Kalori sayarak zayıflıyoruz

Bencede yanlış ölcüyorsun.Bel bölgemi biraz önce mezura ile ölçtüm.80-82 cıktı.bel oyuntusu ve göbek deliğinin bir tık yukarısindan ölctüm.Bir daha ölç canım.

Çok güzel canım az çok farketmez önemli olan gitsin de nasıl giderse gitsin kesinlikle vücudun direniyor haftaya daha çok olacağına eminim

Kızlar anca tartılabildim 51.1 çıktım 800 g vermişim.Ben sizden daha fazla kalori aldım ve daha düşük kiloluyum.Bu benim düşünmeme sebep oluyor.Acaba çok az kalori aldığınız için vücut kıtlık moduna geçmiş olabilir mi Bunu bi düşünün derim taktik mi değiştirseniz acaba

aaaa olabilir yaaa...Bu hafta da böyle gitsin.Bakalım duruma göre 1 hafta kaloriyi atirıp deneriz..
Bir de yaş faktörü önemli canım.Senin yaşın kaçtı?

Çok güzel gidiyorsun canım .Başlarım vücudun kitligina bugüne kadar yediklerini saysin.Yok inat ettim.Bu vücut istesede istemesede gidicek bu kilolar.Ayin 20 sine kadar spora çok vakit ayırmam sınavlardan dolayı.Ayin 20 sinden sonra biraz daha uzun süreli spor yapicam.Bu hafta biraz hamur işlerinden yemiyorum da işte makarna pilav bunlardan uzak kalıp sebze protein falan alayım diyorum.Bakalim önümüzdeki pazartesi ne olucak.Su anda bu hafta sadece 500 grm gitmiş.

Arkadaşlar hepimizi tebrik ediyorum sonuçta veriyoruz ve almıyoruz.Önumuzdeki hafta bence daha iyi vericez.Ben eminim.Zaten önemli olan sağliklı vermek ve geri almamak..
fee fi fo tatlım seni de cok tebrik ediyorum.
Amaaa bizi bekleeeeeee

fee fi fo canım eee yaşına gore kilon az degil mi?yoksa biz de o kiloda olabilir miyiz ki
Ya biliyo musun aslında aynaya bakınca kendimi çok beğendim göbek neredeyse yok bacaklar nizami
Boyunu bilmiyorum benim boyum 157 ama benim boyuma göre bu kilo gayet iyi oldu.Keşke koruyabilsem

Kizlar ben bu hafta ne kadar yemissem onu yazicam yani kalori tamamlamaya calismiycam.Bir de hergun 10 dk bile olsa eliptik yapicam.Bunu zayuflamaktan çok kendime kural haline getiricem .Akşam 7 den sonra sıvı haricinde bir şey tuketmiycem bakalım bu hafta birde böyle deniycem.Pazartesi tartıda belli olur zaten

hedefime ulaşsam da burdayım canım hep destekçinizim.kesinlikle haftaya birden çok hızlı bir şekilde vereceğinizi düşünüyorum
Haftaya daha fazla cikabilrim ben çünkü regli zamanım yaklaşıyor.Ondan sonraki haftada regli olucam yani ben açıkçası 20 hazirana kadar pek sonuç beklemiyorum.Ama tabi devam edicem.Cok kararlıyım bu defa yilmiycam inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…