Çok çok geçmiş olsun ilk başlarda bizim de yakınımız birileri pozitif çıkmıştı aynı kabusu bizde yaşamıştık acaba korona olduk mu diye.Al benden de o kadar bu hafta bende dikkat edemedim 1 haftadır eşimin işyerinde birinin pozitif çıkmadı sonucu karantinadayız şükür bizim test negatif cıktı psikolojik olarak çöktük ne uyku ne moral bayram öncesi görüşmüşler en son biz bide bayramda annelere gittik çocuklarım daha çok küçük kafayı yedik bugün iyi haberi aldık bi silkelendik tekrar motive oldum bu hafta gitti ama dediğin gibi amaç belli yola devam
Benim bugün 1500 kalori oldu. Kalori kısıtlamasına alışmakta biraz zorlanıyorum. Zamanla daha kolaylaşır diye umuyorum. Başlangıç haftası için bu da iyi bence.
Çiğ mi haşlayarak mı yoğurtluyorsun canım. Semizotunun kalorisi de düşük.904 kaloriyle bugünü tamamladım bugün spor yoktu malesef
Buarada akşama semizotlu yoğurt yapmıştım acayip enfes ve doyurucu oluyor içine sarımsak ve pul biber de ekliyorum. Yıllar önce kalori hesabı yaparak kilo verdiğimde öğlenleri hep bu karısımı yiyordum ve 61 kilodan 50 kiloya düşmüştüm 2 bucuk ay içinde.
İlk aşama için iyi canım. Az kalori aldığın günler de vardı. Dengelemiş oluyorsunBenim sabah kilom aynıydı ve yaklaşık 3000 kalori ile günü kapadım.Yarın + görcem ama pazar dikkat edicem.Tesellim diyetten önce hergün bu ve üzeri kaloride besleniyo olmam
Geçmiş olsun canım benim.Bende bugün 900 cal oldu 8500 adim
Aynen bende nerdeyse 4 bin kalori alıyordum günlükBenim sabah kilom aynıydı ve yaklaşık 3000 kalori ile günü kapadım.Yarın + görcem ama pazar dikkat edicem.Tesellim diyetten önce hergün bu ve üzeri kaloride besleniyo olmam
Teşekkürler cnmçok geçmiş olsun
Sagolasin cnm çok kötü birşeymiş ya bastan beri korkuyorum ama ilk defa bu kadar yakın hissettik rabbim kimseye yasatmasin birde strese girince bütün belirtileri gösteriyoruz nerdeyse psikolojik olarakÇok çok geçmiş olsun ilk başlarda bizim de yakınımız birileri pozitif çıkmıştı aynı kabusu bizde yaşamıştık acaba korona olduk mu diye.
Bende çok severim yoğurtlu salataları afiyet olsun904 kaloriyle bugünü tamamladım bugün spor yoktu malesef
Buarada akşama semizotlu yoğurt yapmıştım acayip enfes ve doyurucu oluyor içine sarımsak ve pul biber de ekliyorum. Yıllar önce kalori hesabı yaparak kilo verdiğimde öğlenleri hep bu karısımı yiyordum ve 61 kilodan 50 kiloya düşmüştüm 2 bucuk ay içinde.
AynenSagolasin cnm çok kötü birşeymiş ya bastan beri korkuyorum ama ilk defa bu kadar yakın hissettik rabbim kimseye yasatmasin birde strese girince bütün belirtileri gösteriyoruz nerdeyse psikolojik olarak
İlk aşama için iyi canım. Az kalori aldığın günler de vardı. Dengelemiş oluyorsun
Aynen bende nerdeyse 4 bin kalori alıyordum günlük
Çiğ canım cacık gibi ama su katmadan sadece yoğurtla bir diş sarımsak, tuz, pul biber enfes bişey oluyor ve çok doyurucu.Çiğ mi haşlayarak mı yoğurtluyorsun canım. Semizotunun kalorisi de düşük.
Sağol canımBende çok severim yoğurtlu salataları afiyet olsun
Hazırlaması da kolay, yarın bahçeden toplayayım hemen. Nane, reyhan, maydanoz ile salatasını yapıyorum bazen. O da çok lezzetli oluyor.Çiğ canım cacık gibi ama su katmadan sadece yoğurtla bir diş sarımsak, tuz, pul biber enfes bişey oluyor ve çok doyurucu.
Sadece bol domates ve sarımsakla da dene salatasını bol limonlu zeytinyağlı sos ile. Özellikle mercimekli bulgur pilavının yanına enfes oluyor.Hazırlaması da kolay, yarın bahçeden toplayayım hemen. Nane, reyhan, maydanoz ile salatasını yapıyorum bazen. O da çok lezzetli oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?