Kalori sayarak zayıflıyoruz

1 tam beyaz ekmek 500 kalori
1 kaşık pilav 25 kalori
1 elma 50 kalori
1 tabak mercimek çorbası 180
1 tabak salata 90 vs...
Daha çok ta ilk aklıma bunlar geldi
Harikasin hepsi ezbere bilinse keske
Tum diyetlerin temeli aslında kalori. Herkes boşuna inkar ediyor.
Aralıklı oruç da uygulmaya çalışıyorum. Bunun da cok faydasini gördüm

Tabiki canim. Göz karari diye bisey var sonuçta.
Zaten ben hep yuksek kalori olandan hesaplardim, nolur nolmaz diye

Benim 3vimde
Bende tartı yok, göz kararı hesaplıyorum, emin olamazsam da kalorisini biraz fazla hesaplıyorum..
Üç aşağı beş yukarı aynı hesap çıkar zaten.. akşam gün boyu yediklerimi düşünüp kafamdan hesaplayabiliyorum çoğu zaman... Nadiren bilmediğim bişey yediysem internete girip hesaplıyorum.
Beynim kalorimatik gibi çalışıyor artık Ben yada eşim bişey yerken bu yediklerimizin toplamı şu kadar kalori eder diyorum, lokmaları boğazına diziliyor adamın
Geçen de rüyamda yediklerimin kalorisini kafamdan hesaplıyordum

Ay çok güldüm Cünkü ben de sofrada esime öyle demeye başladım.Tamam yeter başlıycam kalorine dedi cok yemeden kalktı sofradan

Ay çok güldüm Cünkü ben de sofrada esime öyle demeye başladım.Tamam yeter başlıycam kalorine dedi cok yemeden kalktı sofradan
Bizde de 6 aydır aynı muhabbet...
Ama eşimde benim sayemde diyet yapmadığı halde 5-6 kilo verdi, bazen soruyo bu kaç kalori yesem mi ki diye

Çok teşekkür ederim.Evet böyle bizi bilgilendirmeniz ve mitivebetmeniz çok güzel oluyor.

Hoşgeldin çok güzel kilo vermişsin.Bende elimden geleni yapıyorum ama ben fazla aç kalamiyorum.Migrenim var.Ramazan da bile biraz oruçta zorlanıyorum çok şükür tutuyorum ama işte susuzluk açtık tetikliyor.Simdi daha iyiyim acıkınca yine yoğurt ceviz galeta gibi şeyler atistiriyorum.

Benim de kilom şu anda 67 .70 18 gün oldu .Siz ne kadar sürede 59 u gördünüz ?Bende Ağustos ayına kadar süre verdim kendime inşallah daha kısa zamanda olur .

teşekkür ederim canim. Açlık bana koymuyor ama yemek yemeye baslayinca duramıyorum

Benim de kilom şu anda 67 .70 18 gün oldu .Siz ne kadar sürede 59 u gördünüz ?Bende Ağustos ayına kadar süre verdim kendime inşallah daha kısa zamanda olur .
Canim 6 haftada 6 kilo verdim. Porsiyon azalttim, bazen cok yediysem ertesi gün cok az yedim.
Epey ugrastim, cok istahli yemek yemeyi seven biri olarak kilo vermekte korumak da zor benim icin.

Akşam yemegimi simdi yedim.19.00 dan sonra bir şey yemiyorum.Bugün 900 kalori civarında yedim.2 lt limonlu taze naneli suyumu bitirdim.
35 dk bölgesel calisma yaptım.
Bugün karbonhidrat ve yağı düşük tutup proteini yüksek tuttum.
Şimdi tekrar 2 lt lik limon dilimli suyumu hazırlayıp dolaba koyucam.
Yatmadan yeşil çayımı da içerim.
Pazartesi umarım güzel sonuçlar görürüm.

Ay 6 haftada 6 kilo versem hedefime ulasmıs sayarım kendimi..Ne güzel..Darısı başımıza kızlarkim tutaaar bizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…