Kalori sayarak zayıflıyoruz

Ben de 1.200 kaloriyle tamamladım.Menüm şöyleydi:
Kahvaltı: 2 haşlanmış yumurta,1 dilim süzme peynir,10 zeytin,domates ,kırmızı biber,yeşillik,yanında yeşil çay
1.ara: türk kahvesi,fındık ve hindistan cevizi kurusu
2.ara: 1/2 büyük muz,2 kaşık yoğurt ve 1 çay kaşığı yulaf kepeğiyle dondurma
Akşam: 4 köfte, ayran, yeşillikli salata
Squatgirl 15 dk 100 kalori Squat&yürüyüş videosunu yaptım kol hareketleri ekleyerek,yürüyüşüm de 4.800 adım 200 kalori

Seinfield1 ayni tepkileri bende aldim..gerci ben 55 d3n 49 a dustum farkediliyor bayagi ama yuzun gocmus 2 kilo geri al diyen cok...bende dolgu botoks arastiriyorum

Kızlar bu aya tüp bebek tedavisine başlamayı umuyordum. Maalesef olmadı. O yüzden modum düşük biraz. Kalori hesaplamadım. Ama 1000-1200 arası ancak olmuştur. Yürüyüşümü de yapıyorum.
sabır çok önemli tatlım.Modun hep yüksek,enerjin pozitif olsun.Ne kadar olumlu olursan kainat sana tüm güzellikleri sunar.Sakın karamsar olmazamanını bekle tatlım.Önce Allah sonra biz yanındayız.

Benimde bir kaç gün misafirlerim var onlarla ilgilendiğim için çok sık yazamayabilirim kusura bakmayın. Sabah onlara serpme kahvaltı ısmarladım bende azıcık ucundan yedim birşeylerden. Kendim hazırlamadığım için kalorilerini tam olarak kestiremiyorum ama 800 kalori civarında oldu sanırım kahvaltı

sabır çok önemli tatlım.Modun hep yüksek,enerjin pozitif olsun.Ne kadar olumlu olursan kainat sana tüm güzellikleri sunar.Sakın karamsar olmazamanını bekle tatlım.Önce Allah sonra biz yanındayız.
yaş 35. 2 aşılama, 1 tüp bebek denemem negatif oldu. İster istemez sabretmek zor oluyor. Tevekkül etmekten başka çarem yok bu durumda. Çok teşekkür ederim canım.

yaş 35. 2 aşılama, 1 tüp bebek denemem negatif oldu. İster istemez sabretmek zor oluyor. Tevekkül etmekten başka çarem yok bu durumda. Çok teşekkür ederim canım.
Yaşın daha genç cnm ümidini kesme herşeyin vakti vardır inşallah herşey gönlünce olur rabbim herşeyin hayırlısını versin inşallah.

Kızlar siz olmasanız börekleri falan indirmiştim mideye en az 2000 kaloriyle kalkardım ama sizi hatırladım ve tuttum kendimi
Afiyet olsun tatlim bazen insan kendini çok zorluyo demibende bugün dondurma yememek için çok zor tuttum benimkiler aldı önüne 1 kilo dondurmayı vicdansızca yediler bi başlasam duramam diye hiç dokunmadım bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…