- 9 Eylül 2017
- 355
- 988
- 103
- 51
58.5 geldim sabah canim@beybigirll @WitcherGirl P Pelinitaly @Elisa01 @Sadelikherseydir @ctncng_aaypare ackerman hanımlar bildirim yapmadınız
Herkesin bildirim yapmasını bekledim ama bazı arkadaşlar bildirim yapmayınca tabloyu bu şekilde ekliyorum hanımlar
Haftanın birincisiechoo tebrikler canım
Eki Görüntüle 2662161
tebrik ederim canım. Haftaya 7li rakamları görmen dileğiyleYa teşekkür ederim. Geçen hafta kilo gitmemişti bu da moralimi bozmuştu. Bu hafta öğünlerimi kabak detoksu ile değiştirince farketti demek ki.
Detokstan biraz bahsedebilir misin canım.Ya teşekkür ederim. Geçen hafta kilo gitmemişti bu da moralimi bozmuştu. Bu hafta öğünlerimi kabak detoksu ile değiştirince farketti demek ki.
Teşekkür ederim bugün gördüm 7’li rakamları 79.8 çıktım. Dün zaten detoksun son günüydü. Bugün normal kalori sayımı yaptıgım beslenme düzenime geri döndümtebrik ederim canım. Haftaya 7li rakamları görmen dileğiyle
Detokstan biraz bahsedebilir misin canım.
tebrikler tatlim.Darisı başımızaYa teşekkür ederim. Geçen hafta kilo gitmemişti bu da moralimi bozmuştu. Bu hafta öğünlerimi kabak detoksu ile değiştirince farketti demek ki.
Aslında tek düze beslenmeye karşıyim fakat bu 3 günlük program için cok da sağlıksız görünmedi bana.Duraklama dönemim için bir alternatif olarak kesinlikle notlarıma ekliycem.Teşekkur ederiz canimNilay keçeci adlı bir diyetisyenin 3 günlük kabak detoksu:
-kahvaltı:2 yumurta,kibrit kutusu kadar beyaz peynir,bolca yeşillik domates salatalık
-ara öğün:1 porsiyon meyve
-öğle yemeği:2 tane kabak , 1 küçük kase yoğurt, iki tane ceviz
-ara öğün:1 porsiyon meyve
-akşam yemeği :2 tane kabak, 1 küçük kase yoğurt,2 tane ceviz
detoks üç günden fazla önerilmiyor. Çay kahve içilebilir ama ben sadece Yeşilçay tükettim.
günde 2-3life su içmem gerekiyor
kabagı rendeleyip tavada soteleyip sarımsaklı yoğurtla karıştırıp yedim genelde. Bazen de halka halka doğrayıp tost makinesinde pişirdim. İkinci gün kabaklarıma domates ekledim bence eklemesem daha iyi olurdu detoksta da yok zaten. 3 günde 3 kilo kaybetmeyi vaadediyor ama ben 1.5 kilo verdim sonuçta hali hazırda diyet yapıyordum zaten. Bazı yazılarda giden kilonun sonra geri geldiğini yazmışlar bekleyip göreceğiz.
bana da cazip geldi nedense canım. gelecek hafta deneyebilirim sanki. Kahvaltı olduğu için gerisini rahat yaparım :)Aslında tek düze beslenmeye karşıyim fakat bu 3 günlük program için cok da sağlıksız görünmedi bana.Duraklama dönemim için bir alternatif olarak kesinlikle notlarıma ekliycem.Teşekkur ederiz canim
Dediğiniz gibi sağlıklı beslenmek gerekiyor. sadece kalori sayarak sağlıklı bir şekilde asla kilo verilmez. kastan kaybedersiniz. vücudunuzu öyle bir duruma sokuyorsunuz ki vücut şoka uğruyor. sizin dediğiniz şey ise sağlıklı beslenmeye giriyor kalori saymak demek ise sağlıklı beslenmek değil.. bu sizin psikolojinizdir belki ama herkes aynı şeyi yapmıyor ben genel konuşuyorum.İtiraf etmeseler de bütün diyetisyener diyetleri kalori sayma mantığıyla oluştururlar.
Burada 2 sorun olabilir biri 1200 ün altında kalmak diğeri nasılsa sayıyorum mantığıyla sağlıksız beslenmek.Bunun haricinde kalori saymak sağlıksız değil.
Hatta benim için kalori saymamak daha sağlıksız çünkü saydığım zaman sağlıklı gıdalar tercih ediyorum ama saymadığım zaman Allah ne verdiyse götürüyorum
sizin yaptığınız en doğrusu. en etkili yöntem sağlıklı beslenmedir. başlığa bakarak sadece kalori saydığınız varsayımında bulundum. fakat sağlıklı besleniyorsanız başarı kaçınılmaz olur sizler adına:)Sağlıklı ürün tercihi yapılirsa çok sağlıklı ..fakat sağlıksız ürünlerden tercih yapıp nasıl olsa kalori hesapliyorum diye yaşpasta ,hazir yiyecek ,paketli ürünler tercih edilirse tabiki oldukça sağlıksız olur.
Arkadaşlarim da kendileri açıklama yapacaktır lakin kendi adima konuşacak olursam asla sağlıksız ürün seçmiyorum sebze,protein,bakliyat ve aşırı kaçmamak şartiyla meyve tüketiyorum.
bana da cazip geldi nedense canım. gelecek hafta deneyebilirim sanki. Kahvaltı olduğu için gerisini rahat yaparım :)
Canım reglde sanırım metabolizma da hızlanıyor çünkü ben geçen haftanın 4 gününü 2000le kapattığım halde (belki fazlası da varKızlar bugün toplam kalorim 1520 regli ikinci günüm ve hala baş ağrısı çekiyorumilaçla beni çok aciktiriyor.Boyle gidersem eksi yerine artı gorucem tartıda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?