- 19 Ekim 2019
- 378
- 1.190
- 113
Yap yap canım. Ben de akşam üstü çıkacağım yürüyüşe.Kızlar hepinize maşallahne güzel azimle devam ediyorsunuz pek bir imrendim gidip bolca yürüyüş yapasım geldi
Birazdan bölgesel sporumu yapıcam...Akşam da yürüyüş ...Tam gaz.. A Asya-Hedef 65 kilo cım ben bir ara sabah 40 dk akşam 40 dk yürümuştüm gaza gelipKızlar hepinize maşallahne güzel azimle devam ediyorsunuz pek bir imrendim gidip bolca yürüyüş yapasım geldi
Bana günde üç posta lazım sanırımBirazdan bölgesel sporumu yapıcam...Akşam da yürüyüş ...Tam gaz.. A Asya-Hedef 65 kilo cım ben bir ara sabah 40 dk akşam 40 dk yürümuştüm gaza gelip
Ben de ilk başladığımda grubun en tombiğiydim. Hiç motiveni bozma canım. Gidecek kilolarBana günde üç posta lazım sanırımbaktımda kilolara buradaki en kilolu benim Neyse zararın neresinden dönersem kar şimdilik 6 bin adım yürüyüp geldim.
Sağol canım 5-6 aydır o kadar çok diyete başlayıp bozdum ki o yüzden biraz umutsuzdum ama birlikten güç doğar demiş atalarımız iki gündür sizlerle paylaşımda bulunmak bile beni motive ettiBen de ilk başladığımda grubun en tombiğiydim. Hiç motiveni bozma canım. Gidecek kilolar
Ne gibi faydasi oldu cnm bende ara ara kabızlık oluyorda onada etkisi olurmu kitatilden önce sabah uyanınca hemen içiyordum..kahvaltida da cevizini yiyordum.Cok faydasını görmuştüm ben.
tüm gün enerjik oluyordum ve bağırsaklarimdaki şişliği aliyordu.Bir de kandaki yağı temizliyormuş.Bir arkadaşıma doktor tavsiye etmiş kolesterolü icin.O da kendini çok rahat hissettiğini söylüyor surekli.Ne gibi faydasi oldu cnm bende ara ara kabızlık oluyorda onada etkisi olurmu ki
Teşekkür ederim cnm mutlaka deniyeceğimtüm gün enerjik oluyordum ve bağırsaklarimdaki şişliği aliyordu.Bir de kandaki yağı temizliyormuş.Bir arkadaşıma doktor tavsiye etmiş kolesterolü icin.O da kendini çok rahat hissettiğini söylüyor surekli.
Akşamdan 2 cevizin içini çıkarıp,hani cevizin arasında içinde küçük zar var ya onunla birlikte 1 bardak suya koyuyorum.Ertesi gün uyanır uyanmaz içiyorum.yaninda bazen 1 adet kayısı yiyiyorum.Sonra kahvaltı hazırligına geçiyorum.
inan ceviz taze gibi oluyor...
Yarın tekrar başlıyorum bende..Bugün ceviz aldim.
Kabızliğa iyi gelir yanında kuru kayısıyla bence..Beni rahatlatti kabızlik konusunda.Bence bir dene tatlım.
tüm gün enerjik oluyordum ve bağırsaklarimdaki şişliği aliyordu.Bir de kandaki yağı temizliyormuş.Bir arkadaşıma doktor tavsiye etmiş kolesterolü icin.O da kendini çok rahat hissettiğini söylüyor surekli.
Akşamdan 2 cevizin içini çıkarıp,hani cevizin arasında içinde küçük zar var ya onunla birlikte 1 bardak suya koyuyorum.Ertesi gün uyanır uyanmaz içiyorum.yaninda bazen 1 adet kayısı yiyiyorum.Sonra kahvaltı hazırligına geçiyorum.
inan ceviz taze gibi oluyor...
Yarın tekrar başlıyorum bende..Bugün ceviz aldim.
Kabızliğa iyi gelir yanında kuru kayısıyla bence..Beni rahatlatti kabızlik konusunda.Bence bir dene tatlım.
Evet canım öyle oldu bu haftayla birlikte 4 hafta bildirim yapmayanları tablodan çıkarıyorum.Bir iki hafta bildirim unutulabilir ya da diyet bırakılabilir ama 4 hafta bildirim yapmayan tamamen bırakmıştır diye düşünüyorum son durum şöylefee fi fo tatlım tablo çok karıştı..Devamlılık sağlayacak arkadaşlarla tabloyu tekrar mı hazırlasan kuzum 1-2 hafta daha bekleyelim duruma göre
Sağol canım 5-6 aydır o kadar çok diyete başlayıp bozdum ki o yüzden biraz umutsuzdum ama birlikten güç doğar demiş atalarımız iki gündür sizlerle paylaşımda bulunmak bile beni motive etti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?