Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Scrpn789 sen nerelerdesin niye ugramiyon hiç?inşallah olurevet haklısın bişey yemicem ve spor yapıcam bugün.yani biraz fazla yiyince insan kendini suçlu hissediyor ama dediğin gibi telafisi var:)
Ayyy cnm valla ihtiyacım vardı bi desteğe çok sağol. Evet haklısın bundan sonra haftada 1 den fazla cikmayacagim o tartıya vazgecmek yok vermemiz lazım bu kilolarıburalardayım seni takip ediyorum yazdıklarını falan başka Bi günlükte takılıyorum:) öncelikli olarak sıkma canını olur böyle kilo hemen verilmezki sabretmek lazım bence kendini tut ve haftada bir tartıl o zaman moralin daha iyi olur bende bir kaç gündür acayip derecede çok yedim e fazla sporda yapamadım ama moral bozmak yok azimle yola devam bir iki gün yedik ya da tartılınca kilomuz aynı çıktı diye bu işten vazgeçecek değiliz ya.biz Bi kere baş koyduk bu yola dönüş yok iyisiyle kötüsüyle bazen sınırı aşarak bazense o aştığımız sınırların telafisini diğer günler de dengeleyerek vereceğiz.ben senin yanındayım person her zaman günlük arkadaşın olacağım ve mutlu sonuçlarını alıp senin sevincine ortak olacağım:)
Evet pes etmek yok.sen de daha fazla kilo almadan müdahale etmissin çok iyi olmuş şu andan itibaren yolun açık olsun en kisa zamanda kurtuluruz inşallah kilolardan.Merhaba
Bende kalori sayımına başlıyorum bugün. Cuma başlayacaktım ama haftasonu cazibesine kapıldımEn güncel günlük sizinki sanırım. İniş çıkışlarınızla kendimi size benzettim
Sizi takip edicem hergün. Pes etmek yok! Ben şuan 64 kiloyum. Ne ara bu kadar oldum bilmiyorum. Hep 59-60 arasında olurdum. Resmen son bir ay içinde aldım tüm kiloyu. Çok kötü hissediyorum kendimi. Şöyle 58'e doğru bir düşüş görmek istiyorum. Umarım başarırım. Sizde bırakmayın nolur.
Ayyyy ben de hayal ettim kendimi incecik o zaman su andan itibaren kaçamaklara bi son veriyorum artık en azından bayrama kadar iyi bi diyet yapiyim inşallah bakalım neler olcak.cnm bu arada sen de artık değişim hissedilmeye başladı o zaman baya gidiyor kilolarevet ben bugün tartıldım 78.5 kiloyum bir kilo vermişim 9 günde ki iki uç günde maalesef ki çok yiyip spor yapamadığım halde.80 li rakamlardan kurtulduğum için çok mutluyum ama devamında 6 lı rakamları da görürüm inşallah.bak senden 10 kilo fazlalığım var ama moral bozmak yok devam emin adımlarla.ramazan ayında 85.5 tim yani duşun ilk defa o kadar yükseğe çıktım ve moral olarak çokmuştum herkes çok kilo almışsın falan diyordu ramazan bayramın da ama şimdi kurban bayramın da da kilo vermişsin dediklerini duymak herşeye bedel.seneye de inşallah tanıyamazlar kilolar gidince:)