Kalori sayarak zayıflıyoruz

Çok çok geçmiş olsun ilk başlarda bizim de yakınımız birileri pozitif çıkmıştı aynı kabusu bizde yaşamıştık acaba korona olduk mu diye.

904 kaloriyle bugünü tamamladım bugün spor yoktu malesef

Buarada akşama semizotlu yoğurt yapmıştım acayip enfes ve doyurucu oluyor içine sarımsak ve pul biber de ekliyorum. Yıllar önce kalori hesabı yaparak kilo verdiğimde öğlenleri hep bu karısımı yiyordum ve 61 kilodan 50 kiloya düşmüştüm 2 bucuk ay içinde.

Eklentiler

• Screenshot_20200808-200918.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 15
Çiğ mi haşlayarak mı yoğurtluyorsun canım. Semizotunun kalorisi de düşük.

Çok çok geçmiş olsun ilk başlarda bizim de yakınımız birileri pozitif çıkmıştı aynı kabusu bizde yaşamıştık acaba korona olduk mu diye.
Sagolasin cnm çok kötü birşeymiş ya bastan beri korkuyorum ama ilk defa bu kadar yakın hissettik rabbim kimseye yasatmasin birde strese girince bütün belirtileri gösteriyoruz nerdeyse psikolojik olarak

Bende çok severim yoğurtlu salataları afiyet olsun

Çiğ canım cacık gibi ama su katmadan sadece yoğurtla bir diş sarımsak, tuz, pul biber enfes bişey oluyor ve çok doyurucu.
Hazırlaması da kolay, yarın bahçeden toplayayım hemen. Nane, reyhan, maydanoz ile salatasını yapıyorum bazen. O da çok lezzetli oluyor.

Hazırlaması da kolay, yarın bahçeden toplayayım hemen. Nane, reyhan, maydanoz ile salatasını yapıyorum bazen. O da çok lezzetli oluyor.
Sadece bol domates ve sarımsakla da dene salatasını bol limonlu zeytinyağlı sos ile. Özellikle mercimekli bulgur pilavının yanına enfes oluyor.
Annem bi de ıspanaklı börek gibi böreğini de yapar semizotunun yani kısacası biz her türlü yiyoruz onu bayılarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…