Kalori sayarak zayıflıyoruz

Bir de metabolizma hızlandırıcı urünler kullanalım.Yogurda pul biber zerdecal katalım.limonlu ve sirkeli salata yiyebiliriz..yeşil çay...başka ne olabilir

Bir de metabolizma hızlandırıcı urünler kullanalım.Yogurda pul biber zerdecal katalım.limonlu ve sirkeli salata yiyebiliriz..yeşil çay...başka ne olabilir
Ben her öğlen zerdeçal ve zencefil koyuyorum iki kaşık belki biraz daha az tartiyorum yoğurtla tüketiyorum.Yesil çay da içiyorum onunda pek sevmiyorum ama içiyorum işte.Yok Allah'ın izniyle bıkmadan devam edicem isterse her hafta 250 grm gitsin sonuçta bir kalıp yağ gidiyor Aynen önemli olan almamak 10 gün sonra benim tam bir ay olucak toplamda kaç kilo gitmiş anlarım .Şu anda 2.75 kilo vermişim 20 günde hadi 3 kilo diyelim.Bence çok iyi ben zaten 3 kilo versem bile sevinirim diyordum.3 ayda 9 kilo eder.Damlaya damlaya göl olur

Aynen damlaya damlaya göl olur..Bende demleme yeşil cay var...fakat Sana bir yeşil cay önerim var inanılmaz tadı..açai-ananaslı yeşil çay...o kadar lezzetli ki anlatamam.Gerci ben yesil cayı severim belki ondandir diycem ama sevmeyen bir arkadaşım da bayıldı.

Bugün toplam aldığım kalori 893 .Akşam yediklerim bunların hepsini tartıp yiyorum.Cacik,yayla çorbası,köfteli bezelye yemeği,pilav (ama çok az ) Artık bu saatten sonra bir şey yemiycem çay kahve şu hariç

Canım aslında sizin verdiğiniz miktar sağlıklı olan benimki sağlıklı değil.Yavaş olsun bizim olsun boşver.Yavaş verirseniz tekrar alması da zor olur.Kaldı ki kilo vermenizin hızlanacağına eminim

Olursun canım neden olmayasın 51 kilo da benim dediğim noktaya gelirsin.Baktın ki beğenmedin alması kolay 3-5 güne geri alırsın
önce bir 55 olayım da..Gerisi yavaş yavaş halledilir.Bu arada hatırlayamadım canim,sen en baştan beri kaç kilo vermiştin

Bugün 2 kez yürüdüm.40+40 dk.Bu hafta biraz metabolizmamı hızlandırmak istiyorum.Bölgesel hareketler artık rölantiye girdi sanirim.Bu haftadaki sporu sadece yürüyerek halletmeyi düsünuyorum Çünkü 8 inde kesinlikle en az 1 kilo vermiş olmak istiyorum.Bu durum benim motivasyonumu inanılmaz patlatıcak.

Günaydın canlar..Yulaf kepeği aldım bugün.Birkaç bildigim tarif var onları yapicam ara ara..sizinle de paylaşıcam.Birlikte kalorisini yaklaşık olarak hesaplayalım.olur mu

KREP
Az Kalorili Diyet Krep (Yulaf Ezmesi ile) Tarifi:
Malzemeleri:
1 çay bardağı (50 gr) yulaf ezmesi (rondoda toz haline getirilmiş olmalı)
1 yumurta
1 çay bardağı (100 ml) yağsız süt
1 tutam tuz

İsteğe göre arasına :
Peynir
Biber
Domates vb. Sandviç malzemeleri

Kahvaltı ya da bir öğlen menusü olabilir ne dersiniz...
ben yapişmaz tavada fircayla zeytin yagı sürerek yapiyorum.Tavaya homojen dağıtirsaniz yapişmıyor.Parcalansa da endiselenmeyin.Yaninda lorla borek tadinda oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…