Kalori sayarak zayıflıyoruz

Kızlar hepinize maşallah ne güzel azimle devam ediyorsunuz pek bir imrendim gidip bolca yürüyüş yapasım geldi
Birazdan bölgesel sporumu yapıcam...Akşam da yürüyüş ...Tam gaz.. A Asya-Hedef 65 kilo cım ben bir ara sabah 40 dk akşam 40 dk yürümuştüm gaza gelip

Birazdan bölgesel sporumu yapıcam...Akşam da yürüyüş ...Tam gaz.. A Asya-Hedef 65 kilo cım ben bir ara sabah 40 dk akşam 40 dk yürümuştüm gaza gelip
Bana günde üç posta lazım sanırım baktımda kilolara buradaki en kilolu benim Neyse zararın neresinden dönersem kar şimdilik 6 bin adım yürüyüp geldim.

Ben de ilk başladığımda grubun en tombiğiydim. Hiç motiveni bozma canım. Gidecek kilolar
Sağol canım 5-6 aydır o kadar çok diyete başlayıp bozdum ki o yüzden biraz umutsuzdum ama birlikten güç doğar demiş atalarımız iki gündür sizlerle paylaşımda bulunmak bile beni motive etti

Bugünü 1350 kaloriyle tamamladım. Öğünlerimi paylaşıyorum
Kahvaltı 580 kalori
Mısır gevrekli süt (225) 2 yumurta (160) 1 dilim ekmek (70) 8 zeytin (80) hindistan cevizi yağlı kahve (45)
Öğlen 440 kalori
1 dilim ekmek (70) zeytinyağlı taze fasulye(300) 1 dilim kavun (70)
Akşam 310 kalori
3 incir (180) 1 porsiyon üzüm (70) biraz kabak çekirdeği (30) 1 hurma (30)

Bugün 1000 kalori
Sabah
2 yumurta
1 dlm peynir
1dlm ekmek
Salatalik domates biber zeytin yağlı ve sumaklı salata
Ikındı
Et sote
Çoban salata
Yoğurt
Son olarakta sütlü kahve
Yalnız dün kaçamak yapmıştım pazar günleri izin veriyorum ara ara motivasyonumu etkiledi sanki bugün gün boyu cnm bi kaçamak istedi şükür günü bitirdim kazasız belasiz

Ne gibi faydasi oldu cnm bende ara ara kabızlık oluyorda onada etkisi olurmu ki
tüm gün enerjik oluyordum ve bağırsaklarimdaki şişliği aliyordu.Bir de kandaki yağı temizliyormuş.Bir arkadaşıma doktor tavsiye etmiş kolesterolü icin.O da kendini çok rahat hissettiğini söylüyor surekli.
Akşamdan 2 cevizin içini çıkarıp,hani cevizin arasında içinde küçük zar var ya onunla birlikte 1 bardak suya koyuyorum.Ertesi gün uyanır uyanmaz içiyorum.yaninda bazen 1 adet kayısı yiyiyorum.Sonra kahvaltı hazırligına geçiyorum.
inan ceviz taze gibi oluyor...
Yarın tekrar başlıyorum bende..Bugün ceviz aldim.
Kabızliğa iyi gelir yanında kuru kayısıyla bence..Beni rahatlatti kabızlik konusunda.Bence bir dene tatlım.

Teşekkür ederim cnm mutlaka deniyeceğim

kahvaltımı geç yapmıştım.Ara öğun yaptım.Ara öğünde:
15 gr leblebi, 3 tane kuru kayısı yedim.sade türk kahvesi içtim.
Akşam:
yeşil mercimek yemeği
çoban salata
2 adet siyah zeytin
2 tane ceviz
akşam cok erken yedik.eğer çok acıkırsam yoğurt kürü ya da 1 çay bardağı tarçinlı yarım bardak süt içerim

Canım ben de sirkeli limonlu sudan bıkmıştım deneyeceğim çok sağol

fee fi fo tatlım tablo çok karıştı..Devamlılık sağlayacak arkadaşlarla tabloyu tekrar mı hazırlasan kuzum1-2 hafta daha bekleyelim duruma göre
Evet canım öyle oldu bu haftayla birlikte 4 hafta bildirim yapmayanları tablodan çıkarıyorum.Bir iki hafta bildirim unutulabilir ya da diyet bırakılabilir ama 4 hafta bildirim yapmayan tamamen bırakmıştır diye düşünüyorum son durum şöyle

Sağol canım 5-6 aydır o kadar çok diyete başlayıp bozdum ki o yüzden biraz umutsuzdum ama birlikten güç doğar demiş atalarımız iki gündür sizlerle paylaşımda bulunmak bile beni motive etti

Birlikte hareket etmek çok güzel canım yeter ki hata yapsak başarısız olsak bile bırakmamak ve denemeye devam etmek ben de yalnız başıma yapamıyorum ama burayı çok sevdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…