Kalori sayarak zayıflıyoruz

Ya teşekkür ederim. Geçen hafta kilo gitmemişti bu da moralimi bozmuştu. Bu hafta öğünlerimi kabak detoksu ile değiştirince farketti demek ki.
Herkesin bildirim yapmasını bekledim ama bazı arkadaşlar bildirim yapmayınca tabloyu bu şekilde ekliyorum hanımlar
Haftanın birincisi echoo tebrikler canım

Eki Görüntüle 2662161

Detokstan biraz bahsedebilir misin canım.

Nilay keçeci adlı bir diyetisyenin 3 günlük kabak detoksu:
-kahvaltı:2 yumurta,kibrit kutusu kadar beyaz peynir,bolca yeşillik domates salatalık

-ara öğün:1 porsiyon meyve

-öğle yemeği:2 tane kabak , 1 küçük kase yoğurt, iki tane ceviz

-ara öğün:1 porsiyon meyve

-akşam yemeği :2 tane kabak, 1 küçük kase yoğurt,2 tane ceviz

detoks üç günden fazla önerilmiyor. Çay kahve içilebilir ama ben sadece Yeşilçay tükettim.

günde 2-3life su içmem gerekiyor

kabagı rendeleyip tavada soteleyip sarımsaklı yoğurtla karıştırıp yedim genelde. Bazen de halka halka doğrayıp tost makinesinde pişirdim. İkinci gün kabaklarıma domates ekledim bence eklemesem daha iyi olurdu detoksta da yok zaten. 3 günde 3 kilo kaybetmeyi vaadediyor ama ben 1.5 kilo verdim sonuçta hali hazırda diyet yapıyordum zaten. Bazı yazılarda giden kilonun sonra geri geldiğini yazmışlar bekleyip göreceğiz.

Aslında tek düze beslenmeye karşıyim fakat bu 3 günlük program için cok da sağlıksız görünmedi bana.Duraklama dönemim için bir alternatif olarak kesinlikle notlarıma ekliycem.Teşekkur ederiz canim

Aslında tek düze beslenmeye karşıyim fakat bu 3 günlük program için cok da sağlıksız görünmedi bana.Duraklama dönemim için bir alternatif olarak kesinlikle notlarıma ekliycem.Teşekkur ederiz canim
bana da cazip geldi nedense canım. gelecek hafta deneyebilirim sanki. Kahvaltı olduğu için gerisini rahat yaparım :)

Dediğiniz gibi sağlıklı beslenmek gerekiyor. sadece kalori sayarak sağlıklı bir şekilde asla kilo verilmez. kastan kaybedersiniz. vücudunuzu öyle bir duruma sokuyorsunuz ki vücut şoka uğruyor. sizin dediğiniz şey ise sağlıklı beslenmeye giriyor kalori saymak demek ise sağlıklı beslenmek değil.. bu sizin psikolojinizdir belki ama herkes aynı şeyi yapmıyor ben genel konuşuyorum.

sizin yaptığınız en doğrusu. en etkili yöntem sağlıklı beslenmedir. başlığa bakarak sadece kalori saydığınız varsayımında bulundum. fakat sağlıklı besleniyorsanız başarı kaçınılmaz olur sizler adına:)

bana da cazip geldi nedense canım. gelecek hafta deneyebilirim sanki. Kahvaltı olduğu için gerisini rahat yaparım :)

valla yapması aşırı rahat geldi bana. Her gün Leslie fast walk 30 dk yaptım üstelik. Çok da hareketliydim gün içinde de. Çoğu zaman acıkmadan yedim. Hiç açlık çekmedim. Garip bir şekilde hep toktum yani. Kabagı değişik değişik yaparsan hele sıkılmıyorsun

Kızlar bugün toplam kalorim 1520 regli ikinci günüm ve hala baş ağrısı çekiyorum ilaçla beni çok aciktiriyor.Boyle gidersem eksi yerine artı gorucem tartıda
Canım reglde sanırım metabolizma da hızlanıyor çünkü ben geçen haftanın 4 gününü 2000le kapattığım halde (belki fazlası da var) ptesi 100 g vermiştim tabii kontrollü olmaya çalış ama inan reglken sen sen değilsin
Reglim bitmeye döndü 2 gündür 1450 de kalıyorum çok gelebilir tabii ama benim kendime koyduğum kalori hedefi bu.Yani içimdeki canavar yok oldu normalleştim.Sen de canını sıkma vücut bize rağmen yiyeceklere saldırmak istiyorsa vardır bi bildiği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…