- 1 Mayıs 2017
- 1.232
- 1.284
- 133
Bugünü 950 kaloriyle kapatıyorum. Sadece akşam kızıma karpuz yedireyim derken ne kadar yediğimi fark edemedim ama karpuz çok hafif şekerliydi kabak sayılırdı çok bi kalorisi yoktur diye düşünüyorum.
Dün 63.8 gr dım bugün 63 ü gördüm çok şükür.
Neden baslamadin ?Kızlar bu aya tüp bebek tedavisine başlamayı umuyordum. Maalesef olmadı. O yüzden modum düşük biraz. Kalori hesaplamadım. Ama 1000-1200 arası ancak olmuştur. Yürüyüşümü de yapıyorum.
Yaaa sorma yüzümüzün dolması için rahat bi 5 kg lazım o 5 kg da bizi mutsuz ediyor.Benim zaten aklımın bi köşesinde vardı araştırıyordum ama iyice kafaya koydum.Alın bölgesine botoks ve nazobiallere de dolgu yaptırmaya karar verdim.
Yazın başka bir sebeple dermatolojiye gittiğimde oradaki dr a da sormuştum
Sana vitamin ve prp yeter demişti.Velhasıl P Pelinitaly şu ya da bu sebeple deneyeceğim artık.çok da memnun kalmazsam zamanla eriyip yok oluyor bu uygulamalar memnun kalırsam da ara ara devam ederim diye düşünüyorum
Denersen mutlaka paylas sonucu ben botoks ile baslamayi dusunuyorumYaaa sorma yüzümüzün dolması için rahat bi 5 kg lazım o 5 kg da bizi mutsuz ediyor.Benim zaten aklımın bi köşesinde vardı araştırıyordum ama iyice kafaya koydum.Alın bölgesine botoks ve nazobiallere de dolgu yaptırmaya karar verdim.
Yazın başka bir sebeple dermatolojiye gittiğimde oradaki dr a da sormuştum
Sana vitamin ve prp yeter demişti.Velhasıl P Pelinitaly şu ya da bu sebeple deneyeceğim artık.çok da memnun kalmazsam zamanla eriyip yok oluyor bu uygulamalar memnun kalırsam da ara ara devam ederim diye düşünüyorum
Kendi şehrimde üniversite hastanesi bayramdan sonra hasta kabulüne başlayacaktı. Şubattan beri ara vermişti. Maalesef başlamamışlar. Üniversite dışında da sadece bir özel hastanede tüp bebek tedavisi yapılıyor. Orada da tek doktor var. O da izindeymiş. Haftaya dönecek. Adet oldum bugün. Döngüme denk gelmedi yani. Hayırlısı eylüle artık.Neden baslamadin ?
Ben de ya önce botoks ya da ruh halime göre ikisini bir yaptırayım diyorum.Yaptırırsam paylaşırımDenersen sonucu paylas mu
Denersen mutlaka paylas sonucu ben botoks ile baslamayi dusunuyorum
Gec olsun güc olmasin ...hayirlisi belki boyle daha iyi olacak...Allahim gonlune gore verir insallhKendi şehrimde üniversite hastanesi bayramdan sonra hasta kabulüne başlayacaktı. Şubattan beri ara vermişti. Maalesef başlamamışlar. Üniversite dışında da sadece bir özel hastanede tüp bebek tedavisi yapılıyor. Orada da tek doktor var. O da izindeymiş. Haftaya dönecek. Adet oldum bugün. Döngüme denk gelmedi yani. Hayırlısı eylüle artık.
Ben bugün yine dışarılarda yediğim için tam kalori hesaplayamadım sanırım 1400 civarı oldu. Yarından itibaren evde yiyeceğim için daha doğru hesap yapabileceğim
Streste çok etkiliyor ya olacağı varsada olmuyor tedavinize etkiler bende ilk çocuğa aylarca kalamadım tamm benim çocuğum olmaz dedim doktora randevu aldim o ay kaldım eltimde 4 yıl tedavi gördü yeter artık olursa olur biktim dedi o ay kalmış istemesekte vücudu stres allak bullak ediyor elimizde olmuuorCanım bana da tüp bebek dediler zamanında ama normal yoldan oldu hem de randevu alıp tam başlayacağımız ay.Kendiliğinden bile olabilir ümidini kesme.Saraçoğlunun kürlerine bak derim.Ben onun kürlerinden denemiştim.
Aynn cnm heleki heryerde oldu bir olmuyo yağ olarak büyüklük olarak farklı oluyorGünlere gittiğimizde o zaman çok dikkatli olmak gerekiyor şekerler....
Masum diye yumulmayalım.şişer geliriz valla
Ayyy maşallah bende bi insen o rakamlara daha çok yolum varBugünü 950 kaloriyle kapatıyorum. Sadece akşam kızıma karpuz yedireyim derken ne kadar yediğimi fark edemedim ama karpuz çok hafif şekerliydi kabak sayılırdı çok bi kalorisi yoktur diye düşünüyorum.
Dün 63.8 gr dım bugün 63 ü gördüm çok şükür.
Ama boyunuza göre kilo oranınız çok iyi duruyor alttaki şemaya göre vücut kitle indeksiniz benimkinden daha iyi dert etmeyin. Benim daha 55 e kadsr çok yolum var normal olabilmem içinAyyy maşallah bende bi insen o rakamlara daha çok yolum var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?