• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kalori sayımı spor ve de 15 kilo gidecek

Ben de 1000 kkal yedim gün boyu disardaydim ama dün de spor yapmadım bugün yapcam bi şekilde. Ayyy bu arada yarın tartı günüm.bakalim değişim olcak mi

inşallah olur;) evet haklısın bişey yemicem ve spor yapıcam bugün.yani biraz fazla yiyince insan kendini suçlu hissediyor ama dediğin gibi telafisi var:)

Veee bu sabah 67 çıktım çok mutluyum:KK68:.normalde 68 den bir türlü dusemiyordum. Sonra da diyeti bırakıp yetmiş oluyordum. Valla şu an kahvaltı yapmaya korkuyorum kilo alırım diye:KK75:

Kendimdeki değişimi hissediyorum artık yavaş yavaş özellikle mental açıdan. Dün nelere Hayır dedim bi bilsen günlük. Insanlar hem şişman diyor hem de aman sonra diyet yaparsın bunu ye şunu ye diyor.ama artık kafa yapımı değiştirdim. Kendime sonradan pişman olacağımi bildiğim şeyleri yapmıyorum, yapmayacağım. Son günlerde o kadar mutluyum ki mutlu olmak için küçük bi kararı uygulamam yetti çok şükür. Bu yazıyı gelecekte eğer diyeti bırakmayı falan düşünürsem bu kararimdan hemen vazgecmek için yazıyorum. Şimdi hissettiklerimle :KK68:1 ay önceki modum :KK42:arasında ciddi fark var.:KK39:

Offf bugün istahim çok açık ya canım sürekli bişeyler istiyor ne yapsam ki

Bugün çok yedim 1600 kkal ama nedense pişman hissetmiyorum çünkü bugün açmisim demek ki.neyse olabilir böyle arada ne yapayım yani yedim bi kere diyeti bırakacak değilim ya yarın yılmadan yorulmadan devam

Bugün 1000 kkal yedim aksama kadar disardaydim baya yürüdüm bu yüzden başka bir spor yapamadım:KK75:

Offf of günlük ya ben nasıl kilo verecem nasıl tutacam bogazimi. Bugün mutlu mutlu kalktım bi tartiliyim dedim yine 68 çıktı moralim bozuldu gittim yedim bisürü sey offff tartilmasam duramiyorum ne yapsam ya

buralardayım seni takip ediyorum yazdıklarını falan başka Bi günlükte takılıyorum:) öncelikli olarak sıkma canını olur böyle kilo hemen verilmezki sabretmek lazım bence kendini tut ve haftada bir tartıl o zaman moralin daha iyi olur bende bir kaç gündür acayip derecede çok yedim e fazla sporda yapamadım ama moral bozmak yok azimle yola devam bir iki gün yedik ya da tartılınca kilomuz aynı çıktı diye bu işten vazgeçecek değiliz ya.biz Bi kere baş koyduk bu yola dönüş yok iyisiyle kötüsüyle bazen sınırı aşarak bazense o aştığımız sınırların telafisini diğer günler de dengeleyerek vereceğiz.ben senin yanındayım person her zaman günlük arkadaşın olacağım ve mutlu sonuçlarını alıp senin sevincine ortak olacağım:)

buralardayım seni takip ediyorum yazdıklarını falan başka Bi günlükte takılıyorum:) öncelikli olarak sıkma canını olur böyle kilo hemen verilmezki sabretmek lazım bence kendini tut ve haftada bir tartıl o zaman moralin daha iyi olur bende bir kaç gündür acayip derecede çok yedim e fazla sporda yapamadım ama moral bozmak yok azimle yola devam bir iki gün yedik ya da tartılınca kilomuz aynı çıktı diye bu işten vazgeçecek değiliz ya.biz Bi kere baş koyduk bu yola dönüş yok iyisiyle kötüsüyle bazen sınırı aşarak bazense o aştığımız sınırların telafisini diğer günler de dengeleyerek vereceğiz.ben senin yanındayım person her zaman günlük arkadaşın olacağım ve mutlu sonuçlarını alıp senin sevincine ortak olacağım:)
Ayyy cnm valla ihtiyacım vardı bi desteğe çok sağol. Evet haklısın bundan sonra haftada 1 den fazla cikmayacagim o tartıya vazgecmek yok vermemiz lazım bu kiloları

