Inşallah cnm benimçok teşekkür ederim canım. Umarım nasibimizde vardır.
benim programda da 1 köfteye 70 kalori demiş canım. Bu durumda doğru oluyor sanki.Kızlaaaar benim Programda mercimek köftesinin 100 gr mı 251 kalori4 tane filan yapıyor.Oldukça sağlıklı olduğunu düşündüğüm bir yiyecek oysaki...
bir de siz bakın fıstıklar.100 gr gömdüm bile
Benimkindede 1 adet 45 gr 63 cal diyo cnm 4 adet 252 yapiyo doğru cnmKızlaaaar benim Programda mercimek köftesinin 100 gr mı 251 kalori4 tane filan yapıyor.Oldukça sağlıklı olduğunu düşündüğüm bir yiyecek oysaki...
bir de siz bakın fıstıklar.100 gr gömdüm bile
tatlım artık insanlar 35 inde evlenip 40 yaşında çocuk sahibi oluyor.Daha gecen sene 39 yaşında iki öğretmen arkadaşım dogum yaptı.Bebek de annelerde maşallah o kadar sağlıklılardı ki..40 yaşında evlenen ve Almanyaya yerleşen ve Tüp bebek deneyen bir arkadaşım da 3.denemede tuttu ve üçüzleri oldu.Şimdi 4-5 yaşlarındalar..Ben bir tane istedim Rabbim 3 tane birden verdi diye mutluluktan uçuyordu...Bir tatlılar 2 erkek 1 kız....O da çok sorunlar yaşamıştı.yaş 35. 2 aşılama, 1 tüp bebek denemem negatif oldu. İster istemez sabretmek zor oluyor. Tevekkül etmekten başka çarem yok bu durumda. Çok teşekkür ederim canım.
benim programda da 1 köfteye 70 kalori demiş canım. Bu durumda doğru oluyor sanki.
Günlere gittiğimizde o zaman çok dikkatli olmak gerekiyor şekerler....Benimkindede 1 adet 45 gr 63 cal diyo cnm 4 adet 252 yapiyo doğru cnm
Aynen tatlım.Mantık yediğinden fazlasını ya yakacaksın ya da normalde aldığın kalorinin altında besleniceksin..Fakat şu da önemli:günlük 1000 kaloriyi şekerli ve işlenmiş gıdalardan almak diyeti zorluyor çünkü acıkiyorsunZayıflama mantığı böyle tamamen ben ne zaman normalde aldığım kaloriden daha az kaloriyle beslenmeye başladım ozaman kilo verdim düzenli spor da çok önemli ben her ikisine dikkat ettiğimde diyetisyenimin kontrolüyle 1 ayda 6 kilo verdim
Yaaa sorma yüzümüzün dolması için rahat bi 5 kg lazım o 5 kg da bizi mutsuz ediyor.Benim zaten aklımın bi köşesinde vardı araştırıyordum ama iyice kafaya koydum.Alın bölgesine botoks ve nazobiallere de dolgu yaptırmaya karar verdim.Seinfield1 ayni tepkileri bende aldim..gerci ben 55 d3n 49 a dustum farkediliyor bayagi ama yuzun gocmus 2 kilo geri al diyen cok...bende dolgu botoks arastiriyorum
Canım bana da tüp bebek dediler zamanında ama normal yoldan oldu hem de randevu alıp tam başlayacağımız ay.Kendiliğinden bile olabilir ümidini kesme.Saraçoğlunun kürlerine bak derim.Ben onun kürlerinden denemiştim.Kızlar bu aya tüp bebek tedavisine başlamayı umuyordum. Maalesef olmadı. O yüzden modum düşük biraz. Kalori hesaplamadım. Ama 1000-1200 arası ancak olmuştur. Yürüyüşümü de yapıyorum.
Çok sağol canım. Kürleri denedim maalesef işe yaramadı. Artık nasip demekten başka birşey elden gelmiyor. Hayırlısı herşeyin.Canım bana da tüp bebek dediler zamanında ama normal yoldan oldu hem de randevu alıp tam başlayacağımız ay.Kendiliğinden bile olabilir ümidini kesme.Saraçoğlunun kürlerine bak derim.Ben onun kürlerinden denemiştim.
Kızlar siz olmasanız börekleri falan indirmiştim mideye en az 2000 kaloriyle kalkardım ama sizi hatırladım ve tuttum kendimi
Tebrik ediyorum azmini tatlım ikimizde yeni başlayanlar olarak bakalım bu haftayı kaç kilo eksiyle tamamlayacağız merak ediyorum doğrusu800 kaloriyle günü tamamladım. Uyanınca yine sirke limonlu ılık su (cevizi bu akşam kesin koycam)
Kahvaltı 1 haşlanmış yumurta,süzme peynir,domates kırmızı biber dereotu maydanoz 5 zeytin ve büyük kupa yeşil çay Ara türk kahvesi, 2 parça bitter çoklıt
Öğlen 1 lahmacun ve küçük ayran
Ara kavunlu hindistan cevizi kremalı dondurma
Sonra da zeytin yaprağı çayı içtim kızlar
spor 6.700 adım 300 kalori + yine Squatgirl'ün 100 kalorilik videosu-kol hareketleri ekleyerek-
Tebrik ediyorum azmini tatlım ikimizde yeni başlayanlar olarak bakalım bu haftayı kaç kilo eksiyle tamamlayacağız merak ediyorum doğrusu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?