Ohhh mis vallaSadece bol domates ve sarımsakla da dene salatasını bol limonlu zeytinyağlı sos ile. Özellikle mercimekli bulgur pilavının yanına enfes oluyor.
Annem bi de ıspanaklı börek gibi böreğini de yapar semizotununyani kısacası biz her türlü yiyoruz onu bayılarak
Ne mutlu sana tatlım. Dilerim benimde böyle şeyler yazacağım gün gelirYarın tartı bakalım kaç göstericek beni..Dün eşim artık zayiflamanı istemiyorum formunu koru dedi...Ben kendim için istiyorum aslinda...tatil dolayisıyla 3 haftadir bölgesel sporumu yapamadim ama ona rağmen vücudum kendini toplamaya devam etmiş sanirim.52-53 kiloyken giydiğim bir eteğim şimdi bile oluyor hatta vücudumu kasmadan yaniii sıkmadan.
ama tartıda halaaa eksiler gormek istiyorum.
Ben de 63 te takılı kalmış gibiyim. 4 gündür değişmedi bi de her yerim gitti azar azar çok sevgili sezaryan göbeğim benimle aynı duruyorYarın tartı bakalım kaç göstericek beni..Dün eşim artık zayiflamanı istemiyorum formunu koru dedi...Ben kendim için istiyorum aslinda...tatil dolayisıyla 3 haftadir bölgesel sporumu yapamadim ama ona rağmen vücudum kendini toplamaya devam etmiş sanirim.52-53 kiloyken giydiğim bir eteğim şimdi bile oluyor hatta vücudumu kasmadan yaniii sıkmadan.
ama tartıda halaaa eksiler gormek istiyorum.
tatlım PLANK programı uygula göbek ve karın bölgesi gozle farkedilecek kadar düzeliyor..1 parça sarkma bile kalmiyor...Hem duruş pozisyonun bile düzeliyor.Başta zorlanabilirsin ama pesetme ...alıştıkça sure de artıyor.İlk başladığımda 20 sn bile zor duruyordum şimdi 110-120 sn ye (yaklaşık 2 dk) durabiliyorumBen de 63 te takılı kalmış gibiyim. 4 gündür değişmedi bi de her yerim gitti azar azar çok sevgili sezaryan göbeğim benimle aynı duruyor
Bugün yapmaya başlayayımtatlım PLANK programı uygula göbek ve karın bölgesi gozle farkedilecek kadar düzeliyor..1 parça sarkma bile kalmiyor...Hem duruş pozisyonun bile düzeliyor.Başta zorlanabilirsin ama pesetme ...alıştıkça sure de artıyor.İlk başladığımda 20 sn bile zor duruyordum şimdi 110-120 sn ye (yaklaşık 2 dk) durabiliyorum
kesinlikle gider 1 aylık programı hiç bozmadan tamamla...Ben yarindan itibaren 1er dk lık 5 set yapmayı düşünuyorum..çünkü ayni zamanda bacak ve kalcayı da şekle sokuyor.Bir arkadaşım 45 sn lik gün icerisinde 10 set yaptigıni söyluyorBugün yapmaya başlayayımbazen oturunca tutuyorum böyle katlanmış kıyafet gibi yoğunluğu azalmış ele geliyor gitse 3 kilo gidecek gibi
Sansa tamda en doğru tercihe uymusumBU DA GÜNÜN ÖNERISİ OLSUN FISTIKLAR...
Eki Görüntüle 2673039
Ay o gitmiyo ya gideren varsa bilgi versin hele benimki acemi terzi elinden cikik gibi oldu 3 dikis oluncaBen de 63 te takılı kalmış gibiyim. 4 gündür değişmedi bi de her yerim gitti azar azar çok sevgili sezaryan göbeğim benimle aynı duruyor
kesinlikle gider 1 aylık programı hiç bozmadan tamamla...Ben yarindan itibaren 1er dk lık 5 set yapmayı düşünuyorum..çünkü ayni zamanda bacak ve kalcayı da şekle sokuyor.Bir arkadaşım 45 sn lik gün icerisinde 10 set yaptigıni söyluyorDediğine göre bazı mankenler sporun yanında 10 set yapiyormuş
aynı ekibin yine PLANK EGZERSIZI(30 günlük zorlu plank)Leap fitnees group olan iyi ...başlangiç-orta-zor şeklinde..istersen içinde başka sporlar da var tatlim30 günde kilo ver diye uygulama var o mu cnm
aynı ekibin yine PLANK EGZERSIZI(30 günlük zorlu plank)Leap fitnees group olan iyi ...başlangiç-orta-zor şeklinde..istersen içinde başka sporlar da var tatlim
Havalar hiç spor yaptirmıyor canım...Bugün sadece plank programını uyguladım 10 dk o kadar.Bugünü 1030 kaloriyle kapatıyorum da ben yine spor yapamadım bu aralar fena boşluyorum
Aynen sıcak basık bi de mersindeyim nem de var, yapınca zaten klima ile yapmak zorunda kalıyorumHavalar hiç spor yaptirmıyor canım...Bugün sadece plank programını uyguladım 10 dk o kadar.
Bugünü 1100 kalori ile kapatıyorum.Yarin için bol eksiler diliyorum fistiklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?