Çok merak ediyorum kaç kilo olduğumu.Esim diyor tartil yok dedim kızlara söz verdim .Tartilmam dedim☺Aferin sana diyo
Dengeleyecek bi durum yok yarın kaldığın yerden devam et.Fazla kalori aldığını düşünüyorsan bile vücudunu şaşırtmış olursun.Gayet iyi gisiyorsun hiç kasma yarın içinGeldim kizlar az önce sınavdan çıktım .Sınav saat 7 de başladı .9 da bitti .Bu coronadan dolayı evde sınav oluyoruz.Cok şükür iyi geçti .Ayın 20 sine kadar sınavlar var malesef.Tabi geç bitince bende geç yemek zorunda kaldım.Uzun zamandır hiç ağzıma şeker koymamistim canım çok istedi 4 lokum yedim ama kesmedi daha fazla lokumda yemek istemedim.Sonra bir kaseye şu tatlı mısır gevreği varya biraz ondan koydum, süt koydum,kuru, üzüm,ceviz ve tarçın döküp yedim . Rahatladım valla Ders calisicam enerklji olsun istedim Bugün 3 haftadan sonra ilk defa 1106 kalori aldım.Yarin dengelerim artık.
İnşallah canım çok sağol bugün eliptik yapamadim daha doğrusu derslerden unuttumDengeleyecek bi durum yok yarın kaldığın yerden devam et.Fazla kalori aldığını düşünüyorsan bile vücudunu şaşırtmış olursun.Gayet iyi gisiyorsun hiç kasma yarın için
İnsallah canim, kac kere diyet yapip bozdum belki 100 belki 1000.Ay 6 haftada 6 kilo versem hedefime ulasmıs sayarım kendimi..Ne güzel..Darısı başımıza kızlarkim tutaaar bizi
evet gerçekten de her başarının arkasında sıkı,disiplinli ve sabırlı çalışmak var.Tabiii bir de çok istemekİnsallah canim, kac kere diyet yapip bozdum belki 100 belki 1000.
Kesinlikle isteyince oluyor. Kilo vermek fedakarlik emek istiyor.
almak ise sadece bir kac saat. İnsallah koruyabiliriz.
Ne sınavına girdin ...Dışarıdan mı okuyorsun tatlım.Başarılar bu aradaİnşallah canım çok sağol bugün eliptik yapamadim daha doğrusu derslerden unuttumsaatte geç olunca yapmadım .Yarın inşallah yaparım.
Kızlar yarın tartı günü.Bugün bol bol su içelim ve ekstra tuz,nescafe tüketmeyelim.Vücudumuz su tutmasın.Sabaha kadar ödemlerimizi atalım.
Evet dışardan okuyorum son senem ama alttan derslerim var seneye mezun olucam .Birde formasyon alıyorum.Hepsi üst üste geldi onlara çalışıp giriyorum.İnsallah seneye hem okul bitmiş olucak hem formasyon belgemi almus olucam.Ondan sonrada kpss baaliycak tanı hiç bitmiyor sınavlarNe sınavına girdin ...Dışarıdan mı okuyorsun tatlım.Başarılar bu arada
aaa ne güzel tebrik ederim..öğretmenlikEvet dışardan okuyorum son senem ama alttan derslerim var seneye mezun olucam .Birde formasyon alıyorum.Hepsi üst üste geldi onlara çalışıp giriyorum.İnsallah seneye hem okul bitmiş olucak hem formasyon belgemi almus olucam.Ondan sonrada kpss baaliycak tanı hiç bitmiyor sınavlar
Bir söz vardı "mezarlıklar işi yarım kalmış insanlarla doludur" diye.O yüzden her daim çabalamak lazım.Azminden dolayı tebrik ederim Umarım hedefine ulaşırsınEvet dışardan okuyorum son senem ama alttan derslerim var seneye mezun olucam .Birde formasyon alıyorum.Hepsi üst üste geldi onlara çalışıp giriyorum.İnsallah seneye hem okul bitmiş olucak hem formasyon belgemi almus olucam.Ondan sonrada kpss baaliycak tanı hiç bitmiyor sınavlar
yarın tablomuzu güncelliycem kızlaaar
Bugün benim 950 civarı...bugün su içtim bol bol.Birazdan yesil cayımi icicem.30 dk bölgesel sporumu yaptımKalorim 1200 spor yok bugün
Ayyy çok heyecanlı en çok da sizi merak ediyorum kızlar çünkü ben durağan dönemdeyim fazla bi beklentim yokyarın tablomuzu güncelliycem kızlaaar
Ohhh missBugün benim 950 civarı...bugün su içtim bol bol.Birazdan yesil cayımi icicem.30 dk bölgesel sporumu yaptım
umarım bizim de senin gibi dönemlerimiz gelir canim..sen kilonu koru ,alma ,birazcık ver ve en önemlisi yanımızda ol yeterAyyy çok heyecanlı en çok da sizi merak ediyorum kızlar çünkü ben durağan dönemdeyim fazla bi beklentim yok
Almayıp birkaç yüz g verebilsem yeter bana
teşekkürler tatlimOhhh missYarın çok güzel sonuçlar alacaksınız eminim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?