Kalori sayarak zayıflıyoruz

Evet doğru söylüyorsun.Ben zaten kahvaltı ve öğlen yemeği yemiyorum yani yapamıyorum.Bir tek akşam yiyorum.Onda da 600 veya 700 kalori oluyor.Birde mesela sabah uyanıyorum çok az sarı leblebi yada bir küp kaşar peyniri yanında küçük bir galeta oglende ise bir veya iki kaşık yoğurt kürü bu içine zencefil ve zerdeçal koyuyorum.Aksam yemeklerim güzel oluyor .Evde ne yaptıysam tartiyorum programa giriyorum.Aclik hiç hissetmiyor.Ben 1000 kaloriye tamamlamak için işte ceviz ,badem kahve öyle gidiyor yani

Ben de tamamen katılıyorum sana ...sağlıksız 1000 -1500 kalori almaktansa vücuda yarayan sağlıklı ürünlerden 800-900 almak daha doğru.Yumurta uzmanlara göre vücuda gerekli olan bir cok besini barindırıyor mesela..Hatta biyolog bir arkadaşım hep şunu der..."yumurtadan bir canlı çıkıyor o yüzden vücut için gerekli her sey onda var"

Ben geç yatıyorum.Aksamda sanırım az yiyorum Sonra spor yapınca acikiyorum.Simdi 1071 ile kalorimi bugün kapattım.Yediklerim sağlıklı az önce fırında mücver yedim yarım ceviz iki badem .Bu hafta böyle gideyim bakalım pazartesi günü tartı neyi gostericek eğer az kilo kaybın olursa artık atistirmaliklari bırakıp sadece ana yemek yerim.

Çok iyi gidiyorsun çok güzel kilolar vereceksin hiç şüphem yok

Çok iyi gidiyorsun çok güzel kilolar vereceksin hiç şüphem yok
Sağol canım inşallah.En çokta eliptik bisikletten umutluyum .En azından hem sagliklik beslenip hemde spor ile desteklemiş oluyorum.Ayrica sıkılaştırıcı özelliği var.Tabi bunlar bir ayın sonunda olur.Gorucez artık

Bir ayin sonunda daha fazla kilo vermiş gibi görünücez gör bak ...çünkü spor vücudu daraltıyor ve forma sokuyor...

Sudem_mmm cim bu arada sabret lütfen ve pazartesi tartıl ..Simdi sen dayanamazsın diye hatırlatmak istedim

canım benim çok sağol.Yok dediğin gibi artık dayanicam .Tartilmadim pazartesi günü tartilicam.Bu işi artık duygularla değil kurallarla yapicam .Her gün tartilma ciddi anlamda sinir bozucu ve yanıltıcı oluyor.

Kizlar ben birde pazartesi günü tartidan sonra vücut olculerimizide alalım diyorum .İyi olmaz mı .Sadece şu bel ve göbek alma kısmını biraz anlamıyorumyani göbek deliği altından mi ölçmek gerek yoksa üstünden mi

Biz de göbek altıni ayrı
göbek üstünü ayrı ölceriz şekerim
yalnız benim mezura almam gerekli

Bugün yemek yaparken elime bir paket margarin geçti (sağlıklı margarin kullanıyorum.)250 Gr dedim ki ya bu kadar yağ bile vücuttan atılması ne kadar önemli bir şey.Yani artık tabi ki kilolarca gitmesi iyi ama düşünsenize bir kalıp margarin atıyoruz vücuttan

aynen canım 2 kilo sudan gitmesindense 1 kilo yağdan gitmesi ne kadar önemli

Bu arada bugün kalorim 900 u buldu.Sanırım onunla kapatırım.Akşam yemeğimizi 18.00 ile 19.00 arası yiyiyoruz.Hiç 19.00 ı geçmiyoruz..
Bugün 30 dk tempolu yürüyüş yaptım ve 20 dk da bölgesel çalıştım.Bakalım pazartesiye nasıl yansıycak.

Bugün toplam 701 kalori aldım.Zeytinyagli taze fasulye,140 Gr mantı (kalorinin yarısi mantı zaten bir dsha yemek istemiyorum ) mercimek çorbası.Cok acikirsam artık elma falan yerim yani sanırım 900 kaloriyi gecmem.Birazdan da eliptik yaparım.

15 dk eliptik yaptım.Aslinda çok yapmak istedim ama bugün biraz başım ağrıdı pek keyfim yok.Birazda pazartesi yi çok merak ediyorum.Belki 66 lari görürsem sanırım biraz daha motive olup hirslanirim diyorum.

görüceksin canim.pozitif düşünce önemli unutma
Tabiki öyle çok teşekkür ederim.İnsallah zaten bu kilo korkuları artık bana yeter diye düşünüyorum.Artik hedefime ulastigimda her gün tartilicam baktım bir kilo fark var hemen geri cekilicem.Yoksa bu kilolar alıp başını gidiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…