Kalori sayarak zayıflıyoruz

Ohhh mis valla

Yarın tartı bakalım kaç göstericek beni..Dün eşim artık zayiflamanı istemiyorum formunu koru dedi...Ben kendim için istiyorum aslinda...tatil dolayisıyla 3 haftadir bölgesel sporumu yapamadim ama ona rağmen vücudum kendini toplamaya devam etmiş sanirim.52-53 kiloyken giydiğim bir eteğim şimdi bile oluyor hatta vücudumu kasmadan yaniii sıkmadan.
ama tartıda halaaa eksiler gormek istiyorum.

Ne mutlu sana tatlım. Dilerim benimde böyle şeyler yazacağım gün gelir

Ben de 63 te takılı kalmış gibiyim. 4 gündür değişmedi bi de her yerim gitti azar azar çok sevgili sezaryan göbeğim benimle aynı duruyor

Ben de 63 te takılı kalmış gibiyim. 4 gündür değişmedi bi de her yerim gitti azar azar çok sevgili sezaryan göbeğim benimle aynı duruyor
tatlım PLANK programı uygula göbek ve karın bölgesi gozle farkedilecek kadar düzeliyor..1 parça sarkma bile kalmiyor...Hem duruş pozisyonun bile düzeliyor.Başta zorlanabilirsin ama pesetme ...alıştıkça sure de artıyor.İlk başladığımda 20 sn bile zor duruyordum şimdi 110-120 sn ye (yaklaşık 2 dk) durabiliyorum

Bugün yapmaya başlayayım bazen oturunca tutuyorum böyle katlanmış kıyafet gibi yoğunluğu azalmış ele geliyor gitse 3 kilo gidecek gibi

Bugün yapmaya başlayayım bazen oturunca tutuyorum böyle katlanmış kıyafet gibi yoğunluğu azalmış ele geliyor gitse 3 kilo gidecek gibi
kesinlikle gider 1 aylık programı hiç bozmadan tamamla...Ben yarindan itibaren 1er dk lık 5 set yapmayı düşünuyorum..çünkü ayni zamanda bacak ve kalcayı da şekle sokuyor.Bir arkadaşım 45 sn lik gün icerisinde 10 set yaptigıni söyluyorDediğine göre bazı mankenler sporun yanında 10 set yapiyormuş

30 günde kilo ver diye uygulama var o mu cnm

Bugünü 1030 kaloriyle kapatıyorum da ben yine spor yapamadım bu aralar fena boşluyorum
Havalar hiç spor yaptirmıyor canım...Bugün sadece plank programını uyguladım 10 dk o kadar.

Bugünü 1100 kalori ile kapatıyorum.Yarin için bol eksiler diliyorum fistiklar

Havalar hiç spor yaptirmıyor canım...Bugün sadece plank programını uyguladım 10 dk o kadar.

Bugünü 1100 kalori ile kapatıyorum.Yarin için bol eksiler diliyorum fistiklar
Aynen sıcak basık bi de mersindeyim nem de var, yapınca zaten klima ile yapmak zorunda kalıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…