- 26 Mart 2018
- 28.489
- 128.101
- 598
afiyet olsun canım.Öğlen de 115 kalori meyve aldım. akşam da ekşi mayalı ekmek (1 ya da 2 dilim), semizotu yemeği ve cacık yiyeceğim.
Çok güzel sağlıklı olmış menün.Afiyet olsun canımafiyet olsun canım.
Sabah kahvaltım klasikti yine.(397 kalori)
öğlen:taze fasülye,1adet köfte,1 dilim cavdar ekm.,köz soğan ve biber,1 adet yaş incir(279 kalori)
akşam: 1 adet z.yağlı biber dolması,dereotlu z.yağlı kabak yemeği ve 1 kase yoğurt ve çoban salata yemeyi düşünuyorum.(363 kalori)
toplam:1039 kalori yapiyor..Akşam muhtemelen çayın yaninda ceviz ve kayısı ile tamamlarim 1200 e diye düşünüyorum.
iyi fikir gibi geldi canım.Bugün hesap kitap yapmadan dolu dolu bi kahvaltı yaptım.Üstüne de 1 saat yürüdüm.Akşama da yüzme planım var yarım saat 1 saat ne kadar gücüm yeterse artık.Kaloriyi fazla tutup biraz spora ağırlık vereyim bakayım hem yüzüm de biraz dolar belki
valla super olmuş canım...Bugün hesap kitap yapmadan dolu dolu bi kahvaltı yaptım.Üstüne de 1 saat yürüdüm.Akşama da yüzme planım var yarım saat 1 saat ne kadar gücüm yeterse artık.Kaloriyi fazla tutup biraz spora ağırlık vereyim bakayım hem yüzüm de biraz dolar belki
Çok başarılı bir performans olmuş bugünMerhabalar1200 kalori aldm bugün.Sabah hurma ceviz tarçın yoğurt, arada çiyalı yeşil çay yaptm
öğlen haşlanmış hindi ve salata,ara öğün kahve ceviz akşam da semizotlu cacık ve 2 haşlanmış yumurta
spor 30 günde kilo ver programında 370 kalorilik yaptm yürüyüş de 240 kalorilik 1 saat :))
App ten mi indirdiniz programı acaba?Merhabalar1200 kalori aldm bugün.Sabah hurma ceviz tarçın yoğurt, arada çiyalı yeşil çay yaptm
öğlen haşlanmış hindi ve salata,ara öğün kahve ceviz akşam da semizotlu cacık ve 2 haşlanmış yumurta
spor 30 günde kilo ver programında 370 kalorilik yaptm yürüyüş de 240 kalorilik 1 saat :))
App ten mi indirdiniz programı acaba?
TebriklerBugün 1030 kalori aldım birazdan plank ve bölgesel hareket yapacağım yani inşallah yaparım
Bu arada tartıda 62yi gördüm bugün çok şükür
Menün de sporun da çok güzel olmuşMerhabalar1200 kalori aldm bugün.Sabah hurma ceviz tarçın yoğurt, arada çiyalı yeşil çay yaptm
Menün de sporun da çok güzel olmuş
Benim kaloriler hergün yüzer yüzer artıyor şekerimSenin de şekertom
Onemli birsey yokmus cok iyi..kiloyu verirsiniz biraz da hareket etsin tamam...gozun aydin arkadasimDr a gittik canım biraz dediğin gibi çok gezip dolanmışsınız başınız dönmüş gibi birşeyler söyledi daha da önemlisi yaklaşık 20 kg vermemiz gerektiğini söyledi.Yani ramazandan beri yapıyorduk ama bundan sonra düzenli bir şekilde oğlum için de kalori sayıcam inş
Benim kaloriler hergün yüzer yüzer artıyor şekerimbiraz daha kontrollü olmam gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?