Kalori sayarak zayıflıyoruz

Roka35 bugün moralim de bozuldu aslında millet laf olsun diye mi konuşuyor gerçekten mi öyle düşünüyor bilmiyorum ama çok zayıflamışsın,yolda görsem tanımam,yüzün çökmüş bir sürü olumsuz yorum aldım geçen seneye göre sadece 2 kg eksiğim var.Canım baya sıkıldı.Sabahtan beri dolgu botoks araştırıyorum.Ha şunu da biliyorum kilo alsam az ye diye de yorum yapar bu tipler.

Insanlara ne yapsan yaranamazsın cnm sıkma canını belkide yorgunluktan öyle olmuştur benim yorgunluğun hemen yuzume vurur gözlerim bile kızarır hemen.sen kendini begeniyoran gerisi bos

tatlım seni çok iyi anlıyorum.Senden fazla olmama rağmen maalesef bana da aynı sözleri edenler oldu.Hatta 58 civarında olamazsın cok daha azsın.Yüzün kaşık kadar kalmış diyen bile oldu.
rmys4203 gibi düşünüyorum.Makyajsız ve yorgun bir yüzle denk gelmiş olabilirsin.Ben de öyleydim yol yorgunuydum ve uykusuzdum o yüzden öyle dediler diye düşünüyorum.Mesela birkaç gün sonra bayağıdir görüşmediğim bir arkadaşım ise tam tersini neredeyse 10 yaş gençleştigimi söyledi hayran hayran baktı bana
Bu arada diyetimizde cildimize iyi gelen urünleri daha fazla kullanalım bu ay ne dersin.Sakın ufak dokunuş haricinde çok da botoks ve dolguya yönelme...özünü güzelliğini kaybedersin tatlım.
Bu ay arastıralım deneyimlerimizi paylaşalım ve yüz için doğal tedbirler alalım ne dersin
Bu arada evet kimseyi memnun edemezsin.Biz nasıl mutluysak öyle olur.Boşver bitanem herkesi.Kıskanclık bu...

Protein ve faydalı yağ az alıyor olabilir misin canım?

Insanlara ne yapsan yaranamazsın cnm sıkma canını belkide yorgunluktan öyle olmuştur benim yorgunluğun hemen yuzume vurur gözlerim bile kızarır hemen.sen kendini begeniyoran gerisi bos
Ya öyle bile olsa insanın yüzüne ve herkesin olduğu bir ortamda mı söylenir benim yapacağım iş değil kesinlikle

Evet canım kalorimin tamamını sağlıklı gıdalardan almalıyım çöp kalorilerin faydası yok ve belki ben farketmesem de kendime zarar veriyorum

Protein ve faydalı yağ az alıyor olabilir misin canım?
Aslında yoğunlukla öyle besleniyorum eğer kalori hakkım kalmışsa gofret çikolatayla tamamlıyordum.Ama bugünden sonra onları da hayatımdan çıkarıcam belki faydasını görürüm çünkü baya canımı sıktılar.

Evet canım kalorimin tamamını sağlıklı gıdalardan almalıyım çöp kalorilerin faydası yok ve belki ben farketmesem de kendime zarar veriyorum
Bu konuda ben yıllar önce bir yazı okuduğumu hatırlıyorum. Kilo verirken yüzün çökmemesi için sabahları 5-6 yumurta akı ve bir yumurta sarısıyla yapılmış omlet yemenin bunu engellediğine dair. Ben sarılarını atmaya kıyamıyorum bu yüzden diyet yaparken mutlaka her sabah 2 yumurta yiyorum.

Süper.....o zaman artık dikkat edelim fıstıklar...Ben de bir ALINTI paylaşmak istedim.
- 1 avuç kadar badem ceviz fındık tüketin: Badem ceviz fındık gibi yağlı tohumlar omega-3 çinko bakımından zengindir. Cildinizin yenilenmesini ve nemli kalmasını sağlar. - En az 1 öğünde sebze yemeği tüketin. - Haftada 2 kez balık yiyin...

Haydi bakalım en fıstık bizim ekip olucak ona göre...Bol su içmeyi de ihmal etmeyelim.

Selam kizlar geldim .Çok şükür taşındım .Ama çok fena yoruldum birde kurban ile ilegilendik..Gerçi işlerim hala bitmiş değil ama çoğu gitti azı kaldı.Kiloma gelince hiç bir şekilde kontrol edemedim her şey yedim.Tatli ,hamur ve tartmadan sadece doyduktan sonra kalktım tabi sürekli hareket olunca yaktım sanırım .Bu sabah tartıldım kilom tam 65 geldi . Bu hafta dikkat etmeye basliycam.Yeni gelen arkadaslar sizler de hoşgeldiniz

Teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…