Evettt gelecek yaz böyle olsun istemiyorum.rahatca gezip egleneyim istediğimi giyeyim istiyorum bu yüzden pes etmek yok en gec yaza istediğimiz kiloda olcaz

Merhaba
Bende kalori sayımına başlıyorum bugün. Cuma başlayacaktım ama haftasonu cazibesine kapıldım :KK50: En güncel günlük sizinki sanırım. İniş çıkışlarınızla kendimi size benzettim :KK48: Sizi takip edicem hergün. Pes etmek yok! Ben şuan 64 kiloyum. Ne ara bu kadar oldum bilmiyorum. Hep 59-60 arasında olurdum. Resmen son bir ay içinde aldım tüm kiloyu. Çok kötü hissediyorum kendimi. Şöyle 58'e doğru bir düşüş görmek istiyorum. Umarım başarırım. Sizde bırakmayın nolur.

evet ben bugün tartıldım 78.5 kiloyum bir kilo vermişim 9 günde ki iki uç günde maalesef ki çok yiyip spor yapamadığım halde.80 li rakamlardan kurtulduğum için çok mutluyum ama devamında 6 lı rakamları da görürüm inşallah.bak senden 10 kilo fazlalığım var ama moral bozmak yok devam emin adımlarla.ramazan ayında 85.5 tim yani duşun ilk defa o kadar yükseğe çıktım ve moral olarak çokmuştum herkes çok kilo almışsın falan diyordu ramazan bayramın da ama şimdi kurban bayramın da da kilo vermişsin dediklerini duymak herşeye bedel.seneye de inşallah tanıyamazlar kilolar gidince:)

Merhaba
Bende kalori sayımına başlıyorum bugün. Cuma başlayacaktım ama haftasonu cazibesine kapıldım :KK50: En güncel günlük sizinki sanırım. İniş çıkışlarınızla kendimi size benzettim :KK48: Sizi takip edicem hergün. Pes etmek yok! Ben şuan 64 kiloyum. Ne ara bu kadar oldum bilmiyorum. Hep 59-60 arasında olurdum. Resmen son bir ay içinde aldım tüm kiloyu. Çok kötü hissediyorum kendimi. Şöyle 58'e doğru bir düşüş görmek istiyorum. Umarım başarırım. Sizde bırakmayın nolur.
Evet pes etmek yok.sen de daha fazla kilo almadan müdahale etmissin çok iyi olmuş şu andan itibaren yolun açık olsun en kisa zamanda kurtuluruz inşallah kilolardan.:KK50:

evet ben bugün tartıldım 78.5 kiloyum bir kilo vermişim 9 günde ki iki uç günde maalesef ki çok yiyip spor yapamadığım halde.80 li rakamlardan kurtulduğum için çok mutluyum ama devamında 6 lı rakamları da görürüm inşallah.bak senden 10 kilo fazlalığım var ama moral bozmak yok devam emin adımlarla.ramazan ayında 85.5 tim yani duşun ilk defa o kadar yükseğe çıktım ve moral olarak çokmuştum herkes çok kilo almışsın falan diyordu ramazan bayramın da ama şimdi kurban bayramın da da kilo vermişsin dediklerini duymak herşeye bedel.seneye de inşallah tanıyamazlar kilolar gidince:)
Ayyyy ben de hayal ettim kendimi incecik o zaman su andan itibaren kaçamaklara bi son veriyorum artık en azından bayrama kadar iyi bi diyet yapiyim inşallah bakalım neler olcak.cnm bu arada sen de artık değişim hissedilmeye başladı o zaman baya gidiyor kilolar

Back
X