1350 kalori çok da büyük kalori değil tatlım.1.350 kalori ile bugün de bitti bende kızlar biraz karbonhidrat ağırlıklı oldu oyy
Selam seinfeld1 hayirdir ne oldu yaaDaha iyiyiz yarın yine dr a gideceğiz inş canım.Büyük oğlumun tansiyonu 18e kadar yükseliyor en düşük 13-14 oluyor bu durum beni inanılmaz üzdü tabii ki.Dün gece sabah 4e kadar gözüme uyku girmedi ya aniden birşey olursa korkusuyla yaşı daha küçük ama kilo problemi var o da benimle birlikte kalori sayarak ramazandan beri 10 kg verdi.Ama hala fazlası var.Tatilde olduğumuz için de istediğim gibi detaylı hastaneye götüremiyoruz şimdilik idareten kontrol altında kalıp eve döner dönmez tam teşekküllü bir hastaneye götürmek istiyorum.
İşte böyle canım sağlık yoksa hiç birşeyin tadı da anlamı da kalmıyor maalesef
Merhaba canımSelam seinfeld1 hayirdir ne oldu yaa
Boyummformomdata grupta düzenli bulunup paylaşım yapmak istiyorsan seni de tabloya ekleyeyim ama boyun ve başlangıç kilon lazım
Kaçtan bu kiloya düştünüz acaba?Selam benim kilo 49,5 bugunku kalorim 1420...hafta boyu bu civarda beslendim sporda yapmadim ama artik korumayi sabitledim yaklasik 2 aydir bu civardayim...
Canım kusura bakma bu sıralar giremiyorum intertentte yeni tasindigim için sürekli temizlik yapiyorum .Bugün sabah tartildim 65 kilo geldim.Bugun regli oldum .Bir de Perşembe günü şehir dışına cikicaz fındık toplama zamanı
farkı çok anlamadım canım. Küçük farklar var sanki. Kalorileri de aynı
Toparlarız cnm bu hafta benimde vasat geçti biraz ama ara ara olur diyip yola devam insallahsağol canım. bu hafta toparlarım inşallah.
Insan bi rahatlıyo kilo verince arada bi lazım.maşallah güzel kilo verdin cnm verirsin haftaya 2 yiBugün tartıyı atlatınca bende biraz koyverdim kalorileri arkadaşlar. Yarından itibaren tekrar dikkat etmeye başlıyorum. Gelecek pazartesiye kadar 2 kilo daha vermiş olmayı hedefliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?