Bir de metabolizma hızlandırıcı urünler kullanalım.Yogurda pul biber zerdecal katalım.limonlu ve sirkeli salata yiyebiliriz..yeşil çay...başka ne olabilirKizlar ben bu hafta ne kadar yemissem onu yazicam yani kalori tamamlamaya calismiycam.Bir de hergun 10 dk bile olsa eliptik yapicam.Bunu zayuflamaktan çok kendime kural haline getiricem .Akşam 7 den sonra sıvı haricinde bir şey tuketmiycem bakalım bu hafta birde böyle deniycem.Pazartesi tartıda belli olur zaten
Ben her öğlen zerdeçal ve zencefil koyuyorum iki kaşık belki biraz daha az tartiyorum yoğurtla tüketiyorum.Yesil çay da içiyorum onunda pek sevmiyorum ama içiyorum işte.Bir de metabolizma hızlandırıcı urünler kullanalım.Yogurda pul biber zerdecal katalım.limonlu ve sirkeli salata yiyebiliriz..yeşil çay...başka ne olabilir
Olursun canım neden olmayasın 51 kilo da benim dediğim noktaya gelirsin.Baktın ki beğenmedin alması kolay 3-5 güne geri alırsınboyum 1.61 canım...yaa ne bileyim olabilir miyim ki o kiloda acaba.
aslında genç kızken 47-50 arasında gidip geliyordum.
Yılmak yok canım bıraksak mutlu mu olucaz sankiHaftaya daha fazla cikabilrim ben çünkü regli zamanım yaklaşıyor.Ondan sonraki haftada regli olucam yani ben açıkçası 20 hazirana kadar pek sonuç beklemiyorum.Ama tabi devam edicem.Cok kararlıyım bu defa yilmiycam inşallah
Canım aslında sizin verdiğiniz miktar sağlıklı olan benimki sağlıklı değil.Yavaş olsun bizim olsun boşver.Yavaş verirseniz tekrar alması da zor olur.Kaldı ki kilo vermenizin hızlanacağına eminimBen her öğlen zerdeçal ve zencefil koyuyorum iki kaşık belki biraz daha az tartiyorum yoğurtla tüketiyorum.Yesil çay da içiyorum onunda pek sevmiyorum ama içiyorum işte.Yok Allah'ın izniyle bıkmadan devam edicem isterse her hafta 250 grm gitsin sonuçta bir kalıp yağ gidiyor Aynen önemli olan almamak 10 gün sonra benim tam bir ay olucak toplamda kaç kilo gitmiş anlarım .Şu anda 2.75 kilo vermişim 20 günde hadi 3 kilo diyelim.Bence çok iyi ben zaten 3 kilo versem bile sevinirim diyordum.3 ayda 9 kilo eder.Damlaya damlaya göl olur
önce bir 55 olayım da..Gerisi yavaş yavaş halledilir.Bu arada hatırlayamadım canim,sen en baştan beri kaç kilo vermiştinOlursun canım neden olmayasın 51 kilo da benim dediğim noktaya gelirsin.Baktın ki beğenmedin alması kolay 3-5 güne geri alırsın
Ben ramazanda 54 le başladımönce bir 55 olayım da..Gerisi yavaş yavaş halledilir.Bu arada hatırlayamadım canim,sen en baştan beri kaç kilo vermiştin
Aslında daha öncesini sormustum canım.Sayet 54 ile başladiysan çok da kilo problemi yaşamamışsınBen ramazanda 54 le başladım
Evet canım yıllardır bu kilolarda debelenip duruyorum.Yani son 3 kilo muhabbetiAslında daha öncesini sormustum canım.Sayet 54 ile başladiysan çok da kilo problemi yaşamamışsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?