• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kalori sayımı spor ve de 15 kilo gidecek

Günü 902 kalori ile bitirdim kızlaaaaaaaaar :KK76:. 195 kalorilikte koşu yaptım. İlk gün zorlanmadım bakalım. Umarım yarında böyle gider. Sizde durumlar ne?

ben bugün maalesef ki dışarıdaydım ve ailecek restorana gittik bende yedim tabi 1500 kaloriyi buldu ama neyse diyorum ve spor yapıyorum şimdi.yarın telafi etmeye çalışacağım inşallah.

Benide haftasonları mahveder gibime geliyor. Bu hafta kendimi tutucam bakalım. Ama illa bi yerde bozarım. Hiç iradem yok ya :KK48: Benim halam çok kilolu. Her kilo aldığımda babam dalga geçmeye başlıyor halana benziyosun yavaş yavaş diye. Yurtdışında yaşıyoruz eşimle. Görüntülü konuşmalarda bile dalga geçmeye başladı kilo almışsın diye. Bayram'da Türkiye'ye gidicez. O zamana kadar halletmem lazım meseleyi :KK1:

ay hiç sorma ya benimde halam değil halalarım kilolu ve bende onlarla karşılaştırılıyorum ve bu sinirlerime dokunuyor ama sorun değil ben onlar gibi olmayacağım;)

Bugün dışarda da olunca 1400 kkal falan yedim hayırlısı ya okulum falan da başlıyor bir an önce bi düzen olusturmam lazim

Bugün 1100 kkal yedim.birazdan da spor yapcam.bugun de böyleydi işte

bende 950-1000e yakın yedim iki üç gündür çok yiyordum bugün daha iyi;) fakat akşam yemeğini geç yedim ama spor yapacağım:)

Bugün bol kosturmacali bi gün oldu.yediklerime çok dikkat edemedim açıkçası. 1200 kkal dir falan diye düşünüyorum. Kesin hesaplamadim yani.yarin tartı günü bakalım değişim olcak mi:KK51:

hadi hayırlısı:)bende bugün 950 kalori yedim ama sanki hiç kilo vermiyormuşum gibi hissediyorum salı günü tartılıcam bakalım vermiş miyim vermemiş miyim:D

hadi hayırlısı:)bende bugün 950 kalori yedim ama sanki hiç kilo vermiyormuşum gibi hissediyorum salı günü tartılıcam bakalım vermiş miyim vermemiş miyim:D
Ben de sanki hiç vermiyorum gibi hissediyordum ama az da olsa değişim var.67.5 çıktım bugün haftaya artık 66 yi görmek istiyorum. Bence sende de değişim olcak iyi gidiyorsun çünkü:KK50:

Back
X