- 26 Mart 2018
- 28.489
- 128.101
- 598
Ben de bugün regl oldum...Regl 1 hafta öncesi insan kendini tutamıyor malesef..Bu hafta fazlasıyla telafi edersin.Çünkü inanılmaz disiplinli ve isteklisin tatlimMaalesef kilo almışım kızlar. 71.6 geldim. Hem regl hem de kaçırdığım gün vardı o yüzden sanırım. Bu hafta telafi ederim inşallah
sağol canım. inşallah bu ayın sonunda 69.9 dahi olsa 6lı rakamları görürüm.Ben de bugün regl oldum...Regl 1 hafta öncesi insan kendini tutamıyor malesef..Bu hafta fazlasıyla telafi edersin.Çünkü inanılmaz disiplinli ve isteklisin tatlim
Daha iyiyiz yarın yine dr a gideceğiz inş canım.Büyük oğlumun tansiyonu 18e kadar yükseliyor en düşük 13-14 oluyor bu durum beni inanılmaz üzdü tabii ki.Dün gece sabah 4e kadar gözüme uyku girmedi ya aniden birşey olursa korkusuyla yaşı daha küçük ama kilo problemi var o da benimle birlikte kalori sayarak ramazandan beri 10 kg verdi.Ama hala fazlası var.Tatilde olduğumuz için de istediğim gibi detaylı hastaneye götüremiyoruz şimdilik idareten kontrol altında kalıp eve döner dönmez tam teşekküllü bir hastaneye götürmek istiyorum.fee fi fo nasılsın tatlım?Herşey yolunda mı?Çocuklar nasıl?
Göreceğine inanıyorum.Ben de 59.9 u görsem diyordum gördüm çok şükür..Sonra da 6 lara alışıp 5 leri görmeyi iste inşallah canimsağol canım. inşallah bu ayın sonunda 69.9 dahi olsa 6lı rakamları görürüm.
evlat kuzum ...tabiki uyku girmez gözüne.Sen kilo verme hususunda tecrübelisin.Oğluna da çok güzel rehberlik yapıcaksın zaten..Onlar icin lutfen dik dur ve pozitif ol.Senin gücünü hissetsinler..Kilo maalesef saglık sorunlarına sebep oluyor işte..simdilik dedigin gibi idareten diyet ,yürüyüşle kontrol altında tutarsinız.Uygun zamanda tetkikleri de yapılir ve çok sağlıklı çakı gibi olur oğlumuz.Daha iyiyiz yarın yine dr a gideceğiz inş canım.Büyük oğlumun tansiyonu 18e kadar yükseliyor en düşük 13-14 oluyor bu durum beni inanılmaz üzdü tabii ki.Dün gece sabah 4e kadar gözüme uyku girmedi ya aniden birşey olursa korkusuyla yaşı daha küçük ama kilo problemi var o da benimle birlikte kalori sayarak ramazandan beri 10 kg verdi.Ama hala fazlası var.Tatilde olduğumuz için de istediğim gibi detaylı hastaneye götüremiyoruz şimdilik idareten kontrol altında kalıp eve döner dönmez tam teşekküllü bir hastaneye götürmek istiyorum.
İşte böyle canım sağlık yoksa hiç birşeyin tadı da anlamı da kalmıyor maalesef
İnşallah canım moral olarak o kadar etkilendim ki inan mesajını okurken gözlerim doldu.Kendimi çok güçlü ve soğukkanlı sanırdım ama evlat söz konusu olunca işler tamamen değişiyormuş onu anladımevlat kuzum ...tabiki uyku girmez gözüne.Sen kilo verme hususunda tecrübelisin.Oğluna da çok güzel rehberlik yapıcaksın zaten..Onlar icin lutfen dik dur ve pozitif ol.Senin gücünü hissetsinler..Kilo maalesef saglık sorunlarına sebep oluyor işte..simdilik dedigin gibi idareten diyet ,yürüyüşle kontrol altında tutarsinız.Uygun zamanda tetkikleri de yapılir ve çok sağlıklı çakı gibi olur oğlumuz.
Gecmiş olur...olacak da inşalla tatlım
Tekrar geçmiş olsun. Allah şifa versin.Daha iyiyiz yarın yine dr a gideceğiz inş canım.Büyük oğlumun tansiyonu 18e kadar yükseliyor en düşük 13-14 oluyor bu durum beni inanılmaz üzdü tabii ki.Dün gece sabah 4e kadar gözüme uyku girmedi ya aniden birşey olursa korkusuyla yaşı daha küçük ama kilo problemi var o da benimle birlikte kalori sayarak ramazandan beri 10 kg verdi.Ama hala fazlası var.Tatilde olduğumuz için de istediğim gibi detaylı hastaneye götüremiyoruz şimdilik idareten kontrol altında kalıp eve döner dönmez tam teşekküllü bir hastaneye götürmek istiyorum.
Hadi inşallah cnm dediğin gibi nefsi körledimartik şeker çikolata ve dondurmaya doymuşsun işte...Bu hafta patır patır gitsin kilolar
Reglde en az 1 2 kilo oynuyor cnm bozma moraliniMaalesef kilo almışım kızlar. 71.6 geldim. Hem regl hem de kaçırdığım gün vardı o yüzden sanırım. Bu hafta telafi ederim inşallah
Çok geçmiş olsun cnm rabbim şifa versin evlat birseye benzemiyor inşallah sağlığına kavuşurDaha iyiyiz yarın yine dr a gideceğiz inş canım.Büyük oğlumun tansiyonu 18e kadar yükseliyor en düşük 13-14 oluyor bu durum beni inanılmaz üzdü tabii ki.Dün gece sabah 4e kadar gözüme uyku girmedi ya aniden birşey olursa korkusuyla yaşı daha küçük ama kilo problemi var o da benimle birlikte kalori sayarak ramazandan beri 10 kg verdi.Ama hala fazlası var.Tatilde olduğumuz için de istediğim gibi detaylı hastaneye götüremiyoruz şimdilik idareten kontrol altında kalıp eve döner dönmez tam teşekküllü bir hastaneye götürmek istiyorum.
sağol canım. bu hafta toparlarım inşallah.Reglde en az 1 2 kilo oynuyor cnm bozma moralini
teşekkür ederim canımÇok geçmiş olsun cnm rabbim şifa versin evlat birseye benzemiyor inşallah sağlığına kavuşur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?