Kalori sayarak zayıflıyoruz

Yaaa ne güzel olmuş.Benim tek endişem kilo verince yüzün küçülmesi o da kaçınılmaz galiba
yüzde çökme olmadığı sürece varsın küçülsün tatlım.Sabah aç karnına yenen kayısı yüze çok iyi geliyormuş bu arada aklında olsun
simdi tazesi de çıktı..Bir de omega3 iceren yiyecekler...
Bunlara ben cok dikkat ediyorum

Deniz ürünleri
Kabuklu yemişler(en başta ceviz,badem,...)
Koyu yesil Yaprakli sebzeler(Ispanak,pazı,karalahana,brokoli...)
Tohumlar(keten tohumu...)
Zeytin yagı
Yumurta

Selam kizlar.Bugun kendimi daha iyi hissediyorum zaman ilerledikçe kendimi daha hafif hissetmeye başladım .Bugün diyetimin tam 17.gunumdeyim ama aynada bile farkı görüyorum.Pazartedi gününü iple çekiyorum Eliptik çok güzelmiş gerçekten.Kendime cokkk kızgınım 10 yıldır eliptik ve koşu bandim var hiç bu şekilde kullanmamıştım bu aleti.Zaten kullansaydim her gün sadece 10 dk bile kullansaydim hiç böyle olmazdımArtık zararın neresinden dönersek kardır

Bundan sonra eskiyi unutalim ve artık fit bir hayat ,saglıklı beslenme hayat tarzımız olsun canım.Herkes bizi örnek alsın..ne dersin.Bitti artık o saglıksız kilolu günleeer

Aa kayısıyı bilmiyordum çok teşekkür ederim
Kuru ya da taze olması fark ediyor mu acaba ve kaç tane olacak bilgin var mı

Aa kayısıyı bilmiyordum çok teşekkür ederim
Kuru ya da taze olması fark ediyor mu acaba ve kaç tane olacak bilgin var mı
2 tane sabahtan diye biliyorum canim.uzerine de ılık su...hatta bir arkadasım kayisı yagı almıs eczaneden yatmadan önce pamukla masaj yapiyormuş cildine...arastir sen de istersen.

Bundan sonra eskiyi unutalim ve artık fit bir hayat ,saglıklı beslenme hayat tarzımız olsun canım.Herkes bizi örnek alsın..ne dersin.Bitti artık o saglıksız kilolu günleeer
Kesinlikle katılıyorum.Daha kaç yaşındayız biz En azından ben 40 yaşındayım ki şimdi daha dikkatli olmam gerekiyor.Tabi ki inşallah 55 kiloda bile burdayım.Hep kontrol olucak.

Kesinlikle katılıyorum.Daha kaç yaşındayız biz En azından ben 40 yaşındayım ki şimdi daha dikkatli olmam gerekiyor.Tabi ki inşallah 55 kiloda bile burdayım.Hep kontrol olucak.
Ben de 42 yasındayım canım..Her giden kilo yaşımızı daha da küçük göstericek.kimler kimler 50 li 60 lı yaşlarında genç kızlara taş çıkartıyor.
Ben de kilo verince bile burda olmayı düşünüyorum...

Kizlar bugün çok az kalori almışım.Toplam 580 kalori yatana kadar umarım en azından 700 kalori falan olur.Bugun akşam kıymalı lahana sarması yedim.Dun ki menum ise zeytinyağli taze fasulye ve çok az mantı mercimek çorbası idi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…