Bencede yanlış ölcüyorsun.Bel bölgemi biraz önce mezura ile ölçtüm.80-82 cıktı.bel oyuntusu ve göbek deliğinin bir tık yukarısindan ölctüm.Bir daha ölç canım.Sana kesinlikle katılıyorum.Ben bir de kendimi düzene sokmak istiyorum.Gece geç yatmak istemiyorum.Sabah 4 te yattım bugün erken kalktım düzene girmek için.İki gündür spor yapamadım.Bugun tekrardan başlarım.Bende sebze ağırlıklı beslenmeyi düşünüyorum.Gunde sadece 2 litre su icebiliyorum daha fazla içemiyorum.Sabah sadece belimi ölçtüm göbek deliğinden 97 geldiGeçen hafta 100 gelmişti .Çok fazla acaba yanlış mı olcuyorum.
Bel oyuntusundan olcunce 85 çıkıyorBencede yanlış ölcüyorsun.Bel bölgemi biraz önce mezura ile ölçtüm.80-82 cıktı.bel oyuntusu ve göbek deliğinin bir tık yukarısindan ölctüm.Bir daha ölç canım.
Çok güzel canım az çok farketmez önemli olan gitsin de nasıl giderse gitsin kesinlikle vücudun direniyor haftaya daha çok olacağına eminimkızlar çok memnun kalmadim aslinda ama yağdan gittiğine eminim.çünkü inanilmaz inceldim.Şu anda vücudum direniyor eminim.Geçtiğimiz haftanın kalori ortalamasinı aldım.ortalama 950 civarinda çıktı.Bu hafta 800-900 arasında kalori almayı düşünüyorum.Ve daha fazla spor
aaaa olabilir yaaa...Bu hafta da böyle gitsin.Bakalım duruma göre 1 hafta kaloriyi atirıp deneriz..Kızlar anca tartılabildim 51.1 çıktım 800 g vermişim.Ben sizden daha fazla kalori aldım ve daha düşük kiloluyum.Bu benim düşünmeme sebep oluyor.Acaba çok az kalori aldığınız için vücut kıtlık moduna geçmiş olabilir miBunu bi düşünün derim taktik mi değiştirseniz acaba
Çok güzel gidiyorsun canım .Kızlar anca tartılabildim 51.1 çıktım 800 g vermişim.Ben sizden daha fazla kalori aldım ve daha düşük kiloluyum.Bu benim düşünmeme sebep oluyor.Acaba çok az kalori aldığınız için vücut kıtlık moduna geçmiş olabilir miBunu bi düşünün derim taktik mi değiştirseniz acaba
43 canımaaaa olabilir yaaa...Bu hafta da böyle gitsin.Bakalım duruma göre 1 hafta kaloriyi atirıp deneriz..
Bir de yaş faktörü önemli canım.Senin yaşın kaçtı?
aaa hepimiz yaşıtmişız...Tüh daha da kıskandım şimdi seni43 canım
Ya biliyo musun aslında aynaya bakınca kendimi çok beğendim göbek neredeyse yok bacaklar nizami
Boyun kaç canım olmalısın bence yüzümüz küçülmeden olabilsek keşke
Haftaya daha fazla cikabilrim ben çünkü regli zamanım yaklaşıyor.Ondan sonraki haftada regli olucam yani ben açıkçası 20 hazirana kadar pek sonuç beklemiyorum.Ama tabi devam edicem.Cok kararlıyım bu defa yilmiycam inşallahhedefime ulaşsam da burdayım canım hep destekçinizim.kesinlikle haftaya birden çok hızlı bir şekilde vereceğinizi düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?