Kalori sayarak zayıflıyoruz

Günaydın hanımlar bugün kilom 74.5 , 500 gr gitmiş çok mutluyum Bu sabah yine karatay kahvaltısı yaptım ama meyve kuruyemiş kahveyle tüketicem .Siz de günlük tartılıyo musunuz?
Günaydın ...Benim tartı fobim var kuzum.Haftadan haftaya bile tartılmak bile beni geriyor

Sabah kahvaltım acayip saglam oldu kızlar:
sabah 1 avakadoyu ezdim.limon zeytin yagı bol karabiberve minik sarimsak ile güzel bir kahvaltılik ezme yaptım.Bayağı da çok oldu.
uzun sure yeter diye düşünuyorum.
Haşlanmış yumurtayla enfes oluyor.Bir cok alternatif de var zaten.
Bu sabah 1 dilim çavdar ekmeğimi kizartıp üzerine hazırladığım avakado ezmesinden sürdüm.Yumurta dilimleri ve pul biberle süsledim.
15 gr peynir,3 yesil zeytin,3 siyah zeytin ,2 kuru kayısı...yaklaşık 390 kalori civarı

Günaydın hanımlar bugün kilom 74.5 , 500 gr gitmiş çok mutluyum Bu sabah yine karatay kahvaltısı yaptım ama meyve kuruyemiş kahveyle tüketicem .Siz de günlük tartılıyo musunuz?
Tebrik ediyorum canım. Ben normalde hergün tartılırdım ama bu sefer pazartesiye kadar tartılmamaya karar verdim. Bir haftalık sonuç sürpriz oldun istedim.

800 g gitmiş o zaman

Merhabalar ben de 12 Temmuzda başladım kalori saymaya 68 kiloydum(ki bu kiloya 73 ten düşmüştüm ve bırakmıştım )
Bugün 4 Agustos itibariyle 63.8 kiloyum. Diyetkolik ve Myfitnesspal diye 2 uygulama kullanıyorum. Bide her sabah kalktığımda bi tatlı kaşığı aspiryağı ve sandalozsakızlı elma sirkesi içiyorum ( iştahımı ve tatlı krizlerimi önemli şekilde azalttı.)ve hergün Leslie ve karın egzersizleri karısık 45 dk yakın spor yapmaya çalışıyorum. İlk hedefim 60 kilo olmak sonra yavaş yavaş 55 e kadar inmeyi hedefliyorum.

Yaş mayayı deneyen varmi kızlar çok iyi geldiğini söylüyorlar haftada bir maske olarak hep alıyım diyorum umuyorum hep

Maşallah superdiniz

Bugünkü toplam kalorim 1100 civarı.
öğleni siyah üzüm ,türk kahvesi ve leblebi ile geçirdim.
Akşam:yeşil m.yemeği(öff ne cok yapmışım bitti sonunda)
coban salata,köz patlican salatası ve şehriyeli domates çorb.içtim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…