- 19 Ekim 2019
- 378
- 1.190
- 113
Hoşbulduk teşekkürlerHoşgeldiniz arkadaşlar bende 2 gün bozmadan devam ettim ama dün pazar olunca kacamak yaprim biraz bundan sonra siki tutup istedigim kiloya inene kadar kaçamak yapmayacam artik
En sikintili bayram donemini bitirdik bundan sonra bize karada olum yok artikGünaydın kızlar ve ben 400 gr alirGüncel kilo 58.5...Amaaa artık evimdeyim düzenim ve motivasyonum tam.Bu hafta dönüşüm muhteşem olucak.Suyum,sporum aksamıycak
evet bitirdik.sadece bayram mı 1 aydır tatildeydim.Az hasarla atlattim şükür.Hatta beni görenler kilo vermişsin dediler.Cok şaşirdım.En sikintili bayram donemini bitirdik bundan sonra bize karada olum yok artikveririz insallah
tebrikler tatlım.6 rakamina az kaldıBayramda hiç kalori hesabı yapmadım kızlar. Tatlı, börek abartmamak kaydıyla yedim. Yürüyüşümü de ihmal etmedim. Köyden dün döndük. Şükür kilo almamışım. 71.1 yani - 400.
Aynen canım. 69.9 dahi olsa çok mutlu olacağımtebrikler tatlım.6 rakamina az kaldı
Ceviz suyu acı geldi bana. Aslında saç dökülmesine de iyi geliyormuş. İçsem iyi olur.
Hareketli geçtiyse sikilasma olmuştur belkide ne guzelevet bitirdik.sadece bayram mı 1 aydır tatildeydim.Az hasarla atlattim şükür.Hatta beni görenler kilo vermişsin dediler.Cok şaşirdım.
Afiyet olsunKahvaltım:
1 dilim çavdar ekmeği
2 kaşık menemen
1 k.k tulum peyniri
3 yesil zeytin,3 siyah zeytin
1 adet salatalık(top: 250 kalori civarı)
Bende 8 yılın sonunda 6 li rakamları gördüm sonundatebrikler tatlım.6 rakamina az kaldı
tatilden önce sabah uyanınca hemen içiyordum..kahvaltida da cevizini yiyordum.Cok faydasını görmuştüm ben.Ceviz suyu acı geldi bana. Aslında saç dökülmesine de iyi geliyormuş. İçsem iyi olur.
Temmuz ayı yürüyüş etkinliğim. Hiç firem yok. Bir maşallahınızı alırım
tebrikler tatlım.Burada 5 li rakamları da görücen inşallah ..tatil bayram derken fazla giremedik çoğumuz ama motivasyonu tam bir grubuz bizBende 8 yılın sonunda 6 li rakamları gördüm sonunda
teşekkür ederim canımAfiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?