Kalori sayarak zayıflıyoruz

Denersen sonucu paylas mu Denersen mutlaka paylas sonucu ben botoks ile baslamayi dusunuyorum

Neden baslamadin ?
Kendi şehrimde üniversite hastanesi bayramdan sonra hasta kabulüne başlayacaktı. Şubattan beri ara vermişti. Maalesef başlamamışlar. Üniversite dışında da sadece bir özel hastanede tüp bebek tedavisi yapılıyor. Orada da tek doktor var. O da izindeymiş. Haftaya dönecek. Adet oldum bugün. Döngüme denk gelmedi yani. Hayırlısı eylüle artık.

Gec olsun güc olmasin ...hayirlisi belki boyle daha iyi olacak...Allahim gonlune gore verir insallh

1.000 kalori oldu bugün.
Merhabalar güne -400 gr ile başladım ve 74.0 kg geldim :) uyanınca ceviz çayı içtim yanında kaçamak 3 parça çikolata yedim
kahvaltım dünle aynı, arada türk kahvesi ve ceviz yedim
öğlen sadece ton balığı yedim 2 küçük konserve
arada türk kahvesi hurma ve fındık( biraz abarttım )
fındığı abarttiğim için akşam yemicem birazdan donmuş böğürtlen,ananas ve yoğurt karıştırıp dondurma yapıcam.
saat 7 gibi de zeytin yaprağı içip bitiririm kızlar.
yürüyüş yapmadım ,yine squatgirlün videosunu yaptım kol hareketi ekleyip

Streste çok etkiliyor ya olacağı varsada olmuyor tedavinize etkiler bende ilk çocuğa aylarca kalamadım tamm benim çocuğum olmaz dedim doktora randevu aldim o ay kaldım eltimde 4 yıl tedavi gördü yeter artık olursa olur biktim dedi o ay kalmış istemesekte vücudu stres allak bullak ediyor elimizde olmuuor

Ayyy maşallah bende bi insen o rakamlara daha çok yolum var

Ayyy maşallah bende bi insen o rakamlara daha çok yolum var
Ama boyunuza göre kilo oranınız çok iyi duruyor alttaki şemaya göre vücut kitle indeksiniz benimkinden daha iyi dert etmeyin. Benim daha 55 e kadsr çok yolum var normal olabilmem için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…