Biri bana dur desin 2025
Çok sağol bugün bana cidden tuaf şeyler oldu ,yemekler tatlılar havalarda uçtuCanım reglde sanırım metabolizma da hızlanıyor çünkü ben geçen haftanın 4 gününü 2000le kapattığım halde (belki fazlası da var) ptesi 100 g vermiştim tabii kontrollü olmaya çalış ama inan reglken sen sen değilsin
Reglim bitmeye döndü 2 gündür 1450 de kalıyorum çok gelebilir tabii ama benim kendime koyduğum kalori hedefi bu.Yani içimdeki canavar yok oldu normalleştim.Sen de canını sıkma vücut bize rağmen yiyeceklere saldırmak istiyorsa vardır bi bildiği
Bugün reglimin ilk gunü ve ben de tüm gün bu durumdaydım malesefBiri bana dur desin 2025
İlk ikingun çok fena ben bugün düzelsinBugün reglimin ilk gunü ve ben de tüm gün bu durumdaydım malesef
Dün gece ben 1 tane baklava yedim veee yattımBen bugün porsiyon çok kaçırdım malesef
Çeki düzen vermem şart
yaaa koşusturmaktan sporum da kaldı valla benim de.Ben de zıvanadan çıktım bugün kızlar. 1500 kalori aldım. Yarın hizaya çekeceğim kendimi. Yürüyüşümü yaptım. Birazdan da spor yapacağım biraz
Ben de dun baya kaçırdım ama farkettim ki yedikten sonra hep mutsuzluk sıkıntı çöktü üstüme gerçi öyle sagliksiz şey yemedim abur cubur gibi ama çok aşırı kaçırdım .. mideme ağrı girdi gece. Bugün dikkat edelim bastan vallaDün gece ben 1 tane baklava yedim veee yattımyer değistirmek umarım bana kilo aldırmaz.Bugün cok dikkat edicem.
Video üstünden mi yaptınGünaydın kızlar. Bugün kahvaltımı yaptım. Ara öğün meyve yiyeceğim. Akşama da balık ve bol yeşillikli salata yapacağım. Böylece dünü telafi etmiş olurum. Gece de 50 dakika dans yaptım :)
yok canım kulaklığı kulağıma takıyorum. Hareketli müziklerle bildiğin dans ediyorum. kol, kalça bel vs her bölgeyi çalıştırmayı hedefleyerek. Bildiğin çılgınca dans gibi :) Eşim uyuyordu adam bir uyandı ben uçuştayımVideo üstünden mi yaptın
Ay ne güzel hem vücut çalışıyor hem stres gider bende yapayım bunuyok canım kulaklığı kulağıma takıyorum. Hareketli müziklerle bildiğin dans ediyorum. kol, kalça bel vs her bölgeyi çalıştırmayı hedefleyerek. Bildiğin çılgınca dans gibi :) Eşim uyuyordu adam bir uyandı ben uçuştayım
psikolojik olarak da çok iyi geliyor canım. hem de su gibi terledim. umarım yakmıştır bizim yarım künefeyiAy ne güzel hem vücut çalışıyor hem stres gider bende yapayım bunu
merak etme atlım hepsini yakmişındir hatta daha fazlasinıpsikolojik olarak da çok iyi geliyor canım. hem de su gibi terledim. umarım yakmıştır bizim yarım künefeyiÇünkü dün yarım köfte ekmek ve yarım künefe gömdüm söylemesi ayıp 10bin adım+50 dk dans ettim.
O kadar harekete eriyip gitmistir oopsikolojik olarak da çok iyi geliyor canım. hem de su gibi terledim. umarım yakmıştır bizim yarım künefeyiÇünkü dün yarım köfte ekmek ve yarım künefe gömdüm söylemesi ayıp 10bin adım+50 dk dans ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?