Günaydın canım. Kaçamak günün tartı öncesi olduğu için fazla çıkmışsındır. Bende kaçamak yaptığımda ertesi gün 2 kilo falan fazla geliyorum. 1-2 günde hemen gidiyor ama.Günaydın canlar kilom 74.9 yine başa döndük
Maşallah çok iyiGünaydın kızlar. Benim bugünkü kilom 84.1. Geçen haftadan beri -2.1 kilo kaybetmişim.
Günaydın kızlar. Benim bugünkü kilom 84.1. Geçen haftadan beri -2.1 kilo kaybetmişim.
Günaydın kızlar bende bir hafta dikkat ermedim hatta stresten gece bile yedik durduk 70 kilo geldim geçen haftadan yarim kilo fazla çıktım bu hafta sıkı tutup vermem lazım artik
Günaydın kuzum.Tebrik ediyorum harika gidiyorsun...en fazla 3 ay sonra 6 lı rakamları gorürsünGünaydın kızlar. Benim bugünkü kilom 84.1. Geçen haftadan beri -2.1 kilo kaybetmişim.
Diğer hafta fazlasıyla telafi edersiin güzellikGünaydın canlar kilom 74.9 yine başa döndük
Bu hafta bol sıvi tüketimi ve biraz daha kalorini kısarak fazlasıyla telafi etmen mümkün tatlim ..sakın motivasyonunu kaybetmeGünaydın kızlar bende bir hafta dikkat ermedim hatta stresten gece bile yedik durduk 70 kilo geldim geçen haftadan yarim kilo fazla çıktım bu hafta sıkı tutup vermem lazım artik
Teşekkürler tatlım. İnşallahGünaydın kuzum.Tebrik ediyorum harika gidiyorsun...en fazla 3 ay sonra 6 lı rakamları gorürsün
Inşallah cnm 24 ağustos evlilik yildonumumuz tam 2 hafta var bunu hedef koyup kendimi gaza getirdim inşallah 67 yi gorurumOlsun cnm yarım kilo ne ki çok kolay verirsin
Bende en son 6 li rakamları 8 yıl önce görmüştüm ucundanda olsa 69.5 olarak geçen hafta gordumTeşekkürler tatlım. İnşallah6’lı rakamları görmeyeli 10 yıl oldu.
Maşallah cnm çok guzelKızlar sabah 57.7 geldim.Mutluyum mutluyum mutluyum...
Inşallah cnm aslında ben daha fazla almışım diye bekliyordum yarim kilo yu görünce şaşırdım 1 yıldır yemedigim şeker çikolata dondurmayı bir haftada yedim stresten düşün yaniBu hafta bol sıvi tüketimi ve biraz daha kalorini kısarak fazlasıyla telafi etmen mümkün tatlim ..sakın motivasyonunu kaybetme
artik şeker çikolata ve dondurmaya doymuşsun işte...Bu hafta patır patır gitsin kilolarInşallah cnm aslında ben daha fazla almışım diye bekliyordum yarim kilo yu görünce şaşırdım 1 yıldır yemedigim şeker çikolata dondurmayı bir haftada yedim stresten düşün yani
Diğer hafta fazlasıyla telafi edersiin güzellik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?