Kalori sayarak zayıflıyoruz

Selam seinfeld1 hayirdir ne oldu yaa

Selam seinfeld1 hayirdir ne oldu yaa
Merhaba canım
Valla tesadüfen öylesine tansiyon ölçerken oğlumun tansiyonu yüksek çıktı.Aynı günün gecesinde de burnu kanamıştı.Arada kulak çınlaması filan oluyordu.Parçaları biraraya getirince bayadır tansiyonu olduğunu ve benim bundan gafil olduğumu anladım.En çok da ona üzüldüm.Kuzumun ne zamandır kimbilir tansiyonu böyle ve biz anlayamadık.O da beni baya üzdü.Yarın dr a gideceğiz bakalım dr ne diyecek

Canım kusura bakma bu sıralar giremiyorum intertentte yeni tasindigim için sürekli temizlik yapiyorum .Bugün sabah tartildim 65 kilo geldim.Bugun regli oldum .Bir de Perşembe günü şehir dışına cikicaz fındık toplama zamanı bu yorgunluğun üzerine nasıl olucak valla bilmiyorum 30 Ağustos gibi burdayım inşallah.Eger yazamazsam yada tartı bildirimi yapamazsam sakin buraları terkettim sanmayın . Çünkü daha verilicek 10 kilom var Yine elimden geleni yaparım. İnşallah çok kilo almam 65 kilo ile gidiyorum bakalım kaç kilo ile donucem

sağol canım. bu hafta toparlarım inşallah.
Toparlarız cnm bu hafta benimde vasat geçti biraz ama ara ara olur diyip yola devam insallah
Bugün tartıyı atlatınca bende biraz koyverdim kalorileri arkadaşlar. Yarından itibaren tekrar dikkat etmeye başlıyorum. Gelecek pazartesiye kadar 2 kilo daha vermiş olmayı hedefliyorum.
Insan bi rahatlıyo kilo verince arada bi lazım.maşallah güzel kilo verdin cnm verirsin haftaya 2 yi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…