
muhteşem kilo vermişsin tebrikler...sabrına da hayran kaldım.Zaten kilo vermenin mantığı da bu değil mi?Yediğinden fazlasını yakarsan almazsın, yaktığından fazlasıni yersen alırsın.Slm kızlar, başlığı görünce dayanamadım yazayım dedim. Ben de kalori hesabıyla diyete yaklaşık 6 ay önce başladım 96.4 kiloyla...Bugun 69.9 kiloyum
13. Takımda yarışıyorum, aslında 75 te mezun olacaktım ama biraz daha devam edeyim kilolar gitmişken dedim..
Bu yöntemle 12 yıl önce de 16 kilo vermiştim ama hamilelik sürecinde tekrar aldım, umarım bu sefer kalıcı olur..
Günlük sınırım 1000 kalori, nadiren geçtiğimde oluyor, sınırın altında kaldığım da.. en az 2.5 litre su içiyorum ve en az haftada 5 günde 1 saat yürüyüş bandında yada dışarda yürüyüş yapıyorum..
Ben diyetkolik adlı uygulama dan hesaplıyordum, şimdilerde çoğunu ezberledim, aklımdan hesaplıyorum bazen..
Siz hangi uygulamayı kullanıyorsunuz?
Umarım hedeflerinize hepimizde ulaşırız..
İyi geceler
tatlım gecmiş olsun..vucut spor istemiyorsa hic zorlama zaten kendini..Enerjini toplakalorim 1450 kızlar hiç halim yok spor yapamıcan
Evet ya bugün hiç yapasım yok.İnsanız işte robot değiliz ki bir günümüz diğerini tutmuyortatlım gecmiş olsun..vucut spor istemiyorsa hic zorlama zaten kendini..Enerjini topla
Gerçekten süper kilo vermişsiniz.Bravo size tebrik ederim.Bende 1000 kaloriyi gecmemeye özen gösteriyorum diycem ama zaten 800 900 lerde kalıyorum.70 ile basladim bugün diyetimin 18.gunu en son pazartesi tartilmistim.67.70 geldim.Bu pazartesi kaç gelirim bende çok merak ediyorumSlm kızlar, başlığı görünce dayanamadım yazayım dedim. Ben de kalori hesabıyla diyete yaklaşık 6 ay önce başladım 96.4 kiloyla...Bugun 69.9 kiloyum
13. Takımda yarışıyorum, aslında 75 te mezun olacaktım ama biraz daha devam edeyim kilolar gitmişken dedim..
Bu yöntemle 12 yıl önce de 16 kilo vermiştim ama hamilelik sürecinde tekrar aldım, umarım bu sefer kalıcı olur..
Günlük sınırım 1000 kalori, nadiren geçtiğimde oluyor, sınırın altında kaldığım da.. en az 2.5 litre su içiyorum ve en az haftada 5 günde 1 saat yürüyüş bandında yada dışarda yürüyüş yapıyorum..
Ben diyetkolik adlı uygulama dan hesaplıyordum, şimdilerde çoğunu ezberledim, aklımdan hesaplıyorum bazen..
Siz hangi uygulamayı kullanıyorsunuz?
Umarım hedeflerinize hepimizde ulaşırız..
İyi geceler
Bende 15 dk eliptik yapıyorum sonrası gelmiyor.Evet ya bugün hiç yapasım yok.İnsanız işte robot değiliz ki bir günümüz diğerini tutmuyor
Onu da geçenlerde indirdim, bana biraz karışık geldi, sanırım öncekine alıştığım için.Gerçekten süper kilo vermişsiniz.Bravo size tebrik ederim.Bende 1000 kaloriyi gecmemeye özen gösteriyorum diycem ama zaten 800 900 lerde kalıyorum.70 ile basladim bugün diyetimin 18.gunu en son pazartesi tartilmistim.67.70 geldim.Bu pazartesi kaç gelirim bende çok merak ediyorum.Bu kalori hesabını çok sevdim.İstedigimi istediğim zaman yiyorum sadece istediğim kadar yemiyorum.Gerci tatlı yada hamur işleri yemiyorum.Bazen kendimi çok yemiş gibi hissediyorum.Ama hepsini tartıp programa giriyorum.Yani sinirimi geçmiyorum.Ben fatsecret diye bir program var onu indirdim onu kullanıyorum.
1 tam beyaz ekmek 500 kaloriPeki kalorsini ezbere bilginiz besinler neler. Hafizanizda hangi besinler kac kalori
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?