evet canım ama zayıflarken sporubda ihmal etme.Çirkin deri sarkması olmasın
Ben bi ara düzenli yapıyordum yumuşacık bir cilt oluyor parlak ve temiz görünüyor.Yaş mayayı deneyen varmi kızlar çok iyi geldiğini söylüyorlar haftada bir maske olarak hep alıyım diyorum umuyorum hep
Bravo...masallahTemmuz ayı yürüyüş etkinliğim. Hiç firem yok. Bir maşallahınızı alırım
Seinfield1 ayni tepkileri bende aldim..gerci ben 55 d3n 49 a dustum farkediliyor bayagi ama yuzun gocmus 2 kilo geri al diyen cok...bende dolgu botoks arastiriyorumRoka35 bugün moralim de bozuldu aslında millet laf olsun diye mi konuşuyor gerçekten mi öyle düşünüyor bilmiyorum ama çok zayıflamışsın,yolda görsem tanımam,yüzün çökmüş bir sürü olumsuz yorum aldım geçen seneye göre sadece 2 kg eksiğim var.Canım baya sıkıldı.Sabahtan beri dolgu botoks araştırıyorum.Ha şunu da biliyorum kilo alsam az ye diye de yorum yapar bu tipler.
sabır çok önemli tatlım.Modun hep yüksek,enerjin pozitif olsun.Ne kadar olumlu olursan kainat sana tüm güzellikleri sunar.Sakın karamsar olmaKızlar bu aya tüp bebek tedavisine başlamayı umuyordum. Maalesef olmadı. O yüzden modum düşük biraz. Kalori hesaplamadım. Ama 1000-1200 arası ancak olmuştur. Yürüyüşümü de yapıyorum.
yaş 35. 2 aşılama, 1 tüp bebek denemem negatif oldu. İster istemez sabretmek zor oluyor. Tevekkül etmekten başka çarem yok bu durumda. Çok teşekkür ederim canım.sabır çok önemli tatlım.Modun hep yüksek,enerjin pozitif olsun.Ne kadar olumlu olursan kainat sana tüm güzellikleri sunar.Sakın karamsar olmazamanını bekle tatlım.Önce Allah sonra biz yanındayız.
Yaşın daha genç cnm ümidini kesme herşeyin vakti vardır inşallah herşey gönlünce olur rabbim herşeyin hayırlısını versin inşallah.yaş 35. 2 aşılama, 1 tüp bebek denemem negatif oldu. İster istemez sabretmek zor oluyor. Tevekkül etmekten başka çarem yok bu durumda. Çok teşekkür ederim canım.
Afiyet olsun tatlim bazen insan kendini çok zorluyo demiKızlar siz olmasanız börekleri falan indirmiştim mideye en az 2000 kaloriyle kalkardım ama sizi hatırladım ve tuttum kendimi
çok teşekkür ederim canım. Umarım nasibimizde vardır.Yaşın daha genç cnm ümidini kesme herşeyin vakti vardır inşallah herşey gönlünce olur rabbim herşeyin hayırlısını versin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?