Kalori sayarak zayıflıyoruz

Bir söz vardı "mezarlıklar işi yarım kalmış insanlarla doludur" diye.O yüzden her daim çabalamak lazım.Azminden dolayı tebrik ederim Umarım hedefine ulaşırsın
Çok teşekkür ederim.Neyse formasyon vize sinavlarini verdim haftaya finalleri var inşallah onunda veririm biter .Bu arada ben bugün toplam 667 kalori aldım.Tabi yatana kadar artabilir.

aaa ne güzel tebrik ederim..öğretmenlik
düşünüyorsun demek.Bölümün ne
Çok teşekkür ederim.Evet öğretmenlik düşünüyorum kısmet olursa inşallah.Biraz bu yaşta geç olucak ama ne yapalım binada kısmet diyelim.Bolumum sosyoloji ama ben felsefe öğretmenliği yapabilirim.Birde tarih okuyorum ama onu dimdi döndürdüm hepsi zor olucak üst üste.3.universitem .Haziran 20 sine kadar inşallah sınavlarim bitmiş olucak.

hiç bir sey için geç degil ki tatlim..Harkasın tebrikler ,her sey gönlunce olsun.

kızlar çok memnun kalmadim aslinda ama yağdan gittiğine eminim.çünkü inanilmaz inceldim.Şu anda vücudum direniyor eminim.Geçtiğimiz haftanın kalori ortalamasinı aldım.ortalama 950 civarinda çıktı.Bu hafta 800-900 arasında kalori almayı düşünüyorum. Ve daha fazla spor

Günaydın kizlar bende tartilmaya korkuyorum açıkçası ama cesaretimi toplayıp tartilicam çok merak ediyorum.Birazdan sonuç bildiririm Umarım 66 lari ucundan görürüm

Malesef 67.25 sadece yarım kilo gitmiş.Aslinda bende yağdan gittiğini düşünüyoruz.Olsun devam edicem yavasta gitse devam edicem .

Bugün tabloda 20.gun olmuş yani 3 haftada toplam 2.75 gitmiş görünüyor.Eminim bunların hepsi yağdır yada en az 2 kilosu çünkü 20 gündür su gidecek hali yok zaten çok su içiyorum.

Ben birazda lahana sarması çok yedim .Ayrıca gece geç yattigim için karnım da doluydu.Cubuk kraker falan yemiştim.Sabahta fazla tuvalete çıkamadım.Hep bir bahanem var yani Olsun bu hafta biraz daha sebze ağırlıklı yeriz.

Boş ver canım sende çok kilolu değilsin acelemiz yok.Ben zaten kendime Ağustos a kadar zaman koydum .Daha 72 günüm var Böyle devam edersem inşallah kesin 59 kiloyu görürüm diye düşünüyorum.Zaten zayıflamak süreç isteyen bir durum öyle hemen olmuyor.Birde fazla kilolu olmadığımız için sanırım az gidiyor.Ayrica ben bu şekilde çok mutluyum.İstedigim her şeyi yiyorum sonuçta .Öyle açlık çekmiyorum.Kati diyetler yok gayet iyi gidiyoruz.Bu hafta 66 yi göremedim ama inşallah haftaya görürüm .Hem daha sağlıklı kilo veriyoruz.Ayrica ben bu giden kilolarimizin daha kalıcı olucagini düşünüyorum.Hem bende aynada kendimi daha ince görüyorum.Mesela kıyafetlerim daha bir bollasti .5 kiloya az kaldı sonuçta 1 beden düşmüş olucaz

Bu hafta herkes boyunu 3 ile carpsin ve hergun o kadar suyu mutlaka icsin.Hergun mutlaka spor yapsın.15 dk bile olsa..
Bence yatmaya en az 3-4 saat kala yeme isini bitirsin..yani kaloriyi tamamlama işini erken bitirelim.
Ne dersiniz canlar..
Bu hafta yapmamiz gerekenler ile ilgili önerileriniz neler ,fikir alişverisinde bulunalim

Sana kesinlikle katılıyorum.Ben bir de kendimi düzene sokmak istiyorum.Gece geç yatmak istemiyorum.Sabah 4 te yattım bugün erken kalktım düzene girmek için.İki gündür spor yapamadım.Bugun tekrardan başlarım.Bende sebze ağırlıklı beslenmeyi düşünüyorum.Gunde sadece 2 litre su icebiliyorum daha fazla içemiyorum.Sabah sadece belimi ölçtüm göbek deliğinden 97 geldi Geçen hafta 100 gelmişti .Çok fazla acaba yanlış mı olcuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…