- 31 Temmuz 2020
- 20.452
- 60.398
- 598
Kızlar bugünkü kalorim 1000 civarı..spor ve yürüyüş yapamadım.Canım hiç istemedi.
aç kalma süren çok uzun oluyor bu durumda canım. Öğünlere dağıtsan sağlık açısından daha iyi olur sankiGünaydıns güne -200 gr ile başladım güncel kilom 73.8 ve yağdan vermişim
Kahvaltıdan önce birkaç elmalı kurabiye yedim, kahvaltım: karabuğday ekmekli kaşarlı tost,domates kırmızı biber yeşillik 1 yumurta zeytin 1 hurma ve türk kahvesi
şimdi yeşil çay içiyorum.Son öğün olarak da fit dondurma yapıp günü tamamlıcam kızlar
adım sayın hep mükemmel oluyor..tebrikler canim..Dün çığrımdan çıktım kızlar. Bahçeye gittim misafir vardı. Bayağı abarttım diye kalori saymadım :-( Artık 3 gün toparlamaya çalışacağım. Tek tesellim dün de 10 bin adımdan fazla adım attım.
bazen yürüyüşe çıktığımda geri mi dönsem, hiç takatim yok diye düşünüyorum canım. Sonra biraz yürüyünce açılıyorum.adım sayın hep mükemmel oluyor..tebrikler canim..
Bu arada dün i kadar halsizdim ki yürumek için çıktım.3000 adım zorla yürüdüm.Bugün bakalım ne olucak
3 günde toparlarsın zaten merak etme
kilo vermen çok iyi gidiyor maşallah canım.Günaydıns güne -200 gr ile başladım güncel kilom 73.8 ve yağdan vermişim
Kahvaltıdan önce birkaç elmalı kurabiye yedim, kahvaltım: karabuğday ekmekli kaşarlı tost,domates kırmızı biber yeşillik 1 yumurta zeytin 1 hurma ve türk kahvesi
şimdi yeşil çay içiyorum.Son öğün olarak da fit dondurma yapıp günü tamamlıcam kızlar
aynı şeyi düşümdüm bende ve çıktım fakat geri döndüm...yolda bayılacak gibi oldum neden bilmiyorum.bazen yürüyüşe çıktığımda geri mi dönsem, hiç takatim yok diye düşünüyorum canım. Sonra biraz yürüyünce açılıyorum.
aç kalma süren çok uzun oluyor bu durumda canım. Öğünlere dağıtsan sağlık açısından daha iyi olur sanki
kilo vermen çok iyi gidiyor maşallah canım.
fakat sabah elmalı kurabiye ve uzerine tost yemek beni akşama kadar çok acıktirir.
aynı şeyi düşümdüm bende ve çıktım fakat geri döndüm...yolda bayılacak gibi oldum neden bilmiyorum.
teşekkur ederim canim denerimYürüyüşten önce kahveyle hurma gibi bi ara öğün yapsan enerji verir cnm dene istersen
Ben cep telefonumdan bakıyorum. Akıllı telefonların hepsinde var sanırım.Adim sayari nereden alıyorsunuz kızlar marka falan önemlimi bende alsam spor yapamıyorum en azından yuruyus teselli etsin
Regl değil misin eş zamanlı oluyordukaynı şeyi düşümdüm bende ve çıktım fakat geri döndüm...yolda bayılacak gibi oldum neden bilmiyorum.
yok değilim.. evet bizim eş zamanlıydı di mi..cok yaklaştı belkide ondan halsizim.Regl değil misin eş zamanlı oluyorduk
Şekerin düşmüştür
tartıdan önceki 2 gün sıvı tüketimi iyi, tuz tüketimi az olursa harika sonuç alınabiliyor.Benim bugünkü performansım pek iyi olmadı. 1700 kalori civarı aldım. Akşam en az 6 bin adım atmayı planlıyorum. Tartıdan önceki iki günü daha iyi değerlendiricem artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?