- 9 Eylül 2017
- 355
- 988
- 103
- 51
Enerji biraz psikolojik stres olmazsa enerji oluyor genelde....benimde bazen yeme ihtiyacim cok oluyor yiyorum...ama ogle yemeginde sirkette diyet menuden almaya basladigimdan beri rahatim kilo almiyorum ekmek de yiyorum halbuki...haftada 1 yada 2 30 dakika eliptik yaptigimda benden iyisi yokKızlar ben de bir şey itiraf edeyim benim yediklerim beni zinde hissettirmiyor.Yani birçoğunuza göre daha fazla kalori alıyorum ama spor yapacak enerjiyi bırakın gün içinde bile fazla enerjik olamıyorum.
Protein ağırlıklı besleniyorum günlerimin çoğunda ekmek hiç olmuyor yılladır böyle beslenirim aslında ama bu sene yediklerim bana yetmiyor sanki.Psikolojik mi yoksa hücrelerim mi aç çözemedim bir türlü
Cok gecmis olsun...gorunmez kaza gercekten....Canım ya çok geçmiş olsunEvde o kadar yoruldum ki valla daha yeni uzandım bir sizlere bakayım dedim.Cok üzüldüm.Allah bütün evlatlarımızı kazadan beladan korusun rabbim Bizde bayramın 4.gunu anneme gitmiştik . Mutfakta oturuyorduk eşimde salonda uzanmış benim oğlum 11 yaşında hatta iki küçük yiyenim var.Mutfaktan öyle bir ses duydum ki koşup odaya gittim.Acaba küçük çocuklar mi düştü diye.Bir de ne göreyim oğlum yerde Sonra kaldırmaya çalıştım sandım dizi ağrıyor.Bir bakayım çenesinin üzeri patlamış bildiğin kesilmiş gibi yarılmış .Babası kucağına aldığı gibi hemen hastaneye kosturduk.Ay yavrum canı çok yandı Estetik dikiş atittirdik.Simdi çok şükür daha iyi.Allah a şükür daha kötü bir şey olmadı.Gorunmez kaza işte.Yani evlatlarımızı koruyan kollayan rabbim.Hamd olsun.Sende üzülme iylesir inşallah.
Can sıkıntısından tatlım. Pandemiden beri işe gitmiyorum uzaktan çalışıyoruz. Haliylede evde elim sürekli yiyeceklere gidiyor. 5 kiloyuda bu sürede aldım zaten.Çok sevdiğin bir şeyi mi abartıyosun bazen
Haftada bir tartılmak daha iyi diye düşünüyorum. Önceden bende hergün tartılıyordum. Psikolojimi çok etkiliyordu.Ben bu sabah kalktığımda yine 63tüm yaaa niye böyle oldu ki dün 62 görünüyodum
Ben de öyle düşünüyorum ama dayanamayıp yine bakıyorumHaftada bir tartılmak daha iyi diye düşünüyorum. Önceden bende hergün tartılıyordum. Psikolojimi çok etkiliyordu.
Bence psikolojik olarak hergün tartilmak motivasyonunu etkiler tatlim.Kendini tutmalisin..süpriz olur hemBen de öyle düşünüyorum ama dayanamayıp yine bakıyorum
hesap detaylarının en alt kısmında var canım. oradan oluşturuyorsun.Bu arada şu mesajlarinızin aşağısında bulunan kilo ve vücut kitle grafiğini nasıl olusturdunuz kızlar
tesekkur ederim tatlımhesap detaylarının en alt kısmında var canım. oradan oluşturuyorsun.
tebrikler canım..ben önceden cok düzenli yürüyordum..Bir türlu tekrar düzene sokamadım kendimi bir süredir.İlk kalori bildirimini ben yapayım arkadaşlar. Bugünde 1500 kalori oldu. Akşam yine 5-6 bin adım yürüyüş yapacağım.
Can sıkıntısından tatlım. Pandemiden beri işe gitmiyorum uzaktan çalışıyoruz. Haliylede evde elim sürekli yiyeceklere gidiyor. 5 kiloyuda bu sürede aldım zaten.
Ben de öyle düşünüyorum ama dayanamayıp yine bakıyorum
İyiymişBu hatun lar da beni motive ediyor .Sizi özellikle motive eden hayal kurduran bi model var mı?
Eki Görüntüle 2674881
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?