- 10 Şubat 2015
- 4.140
- 11.428
- 208
Harikasin1 tam beyaz ekmek 500 kalori
1 kaşık pilav 25 kalori
1 elma 50 kalori
1 tabak mercimek çorbası 180
1 tabak salata 90 vs...
Daha çok ta ilk aklıma bunlar geldi
Aaa kesinlikle az cok uyuyor benimkilere.süpersin1 tam beyaz ekmek 500 kalori
1 kaşık pilav 25 kalori
1 elma 50 kalori
1 tabak mercimek çorbası 180
1 tabak salata 90 vs...
Daha çok ta ilk aklıma bunlar geldi
Tabiki canim. Göz karari diye bisey var sonuçta.daha yeni baslamış sayılırım ben..hafızamda benim için en gerekli birkaç yiyecegin kalorisi oturmuş durumda..Mesela calısırken yanıma alacağım 15 gr sarı leblebi benim avucumun içi kadar yaklasık 40-50 kalori ,sade kahvenin yanında yediğim bir parça kare bitter (markaya göre)24-25 kalori ,1 yeşil elmayı buyüklüğüne göre ayarlayabilirim.Gözüm ölçülere alışmaya başladı.Tam tahıl ekm,kepekli ekmek arasında fark oldugunu öğrendim.Her zaman yanımızda tartı olmuycak mesela degil mi?
Ben de hep yüksekten hesaplıyorum kendimi garantiye almak için...en mantıklı kilo verme sekli bu kesinlikle.Tabiki canim. Göz karari diye bisey var sonuçta.
Zaten ben hep yuksek kalori olandan hesaplardim, nolur nolmaz diye
Benim 3vimdedaha yeni baslamış sayılırım ben..hafızamda benim için en gerekli birkaç yiyecegin kalorisi oturmuş durumda..Mesela calısırken yanıma alacağım 15 gr sarı leblebi benim avucumun içi kadar yaklasık 40-50 kalori ,sade kahvenin yanında yediğim bir parça kare bitter (markaya göre)24-25 kalori ,1 yeşil elmayı buyüklüğüne göre ayarlayabilirim.Gözüm ölçülere alışmaya başladı.Tam tahıl ekm,kepekli ekmek arasında fark oldugunu öğrendim.Her zaman yanımızda tartı olmuycak mesela degil mi?
Bende tartı yok, göz kararı hesaplıyorum, emin olamazsam da kalorisini biraz fazla hesaplıyorum..daha yeni baslamış sayılırım ben..hafızamda benim için en gerekli birkaç yiyecegin kalorisi oturmuş durumda..Mesela calısırken yanıma alacağım 15 gr sarı leblebi benim avucumun içi kadar yaklasık 40-50 kalori ,sade kahvenin yanında yediğim bir parça kare bitter (markaya göre)24-25 kalori ,1 yeşil elmayı buyüklüğüne göre ayarlayabilirim.Gözüm ölçülere alışmaya başladı.Tam tahıl ekm,kepekli ekmek arasında fark oldugunu öğrendim.Her zaman yanımızda tartı olmuycak mesela degil mi?
Rica ederim, ne demekBu arada bizi yalnız bırakmayıp fikirlerinizi paylastığıniz için tesekkurlerdeniz diyette ,
Aysegul 6666
Ay çok güldümBenim 3vimde
Bende tartı yok, göz kararı hesaplıyorum, emin olamazsam da kalorisini biraz fazla hesaplıyorum..
Üç aşağı beş yukarı aynı hesap çıkar zaten.. akşam gün boyu yediklerimi düşünüp kafamdan hesaplayabiliyorum çoğu zaman... Nadiren bilmediğim bişey yediysem internete girip hesaplıyorum.
Beynim kalorimatik gibi çalışıyor artıkBen yada eşim bişey yerken bu yediklerimizin toplamı şu kadar kalori eder diyorum, lokmaları boğazına diziliyor adamın
Geçen de rüyamda yediklerimin kalorisini kafamdan hesaplıyordum
Bizde de 6 aydır aynı muhabbet...Ay çok güldümCünkü ben de sofrada esime öyle demeye başladım.Tamam yeter başlıycam kalorine dedi cok yemeden kalktı sofradan
Bu arada bizi yalnız bırakmayıp fikirlerinizi paylastığıniz için tesekkurlerdeniz diyette ,
Aysegul 6666
benim ki de,Bizde de 6 aydır aynı muhabbet...
