evet canım haklısın...Yani tercih hakkın varsa her zaman lif oranı yüksek olanı tercih etmek gerekiyor...Kalorileri aynı olan ürünlerin vücuttaki depolanmalarını lifler belirler...vücut ve cilt yıpranmaz..farkı çok anlamadım canım. Küçük farklar var sanki. Kalorileri de aynı
Nereden bilicen yaa insanin aklina gelmiyor boyle seyler hele cocukta tansiyon kirk yil dusunsem gelmez benimde aklima...sebeb ne acaba..sicak guneste yapar tatildesiniz ondan olmasinMerhaba canım
Valla tesadüfen öylesine tansiyon ölçerken oğlumun tansiyonu yüksek çıktı.Aynı günün gecesinde de burnu kanamıştı.Arada kulak çınlaması filan oluyordu.Parçaları biraraya getirince bayadır tansiyonu olduğunu ve benim bundan gafil olduğumu anladım.En çok da ona üzüldüm.Kuzumun ne zamandır kimbilir tansiyonu böyle ve biz anlayamadık.O da beni baya üzdü.Yarın dr a gideceğiz bakalım dr ne diyecek
Bravo valla. Bin kaloriyle 10 bin adım atacak enerjiyi bulabiliyorsun. Benim bacaklarımda takatim kalmazdı valla.Bugün 1000 kalori ile tmmladim 9000 adim attım akşam yürüyüşe cikacam 10000 i tamamlarim
Merhaba canım
Valla tesadüfen öylesine tansiyon ölçerken oğlumun tansiyonu yüksek çıktı.Aynı günün gecesinde de burnu kanamıştı.Arada kulak çınlaması filan oluyordu.Parçaları biraraya getirince bayadır tansiyonu olduğunu ve benim bundan gafil olduğumu anladım.En çok da ona üzüldüm.Kuzumun ne zamandır kimbilir tansiyonu böyle ve biz anlayamadık.O da beni baya üzdü.Yarın dr a gideceğiz bakalım dr ne diyecek
Dr a gittik canım biraz dediğin gibi çok gezip dolanmışsınız başınız dönmüş gibi birşeyler söyledi daha da önemlisi yaklaşık 20 kg vermemiz gerektiğini söyledi.Yani ramazandan beri yapıyorduk ama bundan sonra düzenli bir şekilde oğlum için de kalori sayıcam inşNereden bilicen yaa insanin aklina gelmiyor boyle seyler hele cocukta tansiyon kirk yil dusunsem gelmez benimde aklima...sebeb ne acaba..sicak guneste yapar tatildesiniz ondan olmasin
Çok sağol canımÇok geçmiş olsun cnm ya
Canım ya çok geçmiş olsunDaha iyiyiz yarın yine dr a gideceğiz inş canım.Büyük oğlumun tansiyonu 18e kadar yükseliyor en düşük 13-14 oluyor bu durum beni inanılmaz üzdü tabii ki.Dün gece sabah 4e kadar gözüme uyku girmedi ya aniden birşey olursa korkusuyla yaşı daha küçük ama kilo problemi var o da benimle birlikte kalori sayarak ramazandan beri 10 kg verdi.Ama hala fazlası var.Tatilde olduğumuz için de istediğim gibi detaylı hastaneye götüremiyoruz şimdilik idareten kontrol altında kalıp eve döner dönmez tam teşekküllü bir hastaneye götürmek istiyorum.
İşte böyle canım sağlık yoksa hiç birşeyin tadı da anlamı da kalmıyor maalesef
Belki aldığınız karbonhidrat miktarı yeterli gelmiyordur. Vücudumuz harcayacağı enerjiyi karbonhidratlardan alıyor diye biliyorum.Kızlar ben de bir şey itiraf edeyim benim yediklerim beni zinde hissettirmiyor.Yani birçoğunuza göre daha fazla kalori alıyorum ama spor yapacak enerjiyi bırakın gün içinde bile fazla enerjik olamıyorum.
