Kalori sayarak zayıflıyoruz

Maalesef kilo almışım kızlar. 71.6 geldim. Hem regl hem de kaçırdığım gün vardı o yüzden sanırım. Bu hafta telafi ederim inşallah
Ben de bugün regl oldum...Regl 1 hafta öncesi insan kendini tutamıyor malesef..Bu hafta fazlasıyla telafi edersin.Çünkü inanılmaz disiplinli ve isteklisin tatlim

fee fi fo nasılsın tatlım?Herşey yolunda mı?Çocuklar nasıl?
Daha iyiyiz yarın yine dr a gideceğiz inş canım.Büyük oğlumun tansiyonu 18e kadar yükseliyor en düşük 13-14 oluyor bu durum beni inanılmaz üzdü tabii ki.Dün gece sabah 4e kadar gözüme uyku girmedi ya aniden birşey olursa korkusuyla yaşı daha küçük ama kilo problemi var o da benimle birlikte kalori sayarak ramazandan beri 10 kg verdi.Ama hala fazlası var.Tatilde olduğumuz için de istediğim gibi detaylı hastaneye götüremiyoruz şimdilik idareten kontrol altında kalıp eve döner dönmez tam teşekküllü bir hastaneye götürmek istiyorum.
İşte böyle canım sağlık yoksa hiç birşeyin tadı da anlamı da kalmıyor maalesef

evlat kuzum ...tabiki uyku girmez gözüne.Sen kilo verme hususunda tecrübelisin.Oğluna da çok güzel rehberlik yapıcaksın zaten..Onlar icin lutfen dik dur ve pozitif ol.Senin gücünü hissetsinler..Kilo maalesef saglık sorunlarına sebep oluyor işte..simdilik dedigin gibi idareten diyet ,yürüyüşle kontrol altında tutarsinız.Uygun zamanda tetkikleri de yapılir ve çok sağlıklı çakı gibi olur oğlumuz.
Gecmiş olur...olacak da inşalla tatlım

İnşallah canım moral olarak o kadar etkilendim ki inan mesajını okurken gözlerim doldu.Kendimi çok güçlü ve soğukkanlı sanırdım ama evlat söz konusu olunca işler tamamen değişiyormuş onu anladım

Bu arada kızlar ben de bu sabah tekrardan kalori saymaya başladım.Hedefim 1450 yi geçmemek.Ama burada aç karna tartılacak imkanım olamadı o yüzden bu hafta kendime soru işareti koyacağım mecbur.Eve dönünce inş güzel rakamlar görürüm

Tekrar geçmiş olsun. Allah şifa versin.

Çok geçmiş olsun cnm rabbim şifa versin evlat birseye benzemiyor inşallah sağlığına kavuşur

Gecen hafta çoğunlukla 1000 kalori sınırını pek geçmemiştim.Bu hafta 1250 kalori uygulayıp kademe kademe artırıcam..Artık çok da acelem yok.Çünkü 54-55 te kapatmayı ve korumaya geçmeyi düşünüyorum.
Spor da yaptığım için sanırım o kil beni mutlu edicek gibi..Bakalım
Bugünkü kalorim şimdilik 1050 yatana kadar tamamlarım.
40 dk yürüyüş 10 dk plank programi uyguladım bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…