Ama eşimde benim sayemde diyet yapmadığı halde 5-6 kilo verdi, bazen soruyo bu kaç kalori yesem mi ki diye
Çok teşekkür ederim.Evet böyle bizi bilgilendirmeniz ve mitivebetmeniz çok güzel oluyor.Onu da geçenlerde indirdim, bana biraz karışık geldi, sanırım öncekine alıştığım için.
Evet bu yöntem tam da bana göre, istediğini sınırlı da olsa yiyebilmek çok güzel
Bazı haftalarda vücut duraklamaya giriyor, sınırımı geçmediğim ve sporda yaptığım halde 5-6 haftada 1 kere, 1 hafta boyunca kilom sabitlendi hatta + ya çıktığım da oldu, önce çok üzüldüm, motivasyonum kırıldı, ama pes etmedim devam etti , 1 hafta -10 gün kadar sonra - ye dönmeye başladı. Araştırdım, vücut bazen kendini korumaya alıp kilo vermemek için direniyormuş. Her vucudun farklı direnç gösterdiği kilolar varmış, aklınızda olsun diye yazdım. Duraklama dönemine girerseniz pes etmeden devam edin, sonunda mutlaka düşecektir kilonuz. Benim şuana kadar 3-4 kere oldu, 92-86-78-ve 72. Kilolarda 1-2 hafta arası sabit kaldım ama gitti hepsi çok şükür..
Arada yoklar bakarım topiğinize, sağlıklı ve keyifli zayıflamalar dilerim
Hoşgeldin çok güzel kilo vermişsin.Bende elimden geleni yapıyorum ama ben fazla aç kalamiyorum.Migrenim var.Selam kızlar. Benim telefonda da fatsecret var.
Arada yazsam da unutuyorum. Ben de takipteyim.
Simdi 4.takimda da yarışıyorum. Diyete 66 kilo ile basladim 59u gördüm. Ramazan da tek öğün iftardan iftara beslendim. İftarda da mutlaka hafif seyler yedim, bir nevi kalori hesapladim.
Bazen iftarimi sadece sütlü kahve ile yaptim
Aç kalarak zayıfladım
Benim de kilom şu anda 67 .70 18 gün oldu .Siz ne kadar sürede 59 u gördünüz ?Bende Ağustos ayına kadar süre verdim kendime inşallah daha kısa zamanda olur .Selam kızlar. Benim telefonda da fatsecret var.
Arada yazsam da unutuyorum. Ben de takipteyim.
Simdi 4.takimda da yarışıyorum. Diyete 66 kilo ile basladim 59u gördüm. Ramazan da tek öğün iftardan iftara beslendim. İftarda da mutlaka hafif seyler yedim, bir nevi kalori hesapladim.
Bazen iftarimi sadece sütlü kahve ile yaptim
Aç kalarak zayıfladım
teşekkür ederim canim. Açlık bana koymuyor ama yemek yemeye baslayinca duramıyorumHoşgeldin çok güzel kilo vermişsin.Bende elimden geleni yapıyorum ama ben fazla aç kalamiyorum.Migrenim var.Ramazan da bile biraz oruçta zorlanıyorum çok şükür tutuyorum ama işte susuzluk açtık tetikliyor.Simdi daha iyiyim acıkınca yine yoğurt ceviz galeta gibi şeyler atistiriyorum.
Canim 6 haftada 6 kilo verdim. Porsiyon azalttim, bazen cok yediysem ertesi gün cok az yedim.Benim de kilom şu anda 67 .70 18 gün oldu .Siz ne kadar sürede 59 u gördünüz ?Bende Ağustos ayına kadar süre verdim kendime inşallah daha kısa zamanda olur .
Ay 6 haftada 6 kilo versem hedefime ulasmıs sayarım kendimi..Ne güzel..Darısı başımıza kızlarteşekkür ederim canim. Açlık bana koymuyor ama yemek yemeye baslayinca duramıyorum
Canim 6 haftada 6 kilo verdim. Porsiyon azalttim, bazen cok yediysem ertesi gün cok az yedim.
Epey ugrastim, cok istahli yemek yemeyi seven biri olarak kilo vermekte korumak da zor benim icin.
Sudem de sen de inanılmaz azimlisiniz hatta ben deAy 6 haftada 6 kilo versem hedefime ulasmıs sayarım kendimi..Ne güzel..Darısı başımıza kızlarkim tutaaar bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?