Kalori sayarak zayıflıyoruz

Günaydıns güne -200 gr ile başladım güncel kilom 73.8 ve yağdan vermişim
Kahvaltıdan önce birkaç elmalı kurabiye yedim, kahvaltım: karabuğday ekmekli kaşarlı tost,domates kırmızı biber yeşillik 1 yumurta zeytin 1 hurma ve türk kahvesi
şimdi yeşil çay içiyorum.Son öğün olarak da fit dondurma yapıp günü tamamlıcam kızlar

aç kalma süren çok uzun oluyor bu durumda canım. Öğünlere dağıtsan sağlık açısından daha iyi olur sanki

adım sayın hep mükemmel oluyor..tebrikler canim..
Bu arada dün i kadar halsizdim ki yürumek için çıktım.3000 adım zorla yürüdüm.Bugün bakalım ne olucak
3 günde toparlarsın zaten merak etme

adım sayın hep mükemmel oluyor..tebrikler canim..
Bu arada dün i kadar halsizdim ki yürumek için çıktım.3000 adım zorla yürüdüm.Bugün bakalım ne olucak
3 günde toparlarsın zaten merak etme
bazen yürüyüşe çıktığımda geri mi dönsem, hiç takatim yok diye düşünüyorum canım. Sonra biraz yürüyünce açılıyorum.

kilo vermen çok iyi gidiyor maşallah canım.
fakat sabah elmalı kurabiye ve uzerine tost yemek beni akşama kadar çok acıktirir.

kilo vermen çok iyi gidiyor maşallah canım.
fakat sabah elmalı kurabiye ve uzerine tost yemek beni akşama kadar çok acıktirir.

Çok teşekkürler 200 gr da olsa mutlu ediyor şu an açlık hissetmiyorum yeşil çay içiyorum :) bir de yarın kaçamak günüm olacak o yüzden dikkat etmem iyi olur

Regl değil misin eş zamanlı oluyorduk
Şekerin düşmüştür
yok değilim.. evet bizim eş zamanlıydı di mi..cok yaklaştı belkide ondan halsizim.Bugün 20 dk bölgesel spor yapabildim.Bugün bir de çok sıcak ve tüm enerjimi aldi göturdü.
Yemek işini kapattım akşam acıkırsam 15 gr leblebi yemeyi düşünüyorum.Yatarken de ballı yarım yağlı 1 bardak süt içersem 1000-1100 kalori almiş olucam

Benim bugünkü performansım pek iyi olmadı. 1700 kalori civarı aldım. Akşam en az 6 bin adım atmayı planlıyorum. Tartıdan önceki iki günü daha iyi değerlendiricem artık.
tartıdan önceki 2 gün sıvı tüketimi iyi, tuz tüketimi az olursa harika sonuç alınabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…