Protein ağırlıklı besleniyorum günlerimin çoğunda ekmek hiç olmuyor yılladır böyle beslenirim aslında ama bu sene yediklerim bana yetmiyor sanki.Psikolojik mi yoksa hücrelerim mi aç çözemedim bir türlü
çok geçmiş olsun tatlım..acil şifalar diliyorumCanım ya çok geçmiş olsunEvde o kadar yoruldum ki valla daha yeni uzandım bir sizlere bakayım dedim.Cok üzüldüm.Allah bütün evlatlarımızı kazadan beladan korusun rabbim Bizde bayramın 4.gunu anneme gitmiştik . Mutfakta oturuyorduk eşimde salonda uzanmış benim oğlum 11 yaşında hatta iki küçük yiyenim var.Mutfaktan öyle bir ses duydum ki koşup odaya gittim.Acaba küçük çocuklar mi düştü diye.Bir de ne göreyim oğlum yerde Sonra kaldırmaya çalıştım sandım dizi ağrıyor.Bir bakayım çenesinin üzeri patlamış bildiğin kesilmiş gibi yarılmış .Babası kucağına aldığı gibi hemen hastaneye kosturduk.Ay yavrum canı çok yandı Estetik dikiş atittirdik.Simdi çok şükür daha iyi.Allah a şükür daha kötü bir şey olmadı.Gorunmez kaza işte.Yani evlatlarımızı koruyan kollayan rabbim.Hamd olsun.Sende üzülme iylesir inşallah.
Sizede büyük geçmiş olsun.Canım ya çok geçmiş olsunEvde o kadar yoruldum ki valla daha yeni uzandım bir sizlere bakayım dedim.Cok üzüldüm.Allah bütün evlatlarımızı kazadan beladan korusun rabbim Bizde bayramın 4.gunu anneme gitmiştik . Mutfakta oturuyorduk eşimde salonda uzanmış benim oğlum 11 yaşında hatta iki küçük yiyenim var.Mutfaktan öyle bir ses duydum ki koşup odaya gittim.Acaba küçük çocuklar mi düştü diye.Bir de ne göreyim oğlum yerde Sonra kaldırmaya çalıştım sandım dizi ağrıyor.Bir bakayım çenesinin üzeri patlamış bildiğin kesilmiş gibi yarılmış .Babası kucağına aldığı gibi hemen hastaneye kosturduk.Ay yavrum canı çok yandı Estetik dikiş atittirdik.Simdi çok şükür daha iyi.Allah a şükür daha kötü bir şey olmadı.Gorunmez kaza işte.Yani evlatlarımızı koruyan kollayan rabbim.Hamd olsun.Sende üzülme iylesir inşallah.
Canımmm size de çok geçmiş olsunCanım ya çok geçmiş olsunEvde o kadar yoruldum ki valla daha yeni uzandım bir sizlere bakayım dedim.Cok üzüldüm.Allah bütün evlatlarımızı kazadan beladan korusun rabbim Bizde bayramın 4.gunu anneme gitmiştik . Mutfakta oturuyorduk eşimde salonda uzanmış benim oğlum 11 yaşında hatta iki küçük yiyenim var.Mutfaktan öyle bir ses duydum ki koşup odaya gittim.Acaba küçük çocuklar mi düştü diye.Bir de ne göreyim oğlum yerde Sonra kaldırmaya çalıştım sandım dizi ağrıyor.Bir bakayım çenesinin üzeri patlamış bildiğin kesilmiş gibi yarılmış .Babası kucağına aldığı gibi hemen hastaneye kosturduk.Ay yavrum canı çok yandı Estetik dikiş atittirdik.Simdi çok şükür daha iyi.Allah a şükür daha kötü bir şey olmadı.Gorunmez kaza işte.Yani evlatlarımızı koruyan kollayan rabbim.Hamd olsun.Sende üzülme iylesir inşallah.
Belki de ben de çözemedimBelki aldığınız karbonhidrat miktarı yeterli gelmiyordur. Vücudumuz harcayacağı enerjiyi karbonhidratlardan alıyor diye biliyorum.
Çok geçmiş olsun canım benim. Rabbim esirgesin hepiniziCanım ya çok geçmiş olsunEvde o kadar yoruldum ki valla daha yeni uzandım bir sizlere bakayım dedim.Cok üzüldüm.Allah bütün evlatlarımızı kazadan beladan korusun rabbim Bizde bayramın 4.gunu anneme gitmiştik . Mutfakta oturuyorduk eşimde salonda uzanmış benim oğlum 11 yaşında hatta iki küçük yiyenim var.Mutfaktan öyle bir ses duydum ki koşup odaya gittim.Acaba küçük çocuklar mi düştü diye.Bir de ne göreyim oğlum yerde Sonra kaldırmaya çalıştım sandım dizi ağrıyor.Bir bakayım çenesinin üzeri patlamış bildiğin kesilmiş gibi yarılmış .Babası kucağına aldığı gibi hemen hastaneye kosturduk.Ay yavrum canı çok yandı Estetik dikiş atittirdik.Simdi çok şükür daha iyi.Allah a şükür daha kötü bir şey olmadı.Gorunmez kaza işte.Yani evlatlarımızı koruyan kollayan rabbim.Hamd olsun.Sende üzülme iylesir inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?