Kalori sayarak zayıflıyoruz

Kızlar selamlar, yazdıklarınızı tek tek okuyamıyorum, tatil moduna girdik artık. Özellikle bir şey demek için geldim.

Şimdi kot şortum vardı, ancak kilo aldığım için olmuyordu. Geçen sene kilo almıştım, sonra da aldığım kilonun üstüne kilo aldım, onları vermeye çalışıyorum. Neyse, şu an o şortu giyebildiğim zamandan 3 kilo fazlam var ama şort bana oluyor. Esneme payı olan, elastik bir kıyafet değil, zaten 3 kilo fazlalık esnemeyele kapanacak bir kilo değil, ben bu durumu yürüyüşe bağladım. Yürüme sıkılaştırıyor gerçekten.

Saatte 5 km hızın altına düşmeden yürüyorum, 6ya çıktığım da oluyor. Tempolun yürüyün demeye geldim. Sevgiler.

Teşekkürler cnm bilgi verdiğin için ,ne mutlu sana

Kızlar gerek çevremden aldığım olumsuz yorumlar çok zayıfsın vs. gibi gerekse tatilde olmamız açık büfe durumları derken bu hafta hiç dikkat etmedim hesaplama bile yapmadım.Çocuklarda da sağlık sıkıntıları oldu inanın modum öyle düşük ki.Bu haftadan hiç ümidim yok.Ama benim için önemli olan büyük resim er ya da geç toparlarım biliyorum.Hepinize sevgiler

Geçmiş olsun çocuklar iyi olsun da gerisi önemli değil.

çok geçmiş olsun tatlım.Evlatların iyi olsun gerisi boş iş...Allahtan şifa diliyorum

Sıkma canını kuzum. Çocuklar iyi olsun, sen iyi ol, önemli olan bu

Akşam yemeğini erken yedik kızlar. Bugünü 1050 kalori ile kapatıyorum. Birazdan yürüyüşe çıkacağım.
Akşam yemeğim mercimek çorbası ve patates salatası idi. Patates karbonhidrat biliyorum ama programda 358 kalori gösteriyor 1 kase salata. Biraz yüksek geldi. Sizin programlarda da öyle mi kızlar.

200 gr (patates salatası ev)284 kalori diyor bende tatlım

Al benden de o kadar bu hafta bende dikkat edemedim 1 haftadır eşimin işyerinde birinin pozitif çıkmadı sonucu karantinadayız şükür bizim test negatif cıktı psikolojik olarak çöktük ne uyku ne moral bayram öncesi görüşmüşler en son biz bide bayramda annelere gittik çocuklarım daha çok küçük kafayı yedik bugün iyi haberi aldık bi silkelendik tekrar motive oldum bu hafta gitti ama dediğin gibi amaç belli yola devam

çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…