Kalori sayarak zayıflıyoruz

Çok sağol bugün bana cidden tuaf şeyler oldu ,yemekler tatlılar havalarda uçtu inşallah yarından itibaren telafi ederim.Pazartesi günü tartı beni korkutuyor.

Bugün reglimin ilk gunü ve ben de tüm gün bu durumdaydım malesef
İlk ikingun çok fena ben bugün düzelsin toplam 1200 kalori aldım .Yine biraz yüksek ama düne göre çok iyi yarında biraz dusururum öyle öyle haftalık raporlarimda günlük 1000 kaloriye denk getirmeye calisicam inşallah bakalım artık

Kızlar il dışından yatılı misafirim geliyor bu gece..3-4 gün kalıcaklar..tam da tadilat yeni bitmisti Olsun herkes gelsin valla hayat dostlarla ve sevdiklerimizle güzel degil mi?
eee ben de zeytinyağlılar ve mezelerle uğraşiyorum şimdi. İzmire ilk defa geliyorlar. Onlara sıcaklığımızı yemeklerimizi ve güzelliklerimizi iyi tanıtmaliyım
Özendirmek gibi olmasın ama kınalı bamya,deniz börülcesi,kabak ciçeği dolması ve yaprak sarmasını yaptım bile

Dün gece ben 1 tane baklava yedim veee yattımyer değistirmek umarım bana kilo aldırmaz.Bugün cok dikkat edicem.
Ben de dun baya kaçırdım ama farkettim ki yedikten sonra hep mutsuzluk sıkıntı çöktü üstüme gerçi öyle sagliksiz şey yemedim abur cubur gibi ama çok aşırı kaçırdım .. mideme ağrı girdi gece. Bugün dikkat edelim bastan valla

Ay ne güzel hem vücut çalışıyor hem stres gider bende yapayım bunu

Ay ne güzel hem vücut çalışıyor hem stres gider bende yapayım bunu
psikolojik olarak da çok iyi geliyor canım. hem de su gibi terledim. umarım yakmıştır bizim yarım künefeyi Çünkü dün yarım köfte ekmek ve yarım künefe gömdüm söylemesi ayıp 10bin adım+50 dk dans ettim.

merak etme atlım hepsini yakmişındir hatta daha fazlasinı

O kadar harekete eriyip gitmistir oo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…