Günaydın ...Benim tartı fobim var kuzum.Haftadan haftaya bile tartılmak bile beni geriyorGünaydın hanımlar bugün kilom 74.5 , 500 gr gitmiş çok mutluyumBu sabah yine karatay kahvaltısı yaptım ama meyve kuruyemiş kahveyle tüketicem .Siz de günlük tartılıyo musunuz?
Tebrik ediyorum canım. Ben normalde hergün tartılırdım ama bu sefer pazartesiye kadar tartılmamaya karar verdim. Bir haftalık sonuç sürpriz oldun istedim.Günaydın hanımlar bugün kilom 74.5 , 500 gr gitmiş çok mutluyumBu sabah yine karatay kahvaltısı yaptım ama meyve kuruyemiş kahveyle tüketicem .Siz de günlük tartılıyo musunuz?
Tebrik ediyorum canım. Ben normalde hergün tartılırdım ama bu sefer pazartesiye kadar tartılmamaya karar verdim. Bir haftalık sonuç sürpriz oldun istedim.
800 g gitmiş o zamanSelam kizlar geldim .Çok şükür taşındım .Ama çok fena yoruldum birde kurban ile ilegilendik..Gerçi işlerim hala bitmiş değil ama çoğu gitti azı kaldı.Kiloma gelince hiç bir şekilde kontrol edemedim her şey yedim.Tatli ,hamur ve tartmadan sadece doyduktan sonra kalktım tabi sürekli hareket olunca yaktım sanırım .Bu sabah tartıldım kilom tam 65 geldi . Bu hafta dikkat etmeye basliycam.Yeni gelen arkadaslar sizler de hoşgeldiniz
evet canım ama zayıflarken sporubda ihmal etme.Çirkin deri sarkması olmasınBen de biraz vücut çalışmak istiyorum ama önce zayıflamam lazım değil mii
Yaş mayayı deneyen varmi kızlar çok iyi geldiğini söylüyorlar haftada bir maske olarak hep alıyım diyorum umuyorum heptatlım seni çok iyi anlıyorum.Senden fazla olmama rağmen maalesef bana da aynı sözleri edenler oldu.Hatta 58 civarında olamazsın cok daha azsın.Yüzün kaşık kadar kalmış diyen bile oldu.
rmys4203 gibi düşünüyorum.Makyajsız ve yorgun bir yüzle denk gelmiş olabilirsin.Ben de öyleydim yol yorgunuydum ve uykusuzdum o yüzden öyle dediler diye düşünüyorum.Mesela birkaç gün sonra bayağıdir görüşmediğim bir arkadaşım ise tam tersini neredeyse 10 yaş gençleştigimi söyledi hayran hayran baktı bana
Bu arada diyetimizde cildimize iyi gelen urünleri daha fazla kullanalım bu ay ne dersin.Sakın ufak dokunuş haricinde çok da botoks ve dolguya yönelme...özünü güzelliğini kaybedersin tatlım.
Bu ay arastıralım deneyimlerimizi paylaşalım ve yüz için doğal tedbirler alalım ne dersin
Bu arada evet kimseyi memnun edemezsin.Biz nasıl mutluysak öyle olur.Boşver bitanem herkesi.Kıskanclık bu...
Bendede başlıyo sanırım istemiyorum artikGünaydın ...Benim tartı fobim var kuzum.Haftadan haftaya bile tartılmak bile beni geriyor
Aynn ya diyetten sonra kaçamak yapınca farkettim doymadım hiç karbonhidrat alınca oysa sağlıklı besleyince hemen doyuyordum ve acikmiyordum
Duydum fakat denemedim.Cildi beslediği söyleniyor.Yaş mayayı deneyen varmi kızlar çok iyi geldiğini söylüyorlar haftada bir maske olarak hep alıyım diyorum umuyorum hep
Maşallah superdinizMerhabalar ben de 12 Temmuzda başladım kalori saymaya 68 kiloydum(ki bu kiloya 73 ten düşmüştüm ve bırakmıştım )
Bugün 4 Agustos itibariyle 63.8 kiloyum. Diyetkolik ve Myfitnesspal diye 2 uygulama kullanıyorum. Bide her sabah kalktığımda bi tatlı kaşığı aspiryağı ve sandalozsakızlı elma sirkesi içiyorum ( iştahımı ve tatlı krizlerimi önemli şekilde azalttı.)ve hergün Leslie ve karın egzersizleri karısık 45 dk yakın spor yapmaya çalışıyorum. İlk hedefim 60 kilo olmak sonra yavaş yavaş 55 e kadar inmeyi hedefliyorum.
Aynn 10 yaş genclestiriyor falan diyorlarsa nasip olurda alırsam deneyecem insallahDuydum fakat denemedim.Cildi beslediği söyleniyor.
Dene bakalım tatlım.Ben krem kullandiğim için ekstra birşey yapmak istemiyorum.Ama kremim bitmek üzere.Bitince ben de denemek isterimAynn 10 yaş genclestiriyor falan diyorlarsa nasip olurda alırsam deneyecem insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